Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gas Gas avagy esti olvasmány a fórum gyíkoknak
Regék, mende-mondák, bölcseletek és élő hitler bácsik bujkáló neonácik
elbaszás van.. az 1,495 millából nem jelent meg semmi a bankszámlámon...most akkó hova kűdted a lét.. szalihoz
Ezeket is megcsinálhatnátok
hát igen.. ezekhez én sem tudok mit irni.. mert nárci zsidaly meg a világ uralmi olajszemlélethez ..én kevés vagyok...de ti is csak ti pörögtök rajta ..feleslegessen
gözmozdonyos barátom.. most lett vége a thomász a gőzmozdonynak...
zir jól irta.. ha 6 század alatt van inkább ne is rakd össze..ilyna 72méretű dugónál a 6-7 század a jó...különben besül.. annyi a baj csak a hikaszilhiányos acélpersejeknél..hogy a bemeelgitésre oda kell figyelni.. mert az alu dugó henger együtt hőtágul.. az acélosnál viszont a dugó fog jobban bedagadni(azért sem árt a 7 sdzázados illesztés met az ecélpesej enm táguil akkorát.. szóval csak annyi hogy a nikoaszilos hengert durvábban lehet melegiteni..2-3 perc alatt már nyelezik ia a NAgy racerok..ezzel meg majd kicsit tovább mig a hűtő már szépen melegedett akkor szabad csak megjáratni a dugót az alsó gázpontól a felső csutkagázig..de ez nem gáz csak kicsit figyelni kell a bemelegedésére..amúgy meg ez olyan nyüansznyi hátrán hogy szóra sem érdemes...
viszont a 220elyurós hengere ronixnak.. az állat...ha azt bejátszod az lesz a nyerő. mert a persejezés is 15-20 rugó.ahogy irta zozi 60körül va n komplett dug persej megfúráshónolás... emígy meg 50a henger meg a 40 a dugó..az 90...az is jó.

feri..a kutya olyan okos.....meg rendes..ha kiolvassa az újságot odaadja hogy én is kiolvassam
azt azért tudni kell..még betörtem.. majd nem beletört a bicskám..de hogy sikerült betörni.. a legjobb tás ami eddig volt...(a másik egy németjuhi volt.. az ia okos volt geci mód. . de az nem húzta le a budit.. .

passz.
szombat meló.. vasárnap csálád...majd talán a két ünnep közt
csak neked irkáltuk ezt mind össze....
Dew ez szerintem is igy van... viszont én ugy látom ezeket a folyamatokat mint egyfajta "evolucio" részét....
hogy most az emberiség törvényszerüen a vesztébe rohan az biztos... az erőforrások végesek,ergo egyre fokozodo feszültségek, háboruk..stb.
viszont ugy gondolom hogy az a kis mennyiségű ember aki megmarad az már másképp fogja csinálni a dolgait... mivel a saját bőrén tanul az előzö égés hibáibol... aztán lehet hogy kell 2-3-4 ilyen nagy világ égés mire tényleg kifejlődik egy hangyabolyhoz hasonlo tényleg összetarto emberiség....

mint egy gyerek fejlődése... sokszer el kell hogy essünk, betörjön a fejünk hogy megtanuljuk a saját hibáinkbol mit lehet és mit nem... hiába mondják szüleink ezt nem igy vagy ugy kéne...kb mindenki szarik rá....
Hogy elbasztátok ezt a fórumot a sok semmivel...A múltkor meg még ment a rinya,hogy ide csak motorost,meg bla bla bla.....Köszönöm szépen.
jah és ez most van itt bazz

en azt mondom mindenkinek most lehet hiszti van gazdaságilag de ki kel élvezni nincs vére haboru mert lesz degec...
szerintem meg Izrael beáldozása, és utána Iran leatomozása....

amugy erröl már megint egy nagy szálloige mondás jutott eszembe....: azt mondják az okosok a nagy háboruk akkor kezdődnek mikor már kihalt az a generácio aki emlékszik az előzöre...
magátol beszél. !
További jó elmélkedést levezetem magam gumit csavarozni
Már többször gondolkodtam, mi lehetne megoldás sok dologra, csak úgy elméletben, mert természetesen sose lesz, van sok kis-nagyobb cél, de a vég célnál mindig oda lyukadok ki, hogy az embernek kéne megváltoznia...
én max motoros turát vezetek ... azt is csak kistérségi botba járos parizeres endurosoknak.... de főképp magamat szoktam kisérgetni...
szerintem az első nagy próbatétel talán perl harbor volt, utána a második a wtc 911, abból a szempontból a nyilvánoság mit tud elviselni.
s durva minden szart hiszti nélkül.
szerintem a következö hiszti iran atom támadása lesz. vagy valami hasonló.
de most hogy mondom japán atom támadása sem volt kis miska...

undorito nem is gondolok rá többé..
Ezen felül, ki akarta venni a zsidó bankokból a korábban berakott pénzt, -felháborító.

