Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh erre nem is gondoltam.. aztán ott vannak még a video jogok...benne a reklám szpotokal....meggazdagszol.....
az attól függ hány té
nem koszolom össze magam nem gondolod
én tudok egy fasza derbi sendát rozsaszinű hello kittiss matricávall...
na az mindenhol felmegy ,még tolatva is...
meg gázolajat is ad el a molnak
ezt mondod évek ota... ugye azota voltál az sebaj ha nővel..?
rájöttem viktor... te azért hergeled zsirferit hogy folyamatosan küldje az ingyen szponzos gumikat....aztán nyitsz egy gumi nagykert Ottoval.... ne tagadd kis hamis... mutasd a tenyere..ugye hogy piros...
milyen jó ,hogy bementünk tecskóba gyerekkel fél kiló kenyérért...

kellett venni egy helikoffert is ..most röpködünk a szobába mint a gép

e öree és bodottá

de 4T a helikopter és hardozunk vele a szekrénytetőről nyomjuk le a port
én elmegyek szívesen mindenkivel ...
legyen az barna szőke vagy vörös

tényleg le kéne feküdni valakivel ..az se baj ha nő
nekem okozott pár meglepit ma ez az üvegre fagyott talaj...árokbol kell felmenni semmi nekifutoval, az utolso fél méteren megforgott a hátso kerék azonnal lejegesedett és megált.... persze hogy el se indult többet
meg a fagyott nagy farönkök ugy csusznak mint atom...
Jimmi én szivesen elmennék veletek kiscsoportos titok hajtani...

azon a felső Bakonyi részen ugyis régen voltam, nem is nagyon ismerem azt a részt...
Nem egyek mert az XT-m sm szettel nem bírná nagyon a gyűrődést veletek.
De ha lenne vmi hegymászó rettenet és messze se lennétek akkor elugornék szívesen majomkodni
Tojok én rá magasról kinek van itt baja kivel érdekel engem?
Csak próbáltam hozzászólásommal oldani a hangulatot, de látom sokra nem mentem
Akkor is üres tankkal feljebb jutok itt bárkinél
te is
déw...király vagy.
mesélj még...
a hóban ha jeges részekre nem ész.. jól fog a gumi...még 10cmesben is...
régen..még 1998ban...még nem volt szöges és mégis toltam hóban...azért ovatosban meert az eleje azért csa kcúszott de a hátulja tolt mint a barom...
és ha te előre szögest raktál..akkor a lefelékkel sem volt gond

Ha szopóba mész és nuku tempó, akkor jó a vékony kesztyű is, sőt még a kabátot is ki kell cipzározni
Tempónál tényleg kell, nekem még a téli bundásban is lefagytak az ujjaim ma az átkötőkön.
megvolt az is, meg wellnes völgy oda-vissza levezetés képpen....de a fő része ilyen turázos volt....jo hideg volt, kellett a maszk, meg a vastag kesztyű...
figyu..manka...zsu.. ne csak otthon a salyát helyeiteken királykodjatok...hogy zsu is felrepül az égbe...mégen...
eljöttök ide.. oszt itt megmutathatjátok hogy mi a hiszti trágya...
kaptok gumit meg kifizetem a benzinpézt...

ja bocs ezt nem is nekik akartam irni...velük nem tudom összehasonlitani kinek nagyobb a faxa...

tos meg atmos...gyertek fel ide oszt...(a szöveget másoljátok már be ..nem akarom újra leirni..)

ja ezt nem csak nektek akartam irni...

laca..doktorgonzo...gyerek le ide ...(a szöveget másoljátok már be mert nem akarom újra ÉS úlyra leirni....)

most akkor ilynekeet csinál valaki egy fórumon..úgy hogy azt sem tudja senki hogy ki kicsoda..az nÓrmális....

dzsimminek van igaza...
csak a péz számit..és meg van amit akarsz.. ha nem tudod felvinni valahol a verdát.. majd a megfizetett tanácsadód felvixi
szerez neked élményeket...

ja eská is hivot meg zozi is.. mondták hogy fogjam vissza magam mert csúnyán meg leszek alázva...és szali is szolt ovatosabban..mert eljön és megcsinál minket zsiros kenyérre kenhetők leszünk a napnyugtára .

zsir ..kösünk fegyverszünetet...én elismerem hogy csak ia kiáolag a sikségban -ahol lakom vagyok kanok-a nagykan aki sokszor csak vakkan-t..te meg nem jösszeezzel a hülye dumával hogy te vagy az ügyesebb...lyaú?

amúgy a dobolottkö azon oldalán..a setét oldalon már voltam zozival.. és tényleg nagyon dúrva volt...ezt eská is tudja bizonyitani...igazándiból arra a napra azt lehet mondani..végig imátkoztam....csak ne kerüljünk olyan helyre ahol nem tudok majd boldogulni...

szóval a faszmérésnek vége.. j óferi...neked van nagyobb dzsimmi irta is és igaza van...
a másik gumit majd kűdd le békával..a benzinpézt meg hagyd a tsudába..barátok közt elfér ennyi..
Miért nem kerültél egy kört a pályán?
Ja látom, már írtátok, bocsi
Mi lett a futam végeredménye? Tudja valaki?

Kornélnak hatalmas gratuláció, hogy egy sorból indulhat ilyen emberekkel
doktor ur ..szánom bánom...vagy nem... de a mai nap se maradt ki motorozásilag ...jo volt..

elmentem megnézni ezt a hires nevezetes mikulás rallyt... néztem is kb 5 percig...nekem ez baszott unalmas.. és elnézést a rally fanoktol, de ez van...
Emberek, nem unjátok még ezt a "fórum karatét", ki a jobb motoros műfajban?
Őszintén, nem mind1?
Inkább menjetek motorozni
.....................
1cer mindekit szájon vágnak !

http://youtu.be/tjmTXGshD8k
Jó napot!

Olyat mentem ma, mint még sose télen Minden fasza volt, mint szárazon, csak a kanyarban motor döntésnél voltak meglepetések meg a nyakamba hulló hókupacok verték ki a biztosítékot néha
Elől csavaros, hátul sima RIGA, meglepően jó volt, nem tudom milyen anyagból csinálták ezt a gumit, megmásztam vele a mumus hegyet most is, mint szárazon. Mondjuk lejönni már nem mertem ott a hóban Zerge tudja melyik, ahol vagy 20x próbált feljönni
Komolyan mondom, nem kell hátra csavaros, amíg nincs nagyobb hó, ebben a max 5cm, hideg talaj, el lehet vele menni nagyobb harc nélkül, aki nem hiszi, próbálja ki...engedje le mocskosul és nem szabad forgatni a motort, el kell találni azt a gázt amikor még nem forog ki, természetesen le kell terhelni a hátulját és tol mintha húznának Természetesen nem csavaros, de meglepően jól viselkedett még ezen a talajon

Sajnálom, hogy nem vittem a kamerát...majd legközelebb.