Ferensz pösti mint S.K. miért nem gyüssz vele 1napra , legalább boldogítjátok egymást az úton
De most akármennyire is csavaros a téma, szerintem nem lehet olyan jót hajtani, mint amikor látod mire is fut rá a kerék
most tele van meglepetéssel az út,m azt hiszed csak fűkupac, rárongyolsz, aztán már is 4 méterrel odébb fekszel a hóba, mert egy kő volt a kicsike
olyan örömteljes hir van hogy csuda ..
még 1el nőtt a család..nem irhatom le még hogy mi a stályz de már a szülőszobában vannak..de ..nőtt ha minden igaz pár napon belül otthon lesznek...
mekkora eg hüje vagy .. a kutya nem tud motorozni.. ő arra várt hog abba hagyjam a fényképezést és lemosssa. .
me mindenkinek ki kell venni a részét a játékból..nálma ezek a szabályok
hivott ferensz...mondt hogy vasárnap mentek lyátszani.. én nekem meg..ááá...egyedül nem megy a játék a ti játszóteretekre mert 500km és egy napra..
de lehet hogyha találnék játszótásrakat...
mert ugy néz ki több szöges gumis is van a bandában az egyikenk csak fel kell szerelni.. a másiknak még ki kéne találji..akarja é vagy sém...
és után irány a hegyek...
itt 40cm es hóig ezzel a gumival simán elmegyek...15-20cm ig 80nál még szépen jön kerékre
Teljesen jól látod, de itt jön az amit írtam és?
Max annyit tudsz ellene tenni egyénként, hogy azon fos körülmények ellenére, amivel próbálnak elűzni innen, itt maradsz.
Vagy elkezdesz aláírást gyűjteni, hogy ezt meg ezt vonja vissza a kormány...aztán lehet kilőnek valamelyik este, vagy baleset ér motorozás során...
de ha el is kezdenéd sokan elküldenének, hogy mi ez a hülyeség, egy csomóan fel se fognák miről beszélsz, aki meg mellette lenne, kevés ahhoz, hogy bármi is történjen...
Minden "játékot" addig lehet csak játszani, amíg van aki részt vesz benne...
amíg a tömeg részt vesz, a játék zajlik, úgy ahogy azt a játék irányítói akarják.
Aki gondolkodik, az láthatja a játék célját, de mit tud ellene tenni, még ha fel is hívja a játékosok figyelmét rá, amikor a játék az eszközökkel olyan jól ki van találva, hogy ki se tud belőle lépni a játékos, ráadásul nem is hisznek neki...
Ezért csinálják sokan azt, hogy a játékban van egy csomó eszköz, amit a "játékmesterek" kitaláltak a játékosok részére(pénz, net, stb) s elkezdi ezeket az eszközöket felhasználni a játékban maradva a neki nem tetsző játék célok ellen kisebb nagyobb sikerrel...de a játék még ettől zajlik.
Szerintem a játékot a játék síkján nem lehet megoldani, megváltoztatni, mivel azok akik irányítják a játékot, a játékszabályokat hozzák nem vesznek részt a játékban, kívül/felül állnak rajta és onnan tekintenek rá. Ja, hogy mi a játék nagy célja, tudja a fax, max kicsiket apró lépéseket fel lehet ismerni, de a felett tuti mindig áll valami a nagy játékcél...
Aki felül tud emelkedni a játékon, talán tud tenni valamit...kívülről, de belül szerintem nincs sok esélye, mert a játék "rabja" ő is, korlátozva van a "játékszabályok" és eszközök által.
