Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lerajzolva aaazadrienn
Meg benne a régi"idei" telók
találoskérdés estéreZ bácsi?
új bergen műanyag a segédváz pl.
Ha 2013-as a terv, akkor a 4CS rendszerrel szopni fogol,me szervíz igényesebb,mint a 12-ig.
És melyik márka a konyhafőnök ajánlata a futóműre?
A 2013 környéke. Egyenlőre sajnos nem aktuális, csak az agyamat forgatom, hogy mi lesz majd egyszer ha.........

a bergnek a design-ja jobban tetszik, meg ritkább......... (nyomós érvek:-)
Futómű:más az anyag,más a belső,de egyazon szar mindkettő Főleg a csodálatos ellemezelések
Miert kutyazzatok ezt a ferenszet+tarsait,tok jol menn3ek az uj kutyabergekkel
Tiszta sor! Értem is én és nem is azért "fikáztam", mert fikázós lennék, csak a srác oda írta, hogy "Best of" és beizgultam, hogy most fogom látni a Pető Ádi best offot ...És ugye ennél Ő az azért nagyságrendekkel több. Úgy pár dimenzióval... Amit írsz, az totál érthető és tiszta, én is bízom benne, hogy lassan kerül neki egy kis megérdemelt szponzori háttér is, de a véleményem továbbra is az, hogy ha valaki ennyire ügyes, és tehetséges, akkor csak minőséget adjon ki a kezéből, ahogy a sportban is teszi. Vagy jót vagy semmit! Nem, mintha egy-két szar videó ártana neki, de minek?
narancs az egyik a másik meg kék

ez a lényeges és egyben a legnagyobb különbség köztük

amúgy melyik évjáratra gondoltál..mert pár apró részletben azért eltér ....
Műszaki tartalomban a ktm 300 2t és a husaberg 2t között mi a különbség?

(vázgeometria, futómű, blokk, fék, stb)
Estét uraim!

Nincs valakinek eladó gyári KTM lábtartó?! Gondolom a 97-es 360 meg egyezik pár évjárattal még!?
Nem,az te voltál csak szerény vagy és nem mered kiírni
király a kori ..
na most beszéltem egy titok iróval...épp a sinek közt kereste a megoldást ..mondta hogy már látja a fényt egyre jobban de még mielőtt elért volna a fénybe...átküldött nekem egy videót.. a videót.. ahol zsir ferensz és p ádi együtt mennek...a harmadik srácot nem is mertem fel.. de lehet hogy csanád volt? a nagy négykélyel
http://www.youtube.com/watch?f...
Írom a választ mielőtt egymást ölnétek,mert felesleges.Ócska öreg kis kamera ez,sok mindent látott már Ádám csinálja a videókat,biztos meglehetne babára,nem tudom mee nem vagyok ott Az idő viszont nagy úr és kell mindenre,tanulás,edzés,szerelés stb.
Abból a kicsiből meg ennyire futja.Mindenki mindenhez profin nem érhet.
Amennyiben viszont van vagy lenne egy menő profi aki segítené, baba profi összevágássos videókkall,az nagy öröm lenne,neki is,meg a videósnak is
na elmondom..de remélem nem lesz hiszti..
ha feri itt indult volan köztük..csunyán megalázz az egéászmezőnyt..szegény ádit is...mert amikot tanult a mentorától az itt mindenhol jobban csinálná.. szerintem szali elmehget a faszba..mert nekem csak a feri létezik.. a feri..aki a fakaszát az ágyba veri...

zsir nehogy magadra vedd..sok feri van.. és ez épp nem rólad szól.. jó
szillyaztok...?
bálint kérdeznékpár dolgot...
hogy melyik a finomabb a boci..vagy a csoki
melyik az erősebb a bika ..vagy a fing
melyik az idősebb az öreg... vagy az ember
melyik az ügyesebb a nagy... vagy az anyám
miért hisztiznek ezek már a gumin megent .

ezt a vidit nem én csináltam... de már sajnálom hogy vannalk olyna vidik amin igy lehet vitatkozni...
na ez vick vót..de nagyon vick
Monnyuk azt nem vágom, hogy nekem címezted-e a postod (mert, hogy nincs hivatkozás ugye az előzményre ), de úgy veszem, hogy igen. Természetesen (mint írtam volt) a segge likába sem vagyok a Pető Ádinak, akit sokáig éltessen a Jósten, és legyen neki nagyon, de nagyon sok sikere, érjen a csúcsra mint senki, meg hasonlók, de - lássuk be - ez egy igazi szar videó, ami méltatlan az Ő képességeit rendesen bemutatni, most függetlenül attól, hogy Ő csinálta-e vagy sem. Itt egy példa (ha már szóba hoztad) egy szimpla verseny on-board, de ennél jobb nem kell...

http://youtu.be/YkT31hajmh4
Akkor te vagy a Grill Gabi vagy a Kori ja ő nem mert kinn van?
El nézegettem Ádám összefoglaló vidijét/ remélem a sok 2t-s nem haragszik meg de/ nekem úgy tűnik 4t-vel gyorsabb
Wazze, egyharmincig aszittem ez vmi vicc , de legalább utána is szar volt...Nemaszondom, a seggébe sem vagyok, mint endurós ember, de ez a videó ...inkább csak motorozzaon a srác...
Jó estét!