Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt is lálykolom
az les zaz enduró hogy gurulgatnak az erdőben...c nyomon...majd lesz egy kroccpálya meg egy speciál 3 perces és az lesz a bajnok a ki jól kroccozik .

remélem nem baszssátok el a romániát mint az itthoni lehetőségeket is...
mondjuk nem hiném hogy az extrem enduro racékat elbszanátok mert az ott mind mint karteles motorosklubbok csináljáj..
magyarkondni maradjanak itthon..aki meg racelni akar az meg ..kint is van elég race...jó race...
Neked volt már triál nem?..nem lassú? azzal az egy fajta motorral nem mentem még..na meg a csopperal
kicsit olyan ballagósnak tűnik a tempója
maki ez nekem tervben van... nem nagy sztori leesztergálni a benzincsap csonkot, a tanksapka bemenetet és alul lemezböl összedobni egy kb 6 literes alu tankot, rá egy rövid krossz ülés , alatta alu merevitésel oszt ennyi....

amugy a beta-hoz is van ilyen szett gyárilag...
ezt hallotam hogy ott lesznek futamok... hajrá.

ahogy irtam lejebb is én személy szerint leszarom a versenyzést, egyszerüen nem érdekel, nem nyujt számomra olyat amit szeretek...ez van..
én az öncélu öröm motorozást szeretem , jo sok extrém részel legyen küzdős, kis csoportos pár emberel max,
de inkább egyedül, mert ha saját magamat beviszem valami lehetetlen szituba ahol ugy kell lapon lecsusztatni a motort akkor még soha nem vitáztam ,meg hisztiztem magamal hogy meg kell oldani...

amit szivesen csinálnák azok román versenyek, de arra meg nem nagyon van mostanság keret . igy marad a kistérségi boltba járos kapirgálos.
Nagyon tetszik
Talán ha egy ilyen szettet veszel vagy gyártasz mert szerintem régebbihez is lehetne egy jókezű emberrel tankot vagy segéd tartót az üléshez csináltatni...biztos hogy kis eldugott helyekre el lehet vele menni és talán ez nem is olyan költséges mint egy endúró..könnyű ügyes és egyszerű akár egyedül is fel vagy le vinni valami lehetetlen helyen..mert ugye mind jártunk már így?..egyedül egy patakmederben beszorulva
Triált kéne venni és átalakítani
az ossa-nak a sima triálhoz lehet venni pár száz eur-ért szettet amiben van másik légszürő ház, ülés, hátso sárvédő,nagyobb tank, és akkor pont ugyan ez a motor lesz belőle... csak ugy mondom.
Azért ez ebben a formában nem teljesen igaz. Ha ott lettél volna tegnap, akkor hallhattad volna azt, hogy kinek, és mire van igény. De azt is, hogy nem a vezetők dolga területet szerezni. A szövetség segíteni tudja a rendezni akaró egyesületeket, tehát a szakág nagyjából magának rendezi a versenyt. Így ha bármi ötlet van, hogy mit és hol szeretnél rendezni, azt neked kell kitaposni. Pont ezért lesz 2 enduro futam is romániába, mert itthon behatárolt a terület...
ezt a hozzá szólászt hogy lehet lálykolni
ment a t-é mert sportmotoron ez van...
egydolgot elefelejtel ..apu...
nem is biztos hogy mindenki akar egyáltalán versenyezni...aki igy megy extrémben legalább is...
sokan nagyon sokan azért járunk el hajtani mert együt szeretünk motorozni...és enynei.
ha akarok...1 óra alatt összerakok olyan pályát ahol lehet körözni extrémen 3-4 kört 2 óra alatt.. és mindenki lemérheti mekkora a fasza másikhoz képest...
mivel ugy is az enyém a legnagyobb én nem mérem magam senihez...a narancssárga.lovon a lófaszú herceg...
az a pár ami meg van..az meg bőven elég...
faszmérésre...az hogy tt valaha is déva bigbánya redzsiment szintű helyeken lenne verseny azhoz olyan helyeken is kéne lakni...nem úgy hogy bármeny a dombtetőről ne látnál legalább 3 négy települést betonutat urbanizációt...
mert kint ez van...iletve ez nincs...
és ezért is szeretik az emberek... hogy olyan nagy és vad.. mondjuk.mo-n is van nagy is meg vad is de itt mi a nagy és mi a vad
itt nagy csak a pofa és vad csak az elképzelés

aki motorozni akar.. az motorozik...lásd dévet ronix-t..nem kavar nem nyüszit.. csak hajt..de azt minden szabad pilanatában...

