Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

berg 2012! a 13asnak már másabb a futómű ahogy csika írja,de lényegesen meggyőző választ zsír feri tud adni,engem is felvilágosított! ktm kecskemétnél van egy 12es 300as még,de drága... nem is mondom mennyi,mert még lecsapsz rá előttem
ti vagytok az elsők: én írtam sk

Lodz / Lengyel SuperEnduro FIM magyar összefoglaló. !

A Németh Kornél névvel kezdődik, s mert magyar s ha egy magyar ha jó és elindul valahol akkor előbb ér be s majd ki is a forgó ajtón mint bárki más.
S ezt történt most is BigK NTH108 s sorolhatnám, Kornél, Kori itt magyrban meg másutt is komoly nével szereplő versenyzőnk megcsinálta azt amit más versenyzők 10x költségvetéssel támogatással csinálnak a napi rutinjukban. Kornél megjelent Lodz ban a SUperEnduro versenyen, s egyedül nagy nagy nevek közt sokszor a nyakukban loholva egy nagyon szép eredményt ért el, mondhatni sokan meglepődve kérdezhetik s akkor eddig hol volt ? ha ott menne velük lehet folyamatosan nyerne...
De persze ne tegyük félre azt a tény Kornél komoly eredményeket ért el crox-ban itt magyarban mondhatni a m.o. crossban ö a csúcs, szerepelt Amerikában is.

Ami Kornélt illeti most egy könnyü 350 EXC- vel ment, természetesen saját futóművel a hófutottal.

Ezt mind azért hangsúlyozom így mert természetesen nekünk ö nyerte meg a futamokat, tudván nem ez az érősege, nem ezt teszi minden nap, de mégis oda rakta magát s majdnem sikerült neki egy összesített harmadik hely, az igazság hogy 5 lett olyan nevek mellet mind Taddy Balz, David Knigh, a fiatal Jonny Walker.

Ami a versenyt illeti három futamból állt, s előtte edzés meg quali.
Érdemes azt is hangsúlyozni a pálya szüke miatt s a nagy mennyiségű versenyzők miatt a rajt az egyik legfontosabb tényező.
Knight Dew sajna két futamon is ütközött lekörözött versenyzővel.

Kori szavai:
"pálya jó nagyon! Ez az egy edzés a verseny előtt kicsit kevéskének bizonyult. Ha tudok valahol többet menni ok lesz. 3 döntő van. Top 5 a cél ma."

"5. Összetettbe! Nagyon boldog vagyok, par századdal gyorsabb csak az elso mint en. Utolso futamba estem,3.is lehettem volna összetettbe. "

a helyezéseit Kornélnak megtaláljátok a Hard-Enduro face oldalon.
Ami az idegeneket érinti első futamot Taddy nyerte, második futamot az első futam indulok sorrendjét fordítva elindítva lett fel állítva itt most Jonny nyert.
S a harmadik futamot megint Taddy nyerte meg. Így összesítve Taddy Balz lett a győztes.
szép volt zooozeee. !
az érzelem s a tüz a legfontosabb a tisztelet s a becsület.
ha ez mond van akkor van munka is meg lové is.

ha valamelyikben szar vagy a lényeg nincs lové, mert emberek nem dolgoznka olyanokkal akik szarok... eldobják...
...itt a kisebbik fiam és pont Őt nézegetem mert olyan aranyosan alszik itt mellettem hogy beszarás.....apró örömök ..ill. óriási öröm csak ezeket hajlamosak vagyunk háttérbe helyezni balgán mondjuk egy műanyag segédvázas motor kedvéért...(ami eltörik)

szóval ma ilyen a hangulatom.... tegnap meg úgy örültem vagy kicsit úgy éreztem hogy együtt ver a szivünk párunknak Kori fiúért....

szerintem ez lenne a fontos a szeretet a kollektív tudat kifejlesztése használata a javunkra ... "kis jóindulat" ...írígység nélküli emberek (a legnehezebb ) .......eeőre és bódottág egész családnak

a mise véget ért menjetek békével !

amen

ettől még lehet motorozni
azért azt tényleg ideírom ,hogy volt pálya összetéve hogy próbálkozzon de az nem taddy meg dévidblájt féle edzés ...meg rezgett a léc hogy mi a biztos még a végén is ....úgyhogy nem eccerű így menni ... remélem rááll erre a kori és ott fog kellemetlenkedni még pár futamon /versenyen és azt is szívből remélem tud nyerni is ... benne van a srácban az x faktor ....
persze hogy van neki ..ismerik is nemcsak itthon ...ment pár helyen tengerentúlon stb... ja ment ő endurocrossokon is meg ilyen terembalhén is ..nyert is párat ..mondjuk azért motocross volt az élete jelentős része ...

