Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennél nagyobb tanulság, hogy mindenkinek megvan az embere.

Zari ezt dúdolgatja: az enyém te lettél..............

Te meg gas gas Ákosnak:

Van egy nagy nagy ideálja, az enyém te lettél.............
ez de szar hasonlat volt... olyan tűz-oltogatos dumás...

mond azt ..: Dew nyilj meg mint tavaszi fuvallatol a bimbozo virág szirma....
vagy.. Dew nyilj meg mint 4t forgattyusház a leszakado hajtokartol...

a lényeg hogy pozitivan
az biztos.. sk akkor arsz hogy besz-arsz...ha valaki nem tudja azt amit az rasza mutat azt lesöpria szinől...de az hogy imádom a csávót az gyenge kifejezés....
engem sk tanitott meg megváltozni..ezért örökre hálás maradok neki...

viszont amit szeretnék tévhitet eloszlatni..aki nem ismer engem.. azokank mondanám...soha soha nem szopattam le senkit ..nem úgy ahogy feri mondja...öt sem...
én megteszem a dolgom..megyünk a jó helyekre és ha nem jönnek utánam.. akkor várok...nem ugatok csak annak a ki feleslegessen nagy arc..mint zsir...
de ha valaki ember marad annak segitek...tettem is ...mint mikor tönkrement a hűtéscső és megjavitottam...mert olyan rendes vagyok mint kozsó és kiszel tünde együtt... ha kell még képes vagyok arra hogy visszmenyünk másfelé...bár ezt nem szeretem ..de képes vagyok túltenni magam ezen
értek a motor szereléshez mint anettka a tévé műsor vezetéshez...

ugyhogy egy dolgot egyet biztos nem lát tölem az aki nem ugat be...azt hogy leszopatnám a hegyben.
feri az más volt mert ő kérte ezt ...és ott sem én voltam a dolgon annyira mint a többiek..én csak hagytam arra vezessem magunkat amerre kérték és közbe engedtem hogy csináld.. ugyan is ami nem öl meg attól erősebb leszel
szerintem jo az a skorpion...

mondjuk jo puha bütykü gumi, látszik rajta a használat már de valamit valamiért... a jo gumik sose tartosak...
feri..nekem kész van.. szoljatok ha mentek...egy napra nem tudok egyedül elmenni..hacsak nem meghivsz a g olajra ..de ha ott alhatok dévednél és két napot kitudunk hajtani.. akkor megyek...peresz ha mehetek.. déw nyijjá meg..mint a srác feje aki kiugrott a nyolcadikról
figy ujra: s.k. s borka nagy oltogatok te naluk is nagyobb.
én pedig miadom a hisztit...
arra nem gondoltál szivat a S.K meg a hsoi meg a borka maikor dumalnak a pesti meg a börzsöny hisztikrölll..

nem 1cerüek ezek a fiuk... nem csak te vagy nagy mozigépész..
figyu..neked a ossa..nemek a 525......
az a gumi volt fent.. nekem is .. nem volt szar..de eskának nem jött be...
van úgy hogy nehéz napok vannak a srácoknál is...nekem is volt hogy valami nem ment aznap...nem vagyok félisten. ..
a fél jelzőt kikérem magamnak

zozi mondta hogy kitavaszodik.. és beszervezi a dolgokat oda hozzá.. én akkor is imádtkozni fogok hogy megoldhatatlan feladatot ne küldjön elénk az úr...
majd ha valami nehéz hely mellett elkullognánka a 525ök szoljatok.. visszamegyünk megnézzük a 2t hogy csinálja meg.. majd megbeszéjlük mi mért ültünk a motor mellet miközben a többiek próbálkoztak...
ja ez nem én vok
Dew,

GGAki megnézte a videod a facen s teljesen kikészült, azt mondta zsirak a helyek ahol mész. le szeretne menni feléd majd össze egyeztetjük. a dolgot. én tervezek majd egy menetet le feléd most igy hsizti pisti fagyban.
szolj ha kész a hatsod is.
"ez olyan mint amikor a nök pletyiznek... egyik elmeséli a másiknak majd a másik a harmadiknak s tovább.. te is egy lác szem vagy fiam..

erröl kérdezd meg Hisztist mennyi dumát benem vett tölem...
SK s a skorpionrol annyit. hogy ö is spongyorba kapta. s hisztizet mert hogy nem fog. de az nap Ákos is ugyan azzal a gumival ugyan abban a nyomba ahol ö nem jöt föl s csikent nyomot feljöt, majd levitte másik haver 525-gépát vadoroszát s azt is felhozta olyan nyomon hogy beszarsz.