de azért hajrá.. hátha ledúrnak 10-20 beton utat meg falut egy hegyeben és akkor ott is lehet rommá-nilya
Van egy csomó olyan hely, ahol motorral felmegyek, de gyalog nem
esetleg meghirdetnénk a motoros vadászatot... aztán elmennénk tura vezetőnek, hogyha velünk jön tuttira tud lőni vadat....persze olyan feljárokba sziklás szopokon keresztül vinnénk a pocakos osztrák vadász urakat hogy ihaj... már a gondolat is szép...

sok maniért...
ne hülyéskedj már.... Viktornak nem kell beöltözni...ő már igy egy kész chupakabrasz..
Terjesszük el te úgy is gyakorlott riport alany vagy
Viktort beöltöztetjük valami jó maszkba és megtámad egy járókelőt, mire te motorral mész és erre ő elillan
Ez lemenne a tényekben, meg egy kis riport hozzá, hogy félnek a motor hangtól és arra nem mennek ahol motoroznak
mondjuk azt chupakabrasz átköltözött a magyar erdőkbe, és csak a motor hangtol fél...

én ismerek is egyet...
Dew ez a zombis verzio nekem tetszik..
végig néztem ezt a hummer-es videot...elég durva...

tömör véleményem , hogy a csávonak réges-rég meg kellett volna állni mikor percek ota integetnek meg szirénáznak, az viszont tény a videobol elég jol lejön hogy a jeelenlévő rendőrök rendesen tulreagálták a dolgot....és az is látszik hogy valamit tényleg befuj, mert a csávo az automata kocsit lepadloza olyan pánikba kerül...
mégis hova a faszba lődözött még 14 célzott lövést? meg milyen kés, meg miva...
eddigi legrövidebb videód
zsirferi egy kis kedcsinálo a jéghez...

http://youtu.be/WJpfSIwV_PQ
Valahogy úgy! Azért a pénzeket is meg lehetne nézni! Nem hiszem hogy a versenyzőknek kellene fenntartani egy komplett versenyt! Csak ec-t számolva: kb. nevezés odautazás stb. 200e körüli összeg, és még a motorra nem is költöttem! Nem hiszem hogy ezt mai világban sokan megengedhetik maguknak, sajnos! Csak a motorárakból kiindulva, le vannak nyomva, mivel nincs pénz!
Klassz az ötletelés, csak pont tegnap volt a szakági megbeszélés, amire persze szinte senki nem ment el. 3 extrém enduró verseny lett betéve a naptárba a nyári kvázi holt időben, de ezeknek még tervezett szabályrendszere sincs elkészülve.
hát igazad van ..egy két ember akinek másodban (végébe )kéne menni megy a harmadban és a többiek esélytelenek... visszatartó erő a sikerélmény helyezés tekintetében... a harmadosztály meg ha dagadt lenne a mezőny sok lenne a pénz

.... kéne engedni őket is ...
Jó leírás. de a "crox pálya jellegű ugratok, tempos szakaszok ne vagy alig legyen benne."- ezzel nem értek egyet!
Kell az is, endurónál megoldható, de EC-n nem hiszem! Kell az előzési lehetőség! Szétnézünk a versenyek között nem mindenhol tudnak a meredek feljáróknál több nyomvonalat biztosítani! Főleg mikor ráugrik kb (csak pl.)30-40 motoros! Nézz meg egy EC-t még a I-II oszt. emberek között is akad aki elhasal a feljárókban! Mi lesz az amatőrökkel?!? Igen van aki tud a bozótosban is előzni, de ritka! Viszont mivel versenyről beszélünk, nem fogják kivárni libasorban a feljárót! Nekiugranak oldalról és máris + 1 ember fetreng a feljáróban! Vagy nézzünk egy patakmedret, ott sincs sok esély előzni! Viszont EC pályát nem hiszem hogy tudnának 25-30 vagy még több kilométernyi körben kialakítani, csak hogy szóródjanak az emberek!
Múlt évet majdnem végigversenyeztem EC III-oszt.ban. 50 üó volt az egész évi menet! Nem készültem sokat sehová, de szerettem! A hangulat miatt is! Kellenek ilyenek! Ez az én tapasztalatom.
És figyelembe kellene venni azt is hogy a III. oszt-ból kerülhetnek ki az ügyesebb emberek, de amatőrök! Ne nevezhessen olyan aki I oszt. versenyző volt valamikor, vagy I-II-oszt.-os motocross licence van, és csak edzeni jön! Sokszor érezni lehet(tett) hogy a III-oszt inkább megtűrt mint preferált osztály!
De ez csak az EC része! A többit nem ismerem!
Sokat lehetne erről írni, vitázni de azt nem itt kell!
Azért jó elgondolás...