há akkor mi legyen...szali is jöhet.. mert tartaná a gyertyát ..amig megmutatom hogy is kell...de gumiba csak is a szkorpilyon ikszcély kell a legnagyobb a mi 18asban van...mert úgy hallom az naon jó
amúgy nem értelek.. ha megalázásra vágysz mért én szerezzem meg neked ezt az örömet...persze persze a forumos haveroknak mindent...de mér pont én wagyok a szerencsés aki ezt megteheti veled...
kisseb léből megúsznád a bulit ha felkérem zozit.. ugy is pont úgy megy mint én...+525je van neki is.. nem oly öreg mint az enyém de egy csoportba jártak annó az oviba
ugyhogy nem értelek..
de legyen...
mikor...túl közeli időpontba ne remény. .kedd?
mert ma dolgozom...holnap a gyerekkel megyünk még egy érzékenységi vizsgálatra..mert apa arraérzékeny ha bugatnak neki holmi hegykirályai..a gyerek meg valami tej tolyás hisztizik....
szóval ma holnap nem jó..de mint mondtam..kedd
ugy si tegnap gumiztam fel a nyusziötre a csavaros gumákat..meg akkor hóban..is legalább ki próbálom a hegyben...bár már voltunk...de az már régvolt..még 2007ben és már elfelejtettem..
én amúgy nem motorozok együtt nevekkel..sajnos..
csoresz...szali...meg én szokunk együtt menni..mi voltunk déván a 5 legjobb magyarból a 3rom...
nevek..hát nevetek
meg himennel is szoktam együtt bandázni..pl hÍmen erősebb mint valaha
megint magyarazkodsz meg ide meg oda hivatkozol, S.K. azt ahol mi megyünk s ultra brutál már rég nem jöt nem ösmeri. szoval duma. ha s.k. mondta ha nem, s bocs ha megis jöt gey két helyen az öt minősiti vagy le vagy fel döntsd el.
S csak ugy elmondom velünk nem hiki hoki pöcsök motoroznak... hanem sracok akik tudnak, kezdjük siroki kiraly 2011, 2012, elsö második hely, s folytasam...
szoval mint mnondtam megtankolsz feljösz le filmezzük ahogy mindenhol meg alázol minket s utána ide felteszük. szerintem komoly elég tétel lenne neked is meg it mindenkinek.
jah s mint mondtam fizetem az utat fel s le. pont ugy mint a rigát.
jah s figy uj gumit is kapsz mellé. csak gyere.
szerintem ha barkit itt megkérdezel, hogy jönne e egy ilyen ajánlatra mindenki azt mondaná ha nem jösz akkor csak magyarazkodás meg meghunyázkodás. S.K szavaival élve: "félsz ?"
nem stimmel a dolog.
szolajatok meg fiuk.... titok olvasok meg a nagy RonBá is..
Semmi problem