Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idén hol fogsz robogózni? azt harsogja a tv..nem lehet eszelenül korizni a Balcsin mert figyelni fogják és lesz bünti ha lehet használd ki mert rá mennek ott is a pénzbehajtásra aztán menekülhetsz
na ugye hogy ugye...mikor az emberek sorba rájönnek sok unszolás után milyen fasza a hoban motorozás szöges gumival...

és ha még arra is rájöttök a jégrobogo mekkora királyság...meg a korit huzkodni kötélen, hasonlo filing mint a vizisi, kimész a szélekre tök bedőlve....
Süt a nap..el is megyek 1 liter benzinből kirándulni
Köszi az infót ezek szerint még sem igaz az a bejáratós módszer, hogy húzd a gázt, hogy gyorsan összekopjon
mi a stájsz hapsikák..
csak nehogy valakinek a keze lába kerüljön a forgó kerék alá nekem volt már olyan, hogy elestem és rá a forgó hátsó kerékre, nyáron se volt kellemes, de most véres jelenet lenne
igen ám, csak a múltkor C02-es jó kemény gumiban voltak a csavarok, most meg AC10 puhábban, szóval....lehet mégis inkább kéne az alátét a gond csak az, hogy már nem biztos, hogy mindenhonnan le tudom tekerni az anyát...
Döbbenetes mit tud aprítani ez a gumi,elsőre megijedtem mert minden kis fadarab ráragad az első kerékre és csapkod..a hátsó meg szinte fel szecskázza a fadarabokat..mentem egy párat fel-le egy köves mederben..csak bámultam milyen nyomokat csinál ez a fűrészbak ..pedig itt erő nem sok van..rendesen feldarabolta a karomnyi fákat
a rohadt négy té.. kimék és meg kell néznem a szelephézagot.. mert mostanában nem buzgeráltam semmiélyét és már ellepik a bogarak a serwicee könyvet
állyá meg..
ha ez igy van hogy neked ez már bevált..mé nem ezzel kezdted
ály em sztori
akkor jó..de amúgy ténylg a fakötéső alátét nag stabilitást és biztonságot ad.. hidd el.. de ha bevált akor műnködni fog auz idei télen is
nem új.. csak olcsó kéktély
mert a drága 4tét nem javaslom senkinek
Tudod mi a gond a fórummal?
Szart se ér, ha infóról van szó, mert szana szét van benne minden
Majd egyszer, ha jó kedvem lesz és lesz sok időm, csinálok egy weblapot, ahova kigyűjtöm és csoportosítom az itt elhangzott 5 meg 10eFt os tanácsokat és egyben megtalálható lesz, természetesen megjelölve a tudás forrást
Mert itt aztán megtalálni bármit is ebben a fórumban s hiába van kereső, nem sokat ér
Szóval majd a weboldalon a csavaros gumi oldalon megtalálható lesz egyben a sok okosság

Egyébként köszönöm a leírást, tényleg én is simán átsiklottam felette...viszont 2-3 éve is ugyan ilyen megoldással motoroztam, akkor is elment, s nem volt gond, remélem most is elfog, emrt már nem alátetezem fel az tuti.
mert vadi új volt és nem járatta ...
na látod dév..maki lehet hogy nem olvassa feleslegesen a fórumot ..
mert mostmár ö is belátja.. a hold másik oldalán ott van a nárci kiképző tábor...
dév... az ember irta.. 6 nyélen az első manetkor ...vétel után ..megsütötte...mint a karácsonyi vásáron a gesztenyét szokták

probálok 1re jobb hasonlatokat irni..de ez nem sikerül mindégh(de hogy soha )
Nem tettél alátétet..ki fogja tördelni a bütyköket..nekem az első motorozásnál el görbítgette..neked meg ki fogja szaggatni
nekem van rajta fa kötésű és rendes él ként kapaszkodik a köveken.
déwed.
szeitntem jyaú lett. csk hol a nagyalátét az anyák alól
annak több szerepe is van.. egy ...ne mtudja visszanyomni a gumiba a csavart.. amúgy képes ara hogy befele toszigatja és esetleg kicsipi a belsőt... többször is egy dél..előtt nekem volt már ilyne...
kettő tömöriti a bütyköt és ezáltal a csavar ideoda billegését akadájozza meg,..stabilabb csavarok hid el nem hátrány...
de az a baj hogy ronix is 100szor leirta meg én is de hiábairom le.... mert át futottál felette mint a csongrádi gyors a 2004es husaberg felett

de nincs hari...
okosítsatok már ki pls. mitől tud így elrepedni a henger
Olyat már láttam, hogy balesetes moci rezoja ami megfeszült átrepesztette a hengert, de ezen esetben ha csak megy vele és megszorul a dugó, akkor hogy tud szétrepedni?
nem ez történt
Végül a lyuk befoltozva
Tudom, az én hülyeségem, hogy mindent érteni akarok, ezért szoktak sírba vinni a nők, mert őket aztán megérteni

Azért az az gáz, hogy a dugó szétrepeszti a hengert, akkorát tágul a hőtől már ha ez történt...
Dewed,áááá,mindegy
de mi a fenétől? Forró henger beledőlt a hóba?
lyaúreggelt.

a nyugalom a legfontosabb dolog az életben..az izgalom után