Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aztán ballonkabátod van-e?
Te Viktor, akkor már Világvége lesz, nem tudtad?
Szóval addig gyere míg lehet
láttam jó volt motorozósos jelenet ...
még a film is elment szódával....olyan 7 a 10 es skálán ... bár én nagy bondos nem szeretem a denielkrégeseket ....de látnom kell ..mind megvan láttam stb...
Majd azt a részt figyeld meg, amikor 2 személlyel 1 keréken átmegy az autókon
semmi bakony, romcsi már a tető a tuti
Természetesen mehet a menet, ti majd mentek én meg nézem, mint amikor SK+Viktort vezettem
A hátsóm is kész van, de minek tegyem fel, feltolt a RIGA is itt na jó, majd felrakom vasárnapra, sajnálom a jó gumit szétkúrni ezen a talajon bár lehet jobb ez, mint a szarrá kopott és felcsavarozott AC10 nem tudom
A helyről annyit, sziklával leöntve az egész, az alsó 5m teljesen terítve és helyből indulós, nem nekifutós nagy gázos
Ez a könnyebbik oldala és az "egérút" ahol szétkapartam nektek majd a nehezebb oldalán kell felmenni

Bocsi a minőségért, kamera nem volt nálam, ez a mobil meg csak ennyit tud
most néztűk a moziba az uj james bondot 007 a tetőn nyomják az endurokkal
Majd tavasszal! Addig csak a sípályákra!
jól van nem megsértődni csak vicc vót ...
Bammeg,Tee jobb vagy mind én együtt a doszpottal Gratulaaaa
Befizetek az előadásra.Megszponzorálod?
átsiklottál a lényegen vik.. nekik is lehet 525 ...titkosba ..szerintem csak pályajelölésre

zsirferi
[181442] ma 18:52
SK s a skorpionrol annyit. hogy ö is spongyorba kapta. s hisztizet mert hogy nem fog. de az nap Ákos is ugyan azzal a gumival ugyan abban a nyomba ahol ö nem jöt föl s csikent nyomot feljöt, majd levitte másik haver 525-gépát vadoroszát s azt is felhozta olyan nyomon hogy beszarsz.

levitte 525 öt ...mert fent lehetett ...gondolom én hülye ha le kellett vinni ... aztán megint felment vele ...egy 525 tel ...

columbo kinyomozta
Kicsit eltűnők és teleírjátok a fórumot
Most olvashatok megint
Nem tudok eladni 100 törpét,ezért felajánlom akinek kell a kertjébe
veled is ez volt jó a bakonyban...lenületes változatos kihivásos.. és ott még az utazások is valahogy jobban mennek...
a sziklásitt nálunk az utazások egyik helyrő la másikra.. valahogy nem jutunk túl nagy távokra mert mindég vadba megyünk..de nincs mit tenni..az egy olyan hely ez meg egy ilyen hely...mikor mirkóéknál nagykutya vezetése alatt mentünk azok is jó helyek..csak az a bakony másik oldala...a burok..meg az mikor a inotán láttuk az erőművet vagy hol..ahol a 3 gerinc fot fel a hegy egyik oldalra ahol felzoróztunk..na az állat volt...
mirkó hol vagytok?
hupp... ugrás ki a bozótból
heles akkor 100db pirostörpe az ellenőrzőbe bálinyó majd aláirja
Mehetek én is?Deee csak pici mocival menek,me a tudásomhoz az való.........
Elmegyek egy kicsit Kenyába,azt itt minnyá verseny van
Jelentem nyomtam ma is ,de nem százat ,200-at....

ja mindenki mehet elöl..cs ka a tsapat egy idő után kiválasztja azt az embert aki neki ka legnagyob élményt és kihivást nyújtó helyekre viszi..
ha mondjuk csak full szopóban tudnék menni...állandó motorelemlegtés cipelés dobálás.. akkor pár motorozás után leváltanának... de én ugy szertek menn hogy szopó szelőztetés szopó szellőzteteé...mint a dévain...nem egy regimentes vok aki a full szopóból megy a lehetetlenbe...
mert azt nem szeretem...nem vok racer..neke mcsak az a cél hogy jót mennyünk...és ez mostanában nagyon meg van találva...mondjuk egyre jobba nkel figelni hogy mindég új és új hejekre vigynm magunkat ..miközben a régieket is szeretme újra megcsinálni..
ezért váro ma sarat.. a nagy geci sarat..
mert az a régi ismert helyeinken is olyan kihívást tud nyújtani...kérdezd csak host i meg békát..meg sk a legutolsó sáros menetről...állat volt az is
persze hogy megnyilik... de menyivel jobban hangzik ugyan ez 4t-nél...
nyugi viktor ..aki nem szeret veled motorozni az ezután se fog, ... viszont aki szeret veled hajtani az biztos hogy ezután se fog hisztizni semmiért...

amugy én sose értettem ezt a dumát mikor valakik ott nyafognak az erdő mélyén ...hogy minek jöttünk most ide be...biztos csak direkt szopatni akarsz minket, meg hasonlo AZABAJ dumák...

basszus nem nekem motorozik hanem saját magáért csinálja mindenki, nem ? vagy rosszul tudom...?
aki elöl megy azért megy ott mert ő a turavezető, és alapvetően neki van helyismerete, és keresi a jo helyeket, ami neki is küzdős, nem csak annak aki a sor végén jön.
mint 4t forgyttús háza ..hát az kéttében is megynilik... mert az első 360sx em az ogy volt hogy 4 hónapos korában hajtókarszakadás...kapott úly blokkot én már ugy vettem meg...
szoval hogy a kártélyem csak jót tud csinálni..az az kúrvára nem igaz.. ez a mostani esikszem is... már fél évesen blokkcserés volt..de nekem meg mennyen jó okáig...okozza bennem a boldogság hormonok túltengődését
mikor megyünk dévhez.. január eleje nekem ponty jó is lenne...
addig begyúrom magam meg lerugatom ezt a hátsó szögest.. és a sipálya majd az úly szögessel lesz feljárva