figy aszony békén hagy mert tudja nem csak otthon ezsem s nem csak pizzat mindig. egy bölcs nö tudja a ferfi kakas s más tyukokra is rálép
az s1000R projekt nem lesz... most enduro a cél..
a cél... jól megtanulni huzni a gázt, bagy gázzal, nix hisztivel. érted.
de szeretem,
de minden ember aki egy adott szintett elér azt ott be skatulyázom.
nekem van egy komoyl polc rendszerem ott neki megvan a helye.. igaz volt magasabb polcon is...
ha renbe rakja rendbe rakja... de bazz ha gyereke eldobja a követ s betöri az abalkot akkor elkel fenekelni... ennyi.
tegnap este felkerültek a csavaros gumik a kártélyemre..me mondom ha jönni kell ma..itt nem mondhatom hogy nem tok...
de olyna csira a hó hogy ezt nem kellett bejátszani...ugyhogy majd ki kell gurulni valamikor hogy akor mi a szitu...
Szia Feri! És mit szólna az asszony ha meg tudná hogy mit akarsz az X-Faktoros Adéltól? Mert hát akkor is nagyon morcos volt, mikor tavaly voltunk nálad még nézni a K7 1000-et, és akkor ugye szóba sem jött ilyen kefélős beszéd. Tavaly említetted az S 1000 RR projektet?
Nézzétek meg a villanykörte hadművelet című dokumentumfilmet.
Világszinten működik a tervezett avultatás.
nyáron vásároltam egy aeg mosógépet, azóta 4X volt kinnt a szerelő, kb 1 hónap kieséssel, még a gyárból is gyári hibás fődarabot küldtek a garanciális cserére.
Két kezemet előretartva mentem vissza a régi hajdú energomat gépért a garázsba.
amugy a multkor egy győri srác elmondta ő hogyan oldotta meg ezt a 300-as problémát hogy tul hegyes a karakter, és robbanik ki mindenhol 1 keréken mint barom....
nem vett rá drága 100 ezer+ power állito szines deknis kütyüt, hanem elvitte azt a kis lemez ütközös kütyüt egy maroshoz (ami a jobb oldali power dekni alatt van és a nyitást szabályozza..) és csináltatott 10 ezer ft-ért 5 darabot, 15 fokos eltolásokal, és elkezdte probálgatni,
és csodák csodája a 3. tökéletesen elfolyathato motort hozott a konyhára....
figyu..
a szerelmed most hivott megy ósztrilyába...az M0ásnál járhat...
az érzelemektől túlfűtőtten átestem a ló másik oldalára és ezért lettem érzéketlen...
de amúgy elis tei vagyok érzelmekkel..
érzem például ha éhes vagyok
és most is ez van...nikotinszinű hullaszagú köredzés megvót .és még nem reggeliztem..szóval az érzelemettől vezérelve mék oszt eszek
Hisztis (szali) szerelem.. nem nem soha...
az nem volt csak indult egy barátság-haversá, de én a gerinctelen s főképp hálátlan embereket kidobom a köreimből...
tudván tiszteltem, s tisztelem motorozási tudását az a minimum ha fel van kérve egy gumi véleményezésére akkor nem körbe szarja a fejem hanem, figyelembe véve komoly motorozási tudását leírja amit mindanyian vártunk el töle.... DE
E helyet a gyözike féle ultra hisztit eljátszotta kitudja milyen irigy vagy más kellemetlen érzelmi okbólll. ez a baj...
s idézve zarit..
"nagygáz ..nix hiszti
van hiszti az viszont nagy gáz"
te hülyét igaz nem lehet rád mondani,
de igaz nagyon eszed jó, már csak az ahogy kiforgatod a szavakat irás közben mutatja milyen komolyan pörög az agyad...
de tud meg ami pont nem testesül meg itt nálad az a érzékenység, az érzelem s e nélkül nem tisztelnek sem szeretnek az emberek..
legjobb példa erre a kis Adél a x-fakorban szarul énekel de egy érzelem bomba s bent van a döntöben, mert amikor rád néz s mosolyog jól érzed magad... persze agyon is kefélném...
szolval Zari, okossag érzelem s bölcsesség ez pl. RonBá. meg Zozzee s nem nyalok..
valahogy ugy van ezekkel az új holmikal...(mindegy auto, motor, vagy bármi más) hogy a fejlesztő mérnőknek keményen meg kell küzdeni a gazdasági szakemberrel, meg a piárosal, és általában veszit....
viszont a dizájn az egyre jobb.... igaz hogy terepmotorkerékpárnál az szinte az utolso szempont...de mindegy...
figyu.. ez a fórum olyan hogy itt mindenki 6ással van a másikra..ilyne ez a társadalom...egymást alakit..lyuk....
a személyiségek változnia.. aki nem vátozik az változik a legnagyobbat egy csoporton belül...
pcihó apu előkerült
na neeee....
neked egy gizgaz kellene nem...
