Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Le, bassza meg
S megváltották a világot? Mi a konklúzió? Van infód?

Emagdnim ott voltál? Hogy látod, Diósgyőri Acélművek területén várható végül valami?
Lemerült a laptop,mi?
Nem baj, hogy véletlen linkelted, érdemes volt látni
Ha ilyenekkel lenne tele a híradó esküszöm még nézném is
80 cm ott?
Bakker lehet 21-re eltemet mindent a hó és jéggé fagy minden
lyuk-lyuk elbasztam a csavaros gumit, be kéne tömni a lyukakat a bütyökben
széles bütyökbe először középre fúrtam, aztán rájöttem egy sorosban nem lesz jó, majd fúrtam mellé másik kettőt, de amikor raktam volna be a kapupántot, kis akadályba ütköztem, a fejek összeértek
így most a középső lyukat be kéne tömni

Vagy rakjak bele rövid süllyesztett fejűt, ami nem kap terhelést, lezárom anyával és volt lyuk, nincs lyuk?
szeva mester. köszi a gyújtást! biztos haza ért már.

itt kibaszott nagy hó van! reggelre elérheti a 80 centit sík lapon. egész nap azt kell turkászni ,hogy ne temessen be mindent. otthon már kivonult volna a katonaság.a boltok meg rég bezártak volna. mi meg éhen haltunk volna a gecibe amúgy tök szép . fene se gondolta hogy ilyen a tél a kenguruk földjén hegyek közt decemberben.
Azért cserélhető a Sidin minden, mert mindent elhagysz róla, állandóan kilazulnak a csavarjai, szétesik. Több darab van a társaságba. (vagyis csak volt)
Dícs éretes
Előferdul ez a legjobb családban is Fájhatott
bocsika
folyamatosan azt fossa a rádió hogy mekkora hó lessz csak nem itt nálunk
Az szép
itt konkrétan zéro semmi de nem is volt semmi
Nagy havat mond arra?Itt már alig van valami,egész nap olvadt...
az jóóóóóóóóóóó
jaaa,lehet söröznek valahol
franci&zari
Kik azok?
hol?
Ma volt motorosos enduros,meg ilyen gyűlés.Ki nem vett részt rajta? Nekem van rá igazolásom Most lehetett volna megváltani a világot ja,és nyerünk
hol van a két gumi-motor-romcsi spezialista
Abból lenne baj, szerintem
mármint ha BB-kapitány nevére hivatkozol