szoval igazad lehet van akinek nem jö be az a gumi.
Ron is probálta s aszem jelezte jó söt kért is eggyet. ennyi.
Az egész 1wd gödöllö team ezt használja s megmondom a kisszekér lassan a Grill-t veregeti az EC versenyeken, a fater old boyban bajnok., lehet szerencsések, én ott tölük kaptam azt a gumát.
de tudod mit nem kell hazsnáni sem kiprobálni.
Nekem meg még általam sok tiszteletre méltő motorosnak bejöt s eredményük is van.
ne használjátok ennyit mondhatok..
s 1 fontos dolog...
SK s Hosi, s Szépfiu (Borka) arrol hires oltogat mindenkit, te pedig vissza, szóval tud meg ez egy ördögi kör folyamatosan egymást szivatjuk ez van. Volt olyan SK mondot valamit valakinek ozt eljutott hozzám s az egészet én szerveztem igy... érted...
ez olyan mint amikor a nök pletyiznek... egyik elmeséli a másiknak majd a másik a harmadiknak s tovább.. te is egy lác szem vagy fiam..

röviden...
imádom ezt a racét nézni..
ha minden összejön..egyszer kimék oszt megnézem...
csoresz meséle hogy a serkó 510zel jutott a legmesszebbre.. abban az évben majdnem befejezte...39dik lett vagy hogy...talán k8ban?
látom tetrix a kistérségi suttyó dumám..
van hiszti akkor nagy gáz van
an hály.. hát az oldalsóba nem raktál...miért
hátul azért hagyod ki hogy ne baxsza szét a kipufit meg a láncit..meg elmondom az a 2cm es csavar hogy a legszélső soron nincs ig is olyat tol kanyarban hogy ihaj..
de elöl..előlre kell...hát nem olvastad(te sem)rendessen a ronix-zari féle csinállyá szövesgumit szögnélkül..leirásokat
elöl csak arra kell vigyázni..mert oldalara ia rakol csavarokat.!má ha szeretsz jól átvágatni az odafagyot 30cm mély nyomokon...hogy mikor veszed ki meg be a kereket akkor azok a kemény és éles önfúró csavarok ne érjenek hozzá a villa szárhoz....mert csúnyán meg tudja karisolni..de ha dobol rá egy rongyot.. akkor eztet is megoldottad...a rutin meg az érwek

zsir papától zsirgumikat kapok...csak kicsit princelni kell..és első rugásra indul.. ha még szivatilag is irok neki.. még rendessen nem is kell megrugnom..már küldi a gumika...
bár eská mondta hogy a pirelli skorpolyonfost azt egyszser felrakta és úgy szopott aznap az ember mint a torkos borz..azt mondta vágta le a gecibe egy tapétavágó késsel...szóval vigyázzá...a mi bejön a városi pláza endúróban lehet emitt...emitt leszopatolodol tőle... leizzadol egy kiszáradt patakban és már úlyraéled a természet a véres verejtéktől.. vagy lemoshatja a felezővonalat a már szinte kibetonozott úrtól
wellnes arra vágyodom már rég..
ultra koorekt egyenes duma.
te ferfi vagy. minden tisztelet a tied.

nagygáz ..nix hiszti
van hiszti az viszont nagy gáz
http://www.youtube.com/watch?v...
Te vagy a fasza gyerek zari én tudom
ugye hogy jo elöl a szöges... mondjuk rakhattál volna az oldal sorokba is , kanyarba az dolgozik....
Tök csini! Már csak egy műbrét kell a bukóra ragasztani előre, mint egy szivárvány harcos unikornis és gyííííí
Erre mondják, hogy ízlések és ficamok, de itt erősen az utóbbi érvényesül.
előtte még kinézett valahogy, de rózsaszínben
aztán ráültetnék Jarvist és lehet megnyerné vele a hell's gate 2013 at
ha elől nincs szeges nem lehet menni , akkor folyton csak az elejével harcolnék, de így mondjuk a keményre fagyott keresztbe kasul futó terepjáró nyomokban így is ment mindenfelé az eleje is, mert oldalt ugye nincs csavar, meg pár kanyart beszoptam, amikor jobban megdöntöttem a kelleténél

Ronisnak teljesen igaza van, a fagyott fán szopás volt, ott a RIGA is besírt mindjárt, ha kapott egy gyökeret, vagy keresztbe fát és tolni kellett volna neki, viszont a sziklákon meg nem, ez is érdekes
látom nem hisztek nekem.... na tessék itt van... (asztalra csapos szmájli.)

http://youtu.be/ERo0S5Lcfgk
durva joszág...
ha mindenhol fel akar menni tolatva is és derbi...meg sendra.... akkor csakis 2t....

de most komolyan gyártanak már több ütemben is motorokat...? döbbenet hogy mik vannak..
Igazi jelenség lehet