Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te sponzort nem elözheted, jösz utána loholva es felhuzod motorját...
hisztis is ezen bukot ki szerintem... rabot akartam belöle csinálni..
csak kevés volt a 14e Ft. msot 100e követel.. gáz..

viccen kivül persze amikor elözöl lesz nálam egy zárt szelvény vastag falú.. ketöt találhatsz mi lesz vele, veled, nagy gáz, nagy tempo zárt szelvény ki, nagy hiszti, kis gáz nagy majré.... s nagyot röhögök... nix pisti...
amúgy nem jár egyrugóra az ágyunk... én nem vagyok akkora racer gondolatokkal mint ti...
nekem az első ilyne dévai racém is csak azért született mert a bordányi pálya és offródmánia bepongyorált...
arra igazándiból készülni sem..meg igy utolag sok mindent basztam ..pl ott pihetettem ahol nem lett volna szabad... me gbénán melléátalm a tankpontoknak..meg csa egy buli volt.. nem tettem oda azt amitől racer egy ember...ennek ellenére azért az 5dik legjobb magyarnak lenni nem kis büszekség volt..még a mestered is megelőztem...vagy ezt most nem szabad lett volna beirni
na mind...
szóval.. ha race akkro rac.. de készülnöm is kell rá...mint a lefekvésre...füdés fogmosás...ágyba fekvés
barátodról nem irhatok mert leszált rólam...

na a kiráyl választon indulj mert most majdnem olyan volt mint egy a dewa prolog a verseny, talán jobb is. de komolyan. örbotyán ott volt.
el is megyek majd oda gec jó hely.

ilyen körülmények vannak lent Ron-nál is meg nálunk is bányával kezdödik s durva fekete füldes nyálas hsiztivel folytatodik.

igazi hsizti kigyo.

s képzel GGAki szivzik velem miert megyek en szögesel ilyenkor, miert nem megyek slickkel... kicsit bolond nem ?
köszönöm szépen ! ...örök hálám üldözni fog !
válasz | előzmény
#4275821 | 2012. december 12. 16:21
he pozitiv légy szarkás puszta jó kezdés volt,
a király választó pedig egyenesen tökéletes
ott volt olyan oldalazo ahol 30 méteren 20 leszopták magukat az elsö felvezetőn, ott én alapjáraton a sáros oldalazoban ott hagytam a mezőny elejét... mire bértünk már ki is vették azt a rész...

ennyi azt mondták ha a mezőny elje nem teljesiti akkor kiveszik...

pedig jo lett volna ott látni a sok nagy menő nagy gázost szopni...
he he
figyu..semmi akadálya ..
ha lesz lóvé..megyek...nem kevés egy ilyen race...de ha arról van szó...
és meg is előzhetlek ha arról van szó....vagy csak ia utánad mert nem szarunk oda ahol a pénzautómata kidobja a pézt meg a gumit
szalinak a számlájára küdted a pézt tegnap...
jah az nem pöcs kis ugrató.... jól megoldottad gec
az a baj ez a leszivatunk forum...
barmit beraksz azt ugy kiszipojozák mint egy 55 éves nimfo ki nem látot pöcsöt 20 éve és elé teszel egy fiatal 15 fiut...
hát fityma szakadással kezdödik... s tök horpadással végzödik..

ez a kis GASGAS forum...
jah biztos oka van, zart kör nagyon mindenki egymás figyeli.
most Henrik bácsi enduros SX450-el... mams elnök,
remélhetöleg most Nagy Petivel tesznek is értünk en hiszek bennük.
nix hiszti. ök is a nagy gázt szeretik...

te zari ha be sponyorállak egy versenyre meg méretetsz ? már csak azért lássuk mit hozot a zaránd a EC tudásodon ?
bordány az ...holvan .

már képet is rakott fel bontósbili a múltkor...tudjátok ahol bénán lépek fel az akadályon
jah en indultam is amateurban itt magyarban aszem 2005.
3 hely első versenyemen. első motorozás.
egy aprilia-am volt már hidro kuplungos tárcsás vezérlésü.