amúgy anevekkel csak azt akartam hogy nem velem meg a juliskanénivel ment eccere és úgy lett hármunk közül kilencedik ....hanem ott ment ahol nem adják ingyen a dobogót ...ezért mégnagyobb respect ...főleg hogy tudom mennyit készült ....semmit ..ment előtte egy karikát a többit leírtam neked privátba ..durván 2-3 hete tudja ezt kb. hogy tényleg megy ...múlthéten még nálunk próbált 350 et hogy mijaz egyáltalán...eszik vagy isszák...aztán lett neki motorja ....ja és ahhoz képest hogy nem volt meo nullás pecsét a hengerbe még nagyobb respect és gratula...
te Zoozee kornélnak is van neve, europaban s amerokában, csak persze crossban, igaz most németben tudomásom szerint az enduro crostt meg is nyerte nem ?
szerintem a KTM évek ota a legjobb moci a enduro piacon.
én a ultra lágy finom exc400 2009 után sikerült kiprobálnom az amateur magyar bajnok motorját, egy honda 450...-et, hát a honda az egyetlen ami hasonlit ergonomiában s finomságban a ktm-hez talán picit puhább ergonomikusabb. de waz a ktm-nek minden a helyén.
engem a másik ami meggyözöt a ktm röl az 2006 ban volt jártam supermoto edzésekre többed másokkal s köztuk ment Toth Ádám a 450 SM-jével, én a sx550 el, s mondja, te feri gyere probalki a ktm-et meglatod mi egy igazi jo motor, bazz, ráültem mentem vele, s olyan volt mintha már 1000 éve mtoroznék vele, minden puha finom lágy, a helyén a fékek, 1 jas féket csak a ktm- tud, ülles pozi, stb stb.

azóta Áldom Toth Ádámot.... KTM the best.
hatalmas gratula Kori...
kv
aztán micsoda nevekkel ment ....
SuperEnduro World Championship, Overall Results:
1. Taddy Blazusiak (KTM) 57pts;
2. Jonny Walker (KTM) 51pts;
3. David Knight (Honda) 41pts;
4. Alfredo Gomez (Husaberg) 31pts;
5. Kormel Nemeth (KTM) 29pts…
Amennyivel később fekszel, annyival korábban kelsz:-)
jó reggelt urak!
KTM persze csak ha terepmotorkerékpár... ha enduró akkor meg főleg !
Nem akarlak lebeszélni a gas gas ról.

Vigyél egy mérleget és rakd rá a kiszemelt motort mielőtt fizetsz.

A ktm-hez képest sárnehéz. A 2012-es legalábbis. A motorkarakterisztikája is lágyabb a ktm-nek. (ebben az évjáratban mint makó jeruzsálemtől)

Nállunk Sanyó, mint egy lefosott kilométerkő- olyan boldog volt vele-miután kipróbálta a 2013-as KTM 300XC-t.
hhmm annyira nem tudom ...

de ránézek pontosan ...amúgy vázuk egyforma azoknak ..csak a segédváz különbözik...

én négyüteműt vennék ezekből...most megint jobbak...
na itt vagyok
te zoozee megfogom ütni a bokád...
egyébbként az uj 13 gépeknek mind szar az uj első teloja, persze kivétel a profi sxs cuccok. a muanyag segéd váz hát... jah törik..
szerintem a 13 évjárat a ktm-bergnél visszlépés ami a váz s első futomü.
a 300 2T pl blokkilag jobb en mentem vele az enyémhez képest még finomabb lett.
de a 13 futomüve egy fos. s nem csak én mondtam hanem aki probálta az enyém (12) majd a 13 egyböl mondták jobb a 12.

sajna... nekem 13 nem lesz se berg se ktm.
ossa lesz ossa explorer s egy gasgas 300ec.
most kezdhetek utálni...
Zoozee,

állitolag a Bergnek a futomü és a elektronika hangolását a berg szakemberei végezték. s éllitolag trialossab a TE jobb a futomüve s a elektronika is nyomatékosabb a narancs kutyánál.
ezt olvastam s Kuba is mondta...
wooow what a race! 5th overall! Fall in last moto,could be 3rd overall. What ever,I'm pretty happy! Thx to @htsktm for the support,to my man HAVASI,and to KTM factory! #EXGP5TH / 5. Osszetettbe! Nagyon boldog vagyok,par szazaddal gyorsabb csak az elso mint en. Utolso futamba estem,3.is lehettem volna osszetettbe. Koszonet @htsktm nek,az emberemnek Havasi Zotyikamnak es a KTM gyarnak!
tök jó képeket találok a gépemen
A 2 profi