Dew jo meglátás... de az egyén mégis honnan informálodjon ha nem a manipulált médiábol...?
mert ugye én sem álltam ott a Wall Street-en mikor becsapodtak a gépek hogy élőben nézzem ,és te se...az akkori hisztériás orákban ha azt mondják hogy a wtc7 azért omlott össze késő délután mert a terroristák eltéritettek egy tengeralattjárot, és a metro alaguton keresztül megtorpedozták az épület lábait ... akkor valoszinű a többség feltétel nélül elhitte volna... e van...
jahh láttam azt is filmben hogy nem találták meg a motorokat...pedig egy olyan boeing hajtumű jo sok tonna tömény vas ami szinte mindig majdnem egyben marad mert a becsapodáskor azonnal leszakad és megy tovább utjára....
sok helyen hibázik 911.
mindenesetre utána azonnal megszavazták a Patriot törvényt, a titkosszolgálatok költségvetését meg a 10-szeresére emelték...ez tény.
Média és a "hivatalos források"....nem sokan gondolkodnak el rajta vajon valóban igaz-e a dolog amit lenyomnak.
Szerintem, ha a magyar híradóban lenyomnának egy olyan kamu hírt, hogy kitört a 3. VH amerika és kína között, amcsik atombombát robbantottak kínában, lenyomnának pár videót hozzá, már is pánik lenne, mert hisznek a forrásnak...bíznak benne, s ez egy kurva erős megvezető eszköz a kiépített bizalom, gondolkodás nélkül elhisszük amit mond, akiben bízunk...
Amcsiban is megvezették, irányítják a médiát, lenyomták a kurva terrorista videót a birka nép meg megzabálta, ennyi...
Rövidre zárva, a bibi az emberben van, van aki ezt felismerte és vezetgeti a világot oda, ahova neki tetszik, aztán még az is lehet ez a "jó a világnak", bár az emberi alaptermészetből kiindulva, inkább arra gondolnék ez a jó "neki".
szerintem meg sokkal inkább volt az ok, hogy Szaddam bbejelentette hogy kilép az olaj dollár alapu elszámolásbol, és más olajkitermelő országokat is erre biztatott....
mert ugye azzal mindenki tisztában van hogy amerika gazdagsága, az ottani emberek fényűző élete mind annak köszönhető hogy a világ olaj kereskedelme dollár elszámolásu....és a dollár arany fedezetét pedig ugy hivják hogy US ARMY.
jah Ron de továbbra is egy hülye érdeke volt s tudjátok miért ?
iraq-nak egy oka volt s nem az iraq-i olaj, hanem pont forditva bush család szopot az olcso iraq-i olaj miatt, 70 volt az amerikai hordo kibányászásának ára, ezzel szemben 50 dollar az iraq-i olaj hordoja, ezért nem ment az olaj,
viszont ha van háboru felszökik az olaj ára akár 120-150-re egy hordo s máris van bevétel s nyereség a bush családnak, s minnél hosszban akarták fentartani ezt...
3 épület dölt akkor össze...és legfőképpen a wtc7 verte ki a legtöbb embernél a biztit...
ismered a mondást... a történelmet a győztesek irják... amugy ha már megemlitetted irakot... csak egy sima szimpla szám mindenki vonja le magának a következtetést...: - irakban több mint 150 ezer volt a civil áldozatok száma.... nem katonák... sima civilek, gyerekek, asszonyok, férfiak...
össze szerelmesedtem zari val már fel is hivtam...
nem volt roszz, csak a telefonom rögtön lemerült, ez a fax leszivta egyböl igy távolrólll
fogodstam a pénztárcám, abban is volt 1,2 millka s tényleg csak 5 zer maratd benne, rendes volt abol megtuom tankolni a gépet.
jah meg holnap megm asziroztatom magam andikával.
ez tökéletes megszövegelése a mai valoságnak.
de tudod mi az undorito ha most lelösz egy cigányt a kertedbe akkor mész a levsbe mert rajta kaptad lopáson
de ha bush csalad kinyirat 20.000 amerikai katonát irakba az nem hsizti, hogy ra robbantotak 5.000 rendör meg tüzoltora két épületet az sem baj..
na ez nem játék ez hányás sugárban az emberiségre...
s ekkor ki akad valaki mert hogy kivégeznek szegény ártatlan fajtájukat...
Gerecsénél, vigyáz mert majd 4-5 szazadra akarják illeszteni, mond meg nekik 7 századra illeszenek. ez fontos. mert hidegbe mg tul nagy melegbe a 4 szazadon be állhat.
mert ugye én sem álltam ott a Wall Street-en mikor becsapodtak a gépek hogy élőben nézzem ,és te se...az akkori hisztériás orákban ha azt mondják hogy a wtc7 azért omlott össze késő délután mert a terroristák eltéritettek egy tengeralattjárot, és a metro alaguton keresztül megtorpedozták az épület lábait ... akkor valoszinű a többség feltétel nélül elhitte volna... e van...