Kicsit elvontra sikeredett, de remélem sikerült leírni az elképzelést
még annyi a baj ,hogy mikor majd újra dugót cserélsz mondjuk két év múlva akkor ha olyan dugóval csináltattátok most meg aminek nincs plusszos mérete(lehet nincs más ) akkor megint perselyezni fog majd kelleni ...
ezért lényeges hogy ezt a problémát még most járd körbe... vannak pl..a 125 gasgasba jó a cr honda régi dugója csak kell rá ablakolni és abból még elérhető többlépcső is és akkor lehet fúrni legközelebb ...na van még 250 esnél is ilyen lehetőség ...de fejből a 300 ra nemtudok oksságot mondani ..de ha látja karesz a dugót rögtön mond rá alternatívát.... ha lehet....
neked kellene oda vinni hozzá...ő rendel dugót megmondja mekkora miből érdemes ...megcsinálja stb...és akkor kikerülsz pár ezrest is amit a közvetítők lerántanak...és a végén úgyis ő csinálja meg ... többen oda hordják hozzá..ill minden motorszerelőt onnan ismerek nem a mamiból...
ne félj a perselytől nem rossz az ha rendesen meg van csinálva ... ennyi ... semmilyen szinten nem vennék észre nem csak a mienkén.....vagy a tiéden vagy az övékén ...sokáig mentek perselyesmotorokkal ... szóval jól kell megcsinálni ....
annyi a baj hogy a mai dugók amiket lehet kapni azok már leginkább a nikasiloshoz vannak kitalálva anyagilag ...de nem lényeges ha jól van illesztve stb...
ezért lenne fontos jó szakival megcsinálni ..nem tudom hol lax de ha judapesten képbe vagy akkor cserei utcában szikszai karesz megcsinálja neked fainul....többet csinált ill több ezret már komoly motorokba is... úgyhogy merem ajánlani ...ill. csak ővele csináltatom én is az ilyesmit és sose volt baj...
olaj jó attól se félj...
kb 50 60 ezres a csináltatás ...ebbe benne egy dugó, persely ,ablakolás...250 es motornál...
egy nikasilozást nem úszol meg 100 alatt postával....és lehet nem is lesz tökéletes ...többel szoptunk
azt hazudják 200 300 euro---de mire megkapod hengert mondják hegeszteni is kellett megmunkálni nikasilozni postaköltség dugyattyú szett..és át is ugrottad a 100 forintot... és ami baj hogy messze nem olyan mint a gyári...
amerikából meg behozatsz komplett hengert dugóval újat kicsit többért
a dugo kopott 108 ü.o. után 7 századot, a henger 1 századot.
ennél jobb minősités nem kell egy motor olajnak jah és 2T.
akit érdekle árulom is. 2000 Ft / liter.
mig van gáz addig nincs baj, csak giszti, ha nincs fék az sem baj.
csak legyen nagy gáz.
szerinted ha valaki megcsörget az mit akar ha a számitó gép előtt ülsz?
De most akármennyire is csavaros a téma, szerintem nem lehet olyan jót hajtani, mint amikor látod mire is fut rá a kerék
most tele van meglepetéssel az út,m azt hiszed csak fűkupac, rárongyolsz, aztán már is 4 méterrel odébb fekszel a hóba, mert egy kő volt a kicsike
még 1el nőtt a család..nem irhatom le még hogy mi a stályz de már a szülőszobában vannak..de ..nőtt
nem olvastad a szabályokat..
hÓ
szögesgumi
és egy marha aki megüli a gépet..
nem látod
me mindenkinek ki kell venni a részét a játékból..nálma ezek a szabályok
de lehet hogyha találnék játszótásrakat...
mert ugy néz ki több szöges gumis is van a bandában
és után irány a hegyek...
itt 40cm es hóig ezzel a gumival simán elmegyek...15-20cm ig 80nál még szépen jön kerékre
Vagy nem ő ülte meg a KTM et?
kell hozzá hó...
tsavas a gumiba...
egy marha aki megüli a gépet
és még élvezte is nagyon...
Max annyit tudsz ellene tenni egyénként, hogy azon fos körülmények ellenére, amivel próbálnak elűzni innen, itt maradsz.
