Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Tegnap kérdeztem,csak talán nem láttad ,tudnál vmit mondani 2010 fe 450 Husabergről?
A gerecsemotornál van egy,érdekelne!
Ha van tapasztalatod légysz írd le
Köszönöm
én leszarom a 2t vs. 4 t témát....talán azért mert nagyjából elmegyek mindegyikkel ...engem nem kell, hogy flusztráljon e téma ....talán ez az ok ...

tényleg két motor kéne nekem is ennnyi..szeretem mindegyiket ..van előny van hátrány pro és kontra ...

de a négyütem a jó

szóval azon a viccen szoktam /tunk visítani mikor ha kell a négyté nagy bálnaszarszemét nehéz ...ha kell viszont de azzal könnyen lehet motorozni kislányos semmitudást nemigénylő ..amúgy sehova nem megy fel a könnyű pille alacsonyfogyasztású ingyenmenő kétté után amihez ember kell vezetni nem nadrág ....mikor előtte már felment a szar 4t mert egyszerű vele menni de nehéz bálna meg megold mindent egyedül rossz motor kislányoknak amiből engedjünk le azért neki benzint ....
meg a legnagyobb mondat igaz nem a dévid blájtoktól hallani ide négyté nem megy fel ide .... is tetszik....

szóval érezni ebben valami olyan ellentmondásosat.... na az tetszik ebben ..

pedig mindegy kéne lenni ki mivel jön megy csak menjünk együtt messze neki a hegyeknek ...élvezni

és úgy megállni egy felmenő előtt hogy motor ütem és márkafüggetlenül hogy a micsoda nem megy fel bebaszna kiáltás hagyja el a szánkat und teligáz kuplung ki láccon azon a videón...
semmi félek
Viktornak szettaposott kozakkucsma,athatolhatatlan dzsungel,ferensznek,talan beretvalt?
egy jo lucskos pinatol megynyugodnatok?mert akkor ajandekba,kiprobalasra intezek egyet egyet
na mi van ,elobb meg love,peace,happyness,mostmeg olitek egymast.....hat en nem ertem....
húú ez a man sziget ez egyre jobban rémiszt
Érdekes hallgatni ezt az "örök" 2t-4t melyikajobb vitát! Csak úgy mellékesen megkérdem: ezt nem úgy kellene nézni mint a gumitémát?
Vannak jó gumik, de olyan hogy mindenhová tökéletes NINCS.
Tehát motorban is: aki sokat extrémkedik, ráadásul a kert végében van a játszótér, annak a 2t biztosan a jobb. Aki viszont extrémek között akár kilométereket is közlekedik + szereti a hosszú feljárókat (esetleg nem is ért a szereléshez annyira mint pl. én, milyen gyertya? milyen keverési arány? 100üó dugócsere a 2t-nél, de hová vigyem kihez? stb) és a 4 ütem hangjáról nem is beszélve... Sok minden szól egyik másik ellen és mellett! De főleg stílus és motorozásfüggő a dolog...
Egy titokolvasó véleménye
az a szitu..az ember pösti..és igy mint vidéki kistérségi suttyók cskai alul marahatunk...mert egyszergom ide 1szergom oda..az is csak vidék...525meg négytélybénabéláké
mivan te másik 525 bénabéla
látom téged sem érintett meg az a gyökér aki a debóban berepülő motorral érkezik.
na egy kis circus szorakozás...

http://youtu.be/tYHSORz-V0k
feri.
te hülye vagy és még hazudós is...miről beszélsz...hogy valamikor visszamontam hogy elmékh hozzád ha kiizeted és csirán ilyet csináltam volna...
egy szégyelném magam a helyedbe ha hegyi motoros létemre egy kis buzi alfüldi csinálna meg..akár hol...is...csak itthon...ez igaz...idén ahol voltam mindnhonnan úgy jöttem vissza ..röhögtek rajtam ..milyne kis fasszopó bénabéla vok...
voltam bakonytakonyban...pilis böri mátra...mert itthon ülő vagyok..mindenhol besirtam..azért mentem mindég máshova...sajnálom...
tanicsh mester...figyu.. elküldted a gumit is .. és hiszem hogy ha mondasz valamit az úgy lesz...de..de nem magyarázz már hogy...itthon maradtam csirán...mert te kifizeted volna én meg becsirultam...
az a szitu hogy...sk megmondta.. az a hely ahol te hisztizel hogy csak a 2011 siroki bajnok csinálja meg 4tvel...az kb akkor a kihivást jelentene számomra...mint egy 2tolyásos rántottát benyomni két nap éhezés után...ottálnék és csak kérném hogy még még..de nincs több tolyás.. krisz mondta sajna az a hely az csak annyi...felmennék és éhenmaradnék...azt mondá inkább jobba njárok ha mgnézek a jutúbon két bénább 15 másodperces videót.
de feri nincs hari... jó arsz vagy...de hidd el...leszarom milyne moorosnak tartol..csak ha legközelebb..talizunk..ne gyere oda hogy hály...elég ha bit-szentesz én is igy teszem....te mész jobbra én...én meg nem arra..vágod...biztos szép hlyen találkozunk..mert én szar helyekre nem járok...és elég nagy is lesz hogy külön külön hajtva is élvezzük azt...
köszi
ne kamuzzá... aa multkor is csak 1 kilo kumpit vettél a pennyben... mondtad is inkább fordulsz huszat, de nem bir el egyszerre többet a verda....
tévedés .....hogy itthon ..... .fontosnak is tartom....imádok idegenben hajtani ...attól mindíg egyre jobb leszel...