-így gazdaságosabb volt, plusz egy rebellissel kevesebb.
igy van de mivel nincs benne zseton sem tehetségelen zsici ezért nem nézi senki...
javaslom zarit...
de komolyan nekem vezetőm én elfogadom.. de Ron is lehetne.
jah de tudod mi faszság még ? az hogy az ember káros...
az kamu, csak gondolj bele becsapodik egy nagy asteroida s minden 3-4 órán belül láva lesz... s akkor hol a sok szennyezés meg kár ?
meg sen dioxid az a másik zsido hiszti...

hát minden eltünne a picsába s megint kezdödne ujra minden.

becsapodna egy pici asteroida amin lenne élö bakterium s kialakulna egy másik faj... lehet a mocskos palyeszosok is csak pecsapodtak valami bolygorol ahol annyi kárt tettek hogy a népesség felrobbantotta magát...

huh vigyáz lehet meg ismétlödik a történelem....

durva...
igy van pontosan ezért halt meg, az un. " lázadokat " a cia pénzelte...mint ahogy az összes országban ahol végig söpört ez a szemen szedett hazugságnak nevezett szinjáték amit ugy hivnak Arab Tavasz....

ezt csinálják most Sziriában ha az meglesz jöhet Irán, a sok olajával... ha az is elfogy mennek felfelé, örmény-azeri részre...utána már mindenki tudja mi van feljebb... nagy orosz medve.
fasza jövő kép....

van az a mondás...: ha az emberiség holnap eltünne a föld szinéröl akkor a többi létforma robbanás szerű nővekedésbe, fejlődésbe kezdene, a természet hihetetlen gyorsan regenerálodna.....
de ha holnap a baktériumok tünnének el akkor igen gyorsan eltünne a földröl az élet.....

paraziták vagyunk..nem kicsit..nagyon!
szombaton gyere és mutasd meg hogy kapaszkodik...
NET, s mindenképp több hírforrás, egy semmiképp, de ez kurvára kevés még mert a baj, ahány hírforrás, annyi "féle igazság" ezért kellesz te meg a fejed még hozzá, hogy összerakd mi a logikus és mi lehet az igaz, szóval logika, elemzés és agyalás...
ami persze kurva sok idő, így kevesen csinálják, mivel a mai világban nem hagynak időt a gondolkodásra

Mindig az alap sztori ez...kiépíteni valamit/kit amiben az emberek megbíznak, aztán azt lehet velük általa csinálni, amit akarnak...
pl pénz: jobban bíztak a pénzben mint egymásban, az adott szó szart sem ért, adjál pénz és akkor viheted amit akarsz.
Aztán ugyanez eljátszva a médiával, eljátszák a facebookal, stb.

Ezt az eszközt lehetne bevetni ellenük esetleg...kiépíteni egy vezért, aki gondolkodik, s tudja mi a tuti, hogy bízzanak benne az emberek a tömeg és akkor talán lehetne valamit kezdeni, de addig semmit Szóval kéne egy tökös, okos manusz az élre...
de szerintem erre kurvára figyelnek, s ha meg is jelenne a színen kilőnék a picsába...
jah ez is igaz

most ezért nyirták ki szegény ghadafyt..

ö arra akarta rávenni a arab országokat arany dinárban fizesék az olajat...
s mi történt belső rebeliok s kinyirták... nem semmi.
szegény ember.
Meg ugyanezen indok alapján mindent megfigyelésük, és ellenőrzésük alá vontak, és fel lettek jogosítva, hogy bárkit felcimkézzenek terrorista jelzővel, merthogy a fasiszta nácik élettani okok miatt kihalltak, bár nállunk még találtak kettőt éppen a haláluk előtt. Meg meg is unták a népek, hogy náciznak 1945-től aztán még senki nem találkozott ezzel a félelmezes barbár vérszomjas társasággal, aki kérdés nélkül lelő bárkit. -csak a filmeken.
hát nemtom én a fölszállot a pávát sokkal többre értékelem nézem mint az x-faszomat stb.