Vagy elkezdesz aláírást gyűjteni, hogy ezt meg ezt vonja vissza a kormány...aztán lehet kilőnek valamelyik este, vagy baleset ér motorozás során...
de ha el is kezdenéd sokan elküldenének, hogy mi ez a hülyeség, egy csomóan fel se fognák miről beszélsz, aki meg mellette lenne, kevés ahhoz, hogy bármi is történjen...
amíg a tömeg részt vesz, a játék zajlik, úgy ahogy azt a játék irányítói akarják.
Aki gondolkodik, az láthatja a játék célját, de mit tud ellene tenni, még ha fel is hívja a játékosok figyelmét rá, amikor a játék az eszközökkel olyan jól ki van találva, hogy ki se tud belőle lépni a játékos, ráadásul nem is hisznek neki...
Ezért csinálják sokan azt, hogy a játékban van egy csomó eszköz, amit a "játékmesterek" kitaláltak a játékosok részére(pénz, net, stb) s elkezdi ezeket az eszközöket felhasználni a játékban maradva a neki nem tetsző játék célok ellen kisebb nagyobb sikerrel...de a játék még ettől zajlik.
Szerintem a játékot a játék síkján nem lehet megoldani, megváltoztatni, mivel azok akik irányítják a játékot, a játékszabályokat hozzák nem vesznek részt a játékban, kívül/felül állnak rajta és onnan tekintenek rá. Ja, hogy mi a játék nagy célja, tudja a fax, max kicsiket apró lépéseket fel lehet ismerni, de a felett tuti mindig áll valami a nagy játékcél...
Aki felül tud emelkedni a játékon, talán tud tenni valamit...kívülről, de belül szerintem nincs sok esélye, mert a játék "rabja" ő is, korlátozva van a "játékszabályok" és eszközök által.
Kicsit elvontra sikeredett, de remélem sikerült leírni az elképzelést
csak az a baj, hogy ez fordítva is fennáll
Csavaros gumi hogy áll?
ezért lényeges hogy ezt a problémát még most járd körbe... vannak pl..a 125 gasgasba jó a cr honda régi dugója csak kell rá ablakolni és abból még elérhető többlépcső is és akkor lehet fúrni legközelebb ...na van még 250 esnél is ilyen lehetőség ...de fejből a 300 ra nemtudok oksságot mondani ..de ha látja karesz a dugót rögtön mond rá alternatívát.... ha lehet....
neked kellene oda vinni hozzá...ő rendel dugót megmondja mekkora miből érdemes ...megcsinálja stb...és akkor kikerülsz pár ezrest is amit a közvetítők lerántanak...és a végén úgyis ő csinálja meg ... többen oda hordják hozzá..ill minden motorszerelőt onnan ismerek
Köszi mindenkinek a válaszokat ! !
annyi a baj hogy a mai dugók amiket lehet kapni azok már leginkább a nikasiloshoz vannak kitalálva anyagilag ...de nem lényeges ha jól van illesztve stb...
ezért lenne fontos jó szakival megcsinálni ..nem tudom hol lax de ha judapesten képbe vagy akkor cserei utcában szikszai karesz megcsinálja neked fainul....többet csinált ill több ezret már komoly motorokba is... úgyhogy merem ajánlani ...ill. csak ővele csináltatom én is az ilyesmit és sose volt baj...
olaj jó attól se félj...
kb 50 60 ezres a csináltatás ...ebbe benne egy dugó, persely ,ablakolás...250 es motornál...
egy nikasilozást nem úszol meg 100 alatt postával....és lehet nem is lesz tökéletes ...többel szoptunk
azt hazudják 200 300 euro---de mire megkapod hengert mondják hegeszteni is kellett megmunkálni nikasilozni postaköltség dugyattyú szett..és át is ugrottad a 100 forintot... és ami baj hogy messze nem olyan mint a gyári...
amerikából meg behozatsz komplett hengert dugóval újat kicsit többért