lyuk-lyuk elbasztam a csavaros gumit, be kéne tömni a lyukakat a bütyökben
széles bütyökbe először középre fúrtam, aztán rájöttem egy sorosban nem lesz jó, majd fúrtam mellé másik kettőt, de amikor raktam volna be a kapupántot, kis akadályba ütköztem, a fejek összeértek
így most a középső lyukat be kéne tömni
Vagy rakjak bele rövid süllyesztett fejűt, ami nem kap terhelést, lezárom anyával és volt lyuk, nincs lyuk?
szeva mester. köszi a gyújtást! biztos haza ért már.
itt kibaszott nagy hó van! reggelre elérheti a 80 centit sík lapon. egész nap azt kell turkászni ,hogy ne temessen be mindent. otthon már kivonult volna a katonaság.a boltok meg rég bezártak volna. mi meg éhen haltunk volna a gecibe amúgy tök szép . fene se gondolta hogy ilyen a tél a kenguruk földjén hegyek közt decemberben.
Azért cserélhető a Sidin minden, mert mindent elhagysz róla, állandóan kilazulnak a csavarjai, szétesik. Több darab van a társaságba. (vagyis csak volt)
Emagdnim ott voltál? Hogy látod, Diósgyőri Acélművek területén várható végül valami?
Ha ilyenekkel lenne tele a híradó
Bakker lehet 21-re eltemet mindent a hó és jéggé fagy minden
széles bütyökbe először középre fúrtam, aztán rájöttem egy sorosban nem lesz jó, majd fúrtam mellé másik kettőt, de amikor raktam volna be a kapupántot, kis akadályba ütköztem, a fejek összeértek
így most a középső lyukat be kéne tömni
Vagy rakjak bele rövid süllyesztett fejűt, ami nem kap terhelést, lezárom anyával és volt lyuk, nincs lyuk?
itt kibaszott nagy hó van! reggelre elérheti a 80 centit sík lapon. egész nap azt kell turkászni ,hogy ne temessen be mindent. otthon már kivonult volna a katonaság.a boltok meg rég bezártak volna. mi meg éhen haltunk volna a gecibe