en sokat estem, keltem itt nincs nagy tempo meg ilyesmi.
csak ügyeskedés. kis pöcsel nagy ugrás.. ide nem kell nagy cerka..
hát errrrrrŐl beszéltem... mérik a kroct ...és kivágják az endúrót
hála istennek.. mert akor az itthoniak itthon maradnának...
zsoltika..csak nem te vagy a zsoci tanonca .
mer ha eltaláltam volna..akkor meg respect .

gyergyóba kellett volna.. beszélnek jakszval meg zsockóval..osz akkor lett volna szemforgatás
szarka nem volt puding annyira...
csak a mért szakasz volt croxxx

illetve az igazán kemény részeket kivették az volt a hiszti pisti..

veled pedig majd lesz beszédem.... kereslek majd.. csak sok a me-ló
jahh volt.. szerettem. mondjuk nekem párhuzamosan ott volt a 300-as enduro is, és felváltva használtam...

a triál tök más mint az enduro, lassu, nincs tempo, meg az a tipusu adrenalin, viszont van rengeteg siker élmény mikor végre fel tudsz ugrani egy nagy köre ,vagy kisebb támfalra..és mocskos modon le lehet tőle fáradni .
iszonyat keveset eszik, a fentartása, karbantartási szinte már a nevetséges kategoriát üti, gyakorlatilag a legkevesebb ráköltésel a legtöbb élményt ado terep motorozás ügyeskedés, sok dolog van amit a triálon könnyű megtanulni, és némi érzékel átültethető endurora.
először kicsit furcsa hogy semmi nincs a lábad térded között, csak bokával fogsz....

vannak hátrányai , a laza omladékos talajban ,murvában, mély avarban rohadt hamar elhagyja magát, de ez inkább a gumi miatt van hogy tul sűrü a bűtyök és nem bir rendesen lapátolni, ez ellen egy lehetőség felrakni egy sixdays gumit az laposan is jol megy, de van bűtyök.

jo játék.
bocs fater...nem vagyok negativ...
hál istennek pertozsény meg oádelya....
de ha ugy is pudingra jelölik a pályát mint szarkában ..akkor mér nem jó neki csak a szántás mint itthon...petrozsény környékére sokan elutaznak majd 1000km.
ha ha ott lesz egy jó kis nyom..azt mind kizárják..mert az veszélyes
de lálykolom a racékat és a helyszineit
Amúgy ezeknek a versenyeknek semmi közük nincs a román extrém enduro versenyekhez, ezek a sima enduro bajnokságban vannak benne. 3-4 kor, 1 enduro 1 krossz tesztel, meg az A-nak sem raknak semmi extrát.
Enduro
Dátum Megnevezés Típus
2013.03.23. Tokod EN enduro
2013.04.28. Pécs SPE sprint enduro
2013.06.08. Lupen(RO) EN enduro
2013.09.07. Nagyvárad(RO) EN enduro
2013.10.27. Bordány SPE sprint enduro

Extrém enduro
Dátum Megnevezés Típus
2013.06.30. Veszprém EXTR extrém enduro
2013.07.14. Piliscsév EXTR extrém enduro
2013.08.11. Bordány EXTR extrém enduro
Ronis, Patyi, Zozzee ma postáztam a filmeket.

Holnap, legkésőbb holnapután megérkezik.
zarko

ne légy negativ fiam.
aszongya: (forditva)
a moci fasza, jo erös hirtelen s érezni a injector 6 6 6tását.
a futomüre is picit panaszkodot, hogy lehetne puhább.
azon túl a hátsó fékre kicsit puhára mondta.
de dicséri egyben az egészet egyben mert jo a gép nagyon.
utánfutás s a motor váza faxa.
csöndes. s erös nagyon.
Ez 2 román rendezésű verseny lesz, a magyarok csak emelik a fényét... Az egyik Petrozsány, a másik Nagyvárad.
mit kavartok más országokban...
magyar race magyar helyeken.. jó az itthon maradjatok is meg a jó kis helyeiteken...
itt kavarhattok mitn a fagyigép.. ott meg motorozunk.. nem kel a bekavarás abból mindég csak a baj van...
magyarok is indulhatnak ot nem vagytok kizárva.. minek akartok ott helyszint.. vegyé inkább tejszint