RonBá,... meg téged nem kell fejleszteni rád úgy tekintek mint egy apára. komolyan... te lennél az ideális apám, felnézek rá, okos, bölcs ötletes ..
de Zarinak van mit fejlődni... ö viszont apámra emlékeztett kivel neház volt egész életeben a viszonyom.
az s1000R projekt nem lesz... most enduro a cél..
a cél... jól megtanulni huzni a gázt, bagy gázzal, nix hisztivel. érted.
de minden ember aki egy adott szintett elér azt ott be skatulyázom.
nekem van egy komoyl polc rendszerem ott neki megvan a helye.. igaz volt magasabb polcon is...
ha renbe rakja rendbe rakja... de bazz ha gyereke eldobja a követ s betöri az abalkot akkor elkel fenekelni... ennyi.
de olyna csira a hó hogy ezt nem kellett bejátszani...ugyhogy majd ki kell gurulni valamikor hogy akor mi a szitu...
dév te felraktad már
lehet le biznicelnénk déw-nek.. zsir.. csak kellene valmi gec olcso ár... tudod zsido vagyok...
Világszinten működik a tervezett avultatás.
nyáron vásároltam egy aeg mosógépet, azóta 4X volt kinnt a szerelő, kb 1 hónap kieséssel, még a gyárból is gyári hibás fődarabot küldtek a garanciális cserére.
Két kezemet előretartva mentem vissza a régi hajdú energomat gépért a garázsba.
frensz,akkor szalit nem szereted?pedig hamarosan karacsony...
nem vett rá drága 100 ezer+ power állito szines deknis kütyüt,
és csodák csodája a 3. tökéletesen elfolyathato motort hozott a konyhára....
kb enyi, 1 ügyes ember megoldja...
a szerelmed most hivott megy ósztrilyába...az M0ásnál járhat...
az érzelemektől túlfűtőtten átestem a ló másik oldalára és ezért lettem érzéketlen...
de amúgy elis tei vagyok érzelmekkel..
érzem például ha éhes vagyok
és most is ez van...nikotinszinű hullaszagú köredzés megvót .és még nem reggeliztem..szóval az érzelemettől vezérelve mék oszt eszek
az nem volt csak indult egy barátság-haversá, de én a gerinctelen s főképp hálátlan embereket kidobom a köreimből...
tudván tiszteltem, s tisztelem motorozási tudását az a minimum ha fel van kérve egy gumi véleményezésére akkor nem körbe szarja a fejem hanem, figyelembe véve komoly motorozási tudását leírja amit mindanyian vártunk el töle.... DE
E helyet a gyözike féle ultra hisztit eljátszotta kitudja milyen irigy vagy más kellemetlen érzelmi okbólll. ez a baj...
s idézve zarit..
"nagygáz ..nix hiszti
van hiszti az viszont nagy gáz"
Mar csak Szali hianyzik.....valami romantikus megynyilvanulassal,pl. szetbasznam az adelt oda-vissza
csak gondoltam ha már jövőre beujitasz egy ossat, emezt ne kelljen már eltolni a szinesfém lerakatba, ugyis mindjárt kari van...
de igaz nagyon eszed jó, már csak az ahogy kiforgatod a szavakat irás közben mutatja milyen komolyan pörög az agyad...
de tud meg ami pont nem testesül meg itt nálad az a érzékenység, az érzelem s e nélkül nem tisztelnek sem szeretnek az emberek..
legjobb példa erre a kis Adél a x-fakorban szarul énekel de egy érzelem bomba s bent van a döntöben, mert amikor rád néz s mosolyog jól érzed magad... persze agyon is kefélném...
szolval Zari, okossag érzelem s bölcsesség ez pl. RonBá. meg Zozzee s nem nyalok..
ugyanis a vegyibolt mellé költöztünk
viszont a dizájn az egyre jobb....
a személyiségek változnia.. aki nem vátozik az változik a legnagyobbat egy csoporton belül...
pcihó apu előkerült
neked egy gizgaz kellene nem...
RonBá,... meg téged nem kell fejleszteni rád úgy tekintek mint egy apára. komolyan... te lennél az ideális apám, felnézek rá, okos, bölcs ötletes ..
de Zarinak van mit fejlődni... ö viszont apámra emlékeztett kivel neház volt egész életeben a viszonyom.