azért hozzáteszem az igazság kedvéért ,hogy régebben míg volt jobban idő meg zséé körbeutaztam/tuk pár barátommal leginkább magyarország legmumusabb helyeit , területeit és nem nagyon volt mit szégyellni ...felmentünk "mindenhol" nem mondom hogy török ülésbe de volt olyan is ....sehol nem mondták, hogy ne menjünk mégeccer stb...szóval sikerült pár helyen már helytállni ..bizonyítani ,hogy nem itthon nagy a pofám hanem máshol is...
amúgy imádom a vendéghajtásokat és haverkodásokat is ....szeretem az endurós lelkületű embereket ,hiszen valahol egyforma ökrök velem.....és pl. aki volt itt azzal is normálisan viselkedtünk barátilag mindíg ahogy azt elvárnám én is fordítva magammal szembe ..törődtünk velük .....stb.

plusz még amúgy pont én vagyok az aki kellő alázattal van még a nagy arcokhoz is (mondják is a haverok hogy kibaszott nagy a türelmem a hülyékhez, nagy pszichiáternek és pedagógusnak tartanak ) és Isten látja lelkem sose szólítom meg őket előre....még akkor se ha a motorjukat én viszem fel ....

és basztat is mostanában nem nagyon sikerül sajnos a vendéghajsza de jön az idő mikor megint ...
Azért én az ilyen kijelentésekkel (de ha eljosz a mi területünkre akkor mi alázunk zsir..) óvatos lennék a helyedben. Azért mert valaki nem írja le hogy milyen überfaszánkirályul megy,attól még lehet hogy sok "versenyzőnek" elkenné a száját,bárhol,bármilyen terepen.
De ez csak az én gondolatom,ingyéé,pedig tisztába vagyok vele hogy te szinte bármit kitudsz fizetni.
Na jó,mondjuk ez igaz! De ezzel simán eltudok menni a boltba,mert elbírja a leárazáskor a zsák krumplit!
jimmi...vigyázok, de az 525-hikomat bálnát, egy rózsaszínű derbi senda simán gyalázza....
Dew Dew Dew - király vagy gec....
http://www.youtube.com/user/de...
zooozeee
ok, sok van benned meg te is sajat területeden ismered minden követ ott vagy arcos.. tudod erröl reggel beszéltünk detto mint Zari a saját kis homokozojan oktat ki mindenkit, s aztan amikor megvan hivva fizetve oda vissza az ut akkor meghunyaszkodik, pedig kulon videos is lett volna.. venni fel ahogy fetreng saját hisztijébe...

szoval tudom jo vagy s tudom ismered a Pillert s minden kövét s tudom jo az öreg csotrival alázni az arcos csili vili ruhás menöket.

de ha eljosz a mi területünkre akkor mi alázunk zsir...
mert már öreg vagyok vidéki gyengénlátó kátrányoshelyzetű tehetségtelen amatőr ... és szeretem a kihívást ..azzal a nagy szar traktorral felmenni a hegyek tetejére finoman ahova azzal lehetetlen ...mert sok "versenyző" a könnyebbet választja a jó olcsó erős kétütemet ....ami mindenhova felmegy extrémbe meg a felhőkön is zorróz át a holdra hogy csak nézünk a négykéjjel mint az üveghal ...

amúgy ebbe a nagy négytébe nekem a legnagyobb pénzkidobás az volt, hogy kellett vennem drága fényképezőgépet nagy lcd kijelzőset a fényképekhez amit a hegytetőn csinálok a lentmaradó kéttéseknek...
jó hozzáteszem nem mindnek ...de több a fotó amin nincsenek rajta ....jó ezek általában azok akik ránéznek a motoromra reggel nagypofával megkérdik mi ez a szar ....
semmi csak erre volt érkezésem...