RonBá, nem olyan. ö nem közép érték.. ezt elbaxtad s ne hasonlitsd magad hozzá.
a limesz a végtelenbe,,, huh rossz emlék a föiskola matek órákróll..
köcsög tanár Hosszú Ferenc volt a neve, kromofágot nem kapot de én kettest igen amikor nem öltönyben akartam vizsgázni nála, elsp vizsgam magyrban.
ami engem illet az ossa a fiamé lesz, a gasgas pedig tura moci, mert járok asszonyal turázni a svájci meg osztrak alpokba.
gasgas rendszamos lesz.. fiam.. s jok a szojatekok s ezt mondom tul feljlet az agyad s keveset van leterhelve... te fax.
mondtam én hogy a legjobb motor a 4t ---közül ...ktm 525 exc 2006 os aprókaviccsal jól belőve .... maxiboldogság ...középbefektetéssel .....kis fogyasztás
jahh ügyesen megoldota a srác.... mondjuk én is alapbol igy kezdtem volna hogy leszedem azt a pár kütyüt , és össze hasonlitom egy 08-al , hogy hol a különbség, mivel a hengeren-power szerkezeten ablakokon nem változtattak ezért nyilván a nyitás idejében fokában, igy lett hegyesebb...és azt mint a mellékelt történet is mutatja nem nagy dolog orvosolni....
az tuti a túl sok gondolat visz irigységbe az embereket...
van egy nagyon jó mondás.. mindenki a saját szintjén nyomorog...
ugyan is .. az alapveően boldogtalan embereket..nem lehet kielégiteni.. az akkor sem lesz boldog ha már geci gazdag...mert mindég többre másra vágyik.. elér valamit és már nem tud örülni mert megent másra hajt mert attól lenne boldog..ő úgy hiszi,..e az ilyne ember soha sem lesz boldog...soha...
aki viszont boldog tipusó azt egy mosoly is boldoggá tudja tenni...persze ez már kkro e debil szint lenne..de csak a szélsőségek miatt mondom8én vagyok maga a szélső érték.. a lim esz a végtelenbe tendál vagy a 0hoz...a kettő érték közöt pedig vagyunk mi emberek....
szovl .. nézd a boldogságo.. déw ..déw egy rémeremiksznek is képes örülni...hogy életben tartja... igaz hogy efibrillátor van a tank alá beépitve ..de az ember örül neki..ennek is..
nézd ferenszet...a k12 te 30as ak sem örül..neki ossza kell.és ezért ossza az észt
de nem hiszi el..hiába a másik mégújabb motor..az endúrózáshoz ez kevés.. de ő azt hisz i akor ügyesebb lesz..és boldogabb lesz ha ügyesebb lesz.. ha lesz másik újabb verdálya..nem nem.. nem lesz ügyesebb.. és boldogabb sem...
én vok a középérték.. mind motor mind boldogságterén...ronix is ilyne középérték..
és ezek az emberek tudják élvezni az életet...az a kicsi ami van attól is boldogok..nem hajszolják a boldogságkereseést csak mennek és a boldogság ráluk talál ..minden mozdulatban
ááá
már megent elkanyarodtam a lélekbúrárkodás felé..
ály em...lélek szkubadive
jah jah nem rossz de van neki s nem is rossz..
de tényleg nem rosz csajjj..
neki a lové a hisztije, meg az esze = irigy.
attol még jo ember de nem bölcs ez a baj...
Hisztis,
most nem fog fel kerülni mert hisztije van az életben s ez mnegpöcsételi az életet, most igazán nehéz ilyen anyagi körülmények közt állatnak maradni, állat mert az állat ösztönösen jobb mint az ezses ember aki ha eszeskedik rögtön mindent elront, azért irtam érzelemmel s kevés gondolkodással kell élni, ésszel csak bantunk másoknak, az irigység eszesség. éretd...
az eszed használata tesz irigyé....
hogy pörögs is meg nyomatékos is meg könnyü ? vagy mi ?
Bazki 1 meteres a ho mar:)P)
remélem rátudok kupurodni egyre ...
hozzámondom nem rosszak a kétték..szeretem is visíttatni volt is 20 évig ...de nincs pénzem ..úgyhogy marad a 4T
Tisztaszívvelszeretekmindenkitalelkemboldogságasugározz
onrátokafényben!
RonBá, nem olyan. ö nem közép érték.. ezt elbaxtad s ne hasonlitsd magad hozzá.
a limesz a végtelenbe,,, huh rossz emlék a föiskola matek órákróll..
köcsög tanár Hosszú Ferenc volt a neve, kromofágot nem kapot de én kettest igen amikor nem öltönyben akartam vizsgázni nála, elsp vizsgam magyrban.
ami engem illet az ossa a fiamé lesz, a gasgas pedig tura moci, mert járok asszonyal turázni a svájci meg osztrak alpokba.
gasgas rendszamos lesz.. fiam.. s jok a szojatekok s ezt mondom tul feljlet az agyad s keveset van leterhelve... te fax.
a többi sponzori... :-)
van egy nagyon jó mondás.. mindenki a saját szintjén nyomorog...
ugyan is .. az alapveően boldogtalan embereket..nem lehet kielégiteni.. az akkor sem lesz boldog ha már geci gazdag...mert mindég többre másra vágyik.. elér valamit és már nem tud örülni mert megent másra hajt mert attól lenne boldog..ő úgy hiszi,..e az ilyne ember soha sem lesz boldog...soha...
aki viszont boldog tipusó azt egy mosoly is boldoggá tudja tenni...persze ez már kkro e debil szint lenne..de csak a szélsőségek miatt mondom8én vagyok maga a szélső érték.. a lim esz a végtelenbe tendál vagy a 0hoz...a kettő érték közöt pedig vagyunk mi emberek....
szovl .. nézd a boldogságo.. déw ..déw egy rémeremiksznek is képes örülni...hogy életben tartja... igaz hogy efibrillátor van a tank alá beépitve ..de az ember örül neki..ennek is..
nézd ferenszet...a k12 te 30as ak sem örül..neki ossza kell.és ezért ossza az észt
de nem hiszi el..hiába a másik mégújabb motor..az endúrózáshoz ez kevés.. de ő azt hisz i akor ügyesebb lesz..és boldogabb lesz ha ügyesebb lesz.. ha lesz másik újabb verdálya..nem nem.. nem lesz ügyesebb.. és boldogabb sem...
én vok a középérték.. mind motor mind boldogságterén...ronix is ilyne középérték..
és ezek az emberek tudják élvezni az életet...az a kicsi ami van attól is boldogok..nem hajszolják a boldogságkereseést csak mennek és a boldogság ráluk talál ..minden mozdulatban
ááá
már megent elkanyarodtam a lélekbúrárkodás felé..
ály em...lélek szkubadive
ettöl még az igazság az hogy senki nem tudja megerőszakolni a saját természetét, max ideig oráig....
de tényleg nem rosz csajjj..
neki a lové a hisztije, meg az esze = irigy.
attol még jo ember de nem bölcs ez a baj...
bár ha 850-be oda adod a tiédet akkor még tudunk faragni....
rigával nem kel szöges fiam...
he he..... he he
most nem fog fel kerülni mert hisztije van az életben s ez mnegpöcsételi az életet, most igazán nehéz ilyen anyagi körülmények közt állatnak maradni, állat mert az állat ösztönösen jobb mint az ezses ember aki ha eszeskedik rögtön mindent elront, azért irtam érzelemmel s kevés gondolkodással kell élni, ésszel csak bantunk másoknak, az irigység eszesség. éretd...
az eszed használata tesz irigyé....