amugymeg ha már komolyan is kéne hozzá szolni akkor szerintem is Raksnál a pont...
attol függ ki milyen terepen , stilusban használja a motort, egyiknek itt van előnye másiknak amitt.. kb ennyi...
sokszor mondom embereknek, szerintem csak olyan vegyen 300-as 2t aki tényleg szereti a bolond küzdős helyeket, az a motor ott él igazán...
aztán legtöbbször sűket fűlekre talál az intelem...mert azt halloták a szomszédok ismerősének barátjátol, hogy az a világ legjobb motorja meg fuuudeerős és hasonlo marhaságok.....
pedig a derbi senda a legjobb.
A székely bácsi elmegy Magyarországra. A feleségét a komájára bízza figyelje, nehogy megcsalja. Pár nap után látja a koma, hogy Etelka (a székely bácsi felesége) egy katonatiszttel bemegy egy szállodába. Rögtön elrohan a postára, hogy táviratozzon. - Kérem, én sürgönyözni szeretnék! - Mi lenne a szöveg? - Írja gyorsan: "Komám, gyere haza, mert a feleségedet basszák!" - De uram, ilyet nem lehet írni! Fogalmazza meg másképpen. - Na, jól van. Akkor gyorsan írja: "Etel a hotelbe', csücsül a fotelbe', katona hitelbe hatol be Etelbe. Textiláru lefelé, hentesáru befelé, a szőrszálak összevissza, baj van komám, gyere vissza!"
Nem igaz! Kikérem magamnak,mert az nem 1 kiló volt,hanem 3,és csak azért nem tudtam egy fordulóra elvinni,mert volt mellette 2 liter tej meg 1 kiló csibefarhát!
szia ...ja arra mondhatta ronis, hogy pont tőlem kérdezed....bocs nem láttam..
az berúgós fajta amit árulnak?
tehát nem a cuontrycross verziója ?
ha jó állapotban van nem rossz motor az ..
látod grill is olyannal pirírít csak 570 aztán nem volt bajság ....
nem túl erős ....ami baja hogy a légszürőt hányás tisztítani, cserélni ....szerelni is elég szar , lemosni is az egész motort ....néha egyhelyben pörgeted ilyen cameltrophyba akkor a benzin is forr benne nemcsak a víz ..de ehhez azért kell bitangul melengetni ...
lényeg hogy jó állapotban legyen annak már a kuplungja is elméletileg jónak kéne legyen mert ott még a régi kosárral voltak bajok égette a lamellákat mert nem vett fel olajat a kuplung és ezért ....beleeraksz egy új szettet és másnapra elégeti,,,,de ez a nyolcasba volt kilencbe cserélték asszem mindet évközbe ..csak arra kell figyelni hogy kicserélik a jó kosarat régire eladásnál ....
amúgy szerintem 1T
Mi csak egyszerűen megfenyegetjük a hegyet :Szétkaparlaaaak
kiáltással
attol függ ki milyen terepen , stilusban használja a motort, egyiknek itt van előnye másiknak amitt.. kb ennyi...
sokszor mondom embereknek, szerintem csak olyan vegyen 300-as 2t aki tényleg szereti a bolond küzdős helyeket, az a motor ott él igazán...
aztán legtöbbször sűket fűlekre talál az intelem...mert azt halloták a szomszédok ismerősének barátjátol, hogy az a világ legjobb motorja meg fuuudeerős és hasonlo marhaságok.....
pedig a derbi senda a legjobb.
A RIGA teleszkópja a legjobb,me zsíros
én pont leszarom, mondjuk van aki nem és csak azért megy az emlegetés froclizás jellegel...
amugy persze hogy a 2t a jobb..
vivááá derbi sendraaaa....
az berúgós fajta amit árulnak?
tehát nem a cuontrycross verziója ?
ha jó állapotban van nem rossz motor az ..
látod grill is olyannal pirírít csak 570 aztán nem volt bajság ....
nem túl erős ....ami baja hogy a légszürőt hányás tisztítani, cserélni ....szerelni is elég szar , lemosni is az egész motort ....néha egyhelyben pörgeted ilyen cameltrophyba akkor a benzin is forr benne nemcsak a víz ..de ehhez azért kell bitangul melengetni ...
lényeg hogy jó állapotban legyen annak már a kuplungja is elméletileg jónak kéne legyen mert ott még a régi kosárral voltak bajok égette a lamellákat mert nem vett fel olajat a kuplung és ezért ....beleeraksz egy új szettet és másnapra elégeti,,,,de ez a nyolcasba volt kilencbe cserélték asszem mindet évközbe ..csak arra kell figyelni hogy kicserélik a jó kosarat régire eladásnál ....
http://www.youtube.com/watch?N...