Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á jobb így, képzeld el, ha jött volna Artúr Király és fekete lovagként így jársz te is
http://youtu.be/gRqSVIW9pN0
én hülye. katonaság után pár haverral agyaltunk a légión. ezek ketten ki is mentek. már rég leszereltek 10 év szolgálat után és most élnek a 1.5 millás nyugdílyból mint marci hevesen. mondjuk eléggé zakkant lett mindkettő. ez 18 évvel ezelőtt volt. akkor voltam 20 .
Téged mire képeztek ki 1,5 alatt? Volt értelmes dolgok akkoriban még?
Semmit nem vesztettél... Legalábbis amikor én bent voltam 9 hónapig, az alatt semmi értelmeset/hasznosat nem tanítottak, csak a sok értelmetlen rakd ide, majd rakd vissza, kockát gurítjuk, golyót visszük hülyeségek
Hát én ebből a katonásdiból kimaradtam, bár azért kipróbáltam volna, meg vannak emberek akikre konkrétan rá is férne!
Ellenpélda: 18" KTM excell felnibe tökéletesen bele tudtam fűzni az RMX agyat. Mondjuk az tény, h nem mindegy milyen a küllő
Ennek ellenére simán el tudom képzelni, amit írsz
ott voltam Bezenyén katona kiképzésen 1,5 honapig, hogy baszná meg fuu menyit szopattak minket a gyökér kiképző faszfejek....

kedvem lenne párat jol szájba baszni közülük...
egyébként a felni trükkös! excell felninél jártam már úgy ,hogy stimmelt a küllöszám is meg minden.. aztán mikor befűztem a ktm aggyal, kurva bénán álltak a küllők! kiderült hogy japán motoré volt az excell felni ,akitől vettem az meg hazudott, hogy az hát! ktm be volt! nagy lófaszt szóval az lehet hogy a did felnivel is így jársz majd. mármintha japáné volt. és ktm aggyal tennéd össze.. van komplett kerekem kicsi pézér. vedd meg azt. vagy van csak tengelyem is. de vadászni nem mék ki veled!
ááá, baszik befagyni ez a nagy pocsolya..

pedig de jo lenne most is ott lennék..

lábam nem tökéletes ,de én se vagyok az ugyhogy ez van..
ha nem sokkal szélesebb mint a gyári ktm akkor nem kell agyat cserélni, csapágy cserékel, meg egyedi távtartokal össze lehetne hozni, tán még a féknél kéne variálni..
látnom kéne. azonnal megmondom felejtős-e vagy nem nagy ügy..
első keréktengelyem van bele való ,anyával együtt.
jó má a lájbad? befagy idén a nagy viz?,,,,
ja XR 650 v mi a szaar
na jó lehet bele v agyat kell serélni? most keltem fel ugyhogy még kómás vagyok
miben volt az a kerék? japán motorba?

amugy az sem biztos hogy más méretü csapágyak vannak benne...

de belefaragni sem nagy történet, legfeljebb más méretü csapágy+ szimering, meg esetleg esztergáltatni kell alubol egyedi távtartot... nem tudom meg kell mérni..

most akkor kapok egy sörétest..?
a férfiak kézikönyve abban az időben 1 lapbol állt.. ez állt rajta.:

TE VAGY A KIRÁLY!
Papa!lenne 1 kérdésem 1 sörér 21,18 as DID felni a japán jó jó lehet a sárga motorba?tengely más mi?
06 os exc 525 elsö keréktngely anyával ?+komplett elsö fék?
Köszi Bálint bácsi!
Köszi, én már kicsit unom, minden szaros kavicsot ismerek a pályán, de a jó hír hogy most jön a Nagy gép és kezelésbe lesz véve, át lesz alakítva, a mi szájízünk szerint!
Én azért szivesebben motoroznék ott abban a páfrányosban minden nap
szeva Jácint , üdvőzlünk a kubban..
. . ály em en
a hely szar..de a zenét én csináltam... meg a többiek..