hály
te most akkor melyik vagy..akivel a szombatin az esőben dumáltunk..a szállásotokon.. vagy aki befejezte zsoci előtt.. a b nyomot .
mert beszéltem veled akár melyik is legyé..de akkor melyik...
jakszi mondja hogy ott már gec nagy hó van... balánban...és ott székelyben is
hály.
most beszéltem az amerigai elnökkel...vagy legalább is ugy mutakozott be...
de ugy is mondhatom hogyha lemék a horvát tengerpertra nyaralni..és kérdik a haverok hogy hol voltál..erre azt mondom :hát az ....
jól mondom zsiri
csak mondom hogy biztos legyek benne nem a HH van a név mögött.
mocskossul képben van racelok ugyben... de az alfődiekről nem sokat tud..csak azt amit zsirferi beirt:
vidéki suttyóbunkó...azaz kistérségi dumával megáldott....
de mostmár képben van és ö is jön a szombati silyófoki fhórumtalira
látod ebben van a hiba hogy egy EC kör 10 perces, aztán rá van küldve 120 indulo....
a szaros kis homokbányánkban az enduro kör tiz perces...edzésnek pont jo... nade versenynek, 100 induloval... kb vicc kategoria ...
az más kérdés ha nagy sár miatt vesznek ki szakaszt, merthogy megmászhatatlan , vagy szinte alig.... nade az nem a felvezető körben szokott kiderülni.
amugymeg akár le is zárhatjuk ezt a meddő vitát, mert mondom leszarom a versenyzést, tőlem aztán 3 perces körökön is mehetnek, hajrá.... akinek az a szive vágya hogy a réten nyelje a port ..ám tegye....
ehez egy gondolat...
a triálnak nincs kimondott terep.... bárhol el tudsz vele játszani 1-2 orát, akár egy néptelen utcában is, gyakorolni a hátulja felvételét, elteker jobbra-ballra, helyben megállás, iszonyat pici helyen valo kanyarodás, elejével elugrálás... stb vagy egy sima árokparton, bárhol.
szoval felesleges egyböl rohanni valami triálos helyre.
meg amit szerettem benne hogy 1 perc alatt menetkész vagy nincs az a nagy beöltözősdi... csizmát kell venni 3 csatos triált, mert a krossz csizma tul merev hozzá, meg egy nyitott triál sisak is kell mert a krossz sisakban nem elég jo a látotér..... a többi akármi lehet , én nyáron alul egy halász rövid gatyában meg poloban motoroztam mindig...
Nevethetünk ezen, de ez tegnap is világosan elhangzott: ha egy egynyomos részen már az eleje sem tud elmenni, és betorlódik a mezőny, akkor lefújhatod a rendezvényt. Jó példa erre Szanda és környéke. A száraz időben 10 perces EC kört, eső után, a marasztaló sárban, majd 1 óra alatt tudtuk megjárni. Ami szárazon technikás, de nem teljesíthetetlen volt, az sárban szinte megmászhatatlan. Mindezt úgy, hogy nem kellett a földön fekvőket kerülgetni, mert páran voltunk csak. A sima enduro, és sprintenduro, meg az EC más közönséget vonz, mind nézői szempontból, mint a versenyzők szempontjából. Nem kell ezért fikázni senkit. Tegnap lett volna lehetőség mindenkinek elmondani, hogy mit szeretne, mit tud tenni érte, stb. Így is 4 féle versenyforma lesz a naptárban, és ugye az ötödik a tereprallye, ami szintén az endurohoz tartozik, ami azért nem kevés...
Kösz a választ,igazábol az érdekelne mekkora temtop lehet vele menni,mivel lábon vinném ki a megfelelő helyszínre,tudom a kérdés így elég gyerekes,de mivel neked volt meg tudod sacolni hány km/ó
A nincs tempo azt jelenti hogy a triál az épitési jellege futoműje miatt a kis tempos ügyeskedős kőre felugrálos motorozást szereti ott él igazán.... persze lehet menni vele gyorsan is, 6-gang viszonylag pici hátso lánckerék, 67 kg, iszonyat nagy nyomaték, ohne power szelep.
probáld ki jo játék, más mind az enduro, rájössz hamar vannak olyan izmaid is amikröl nem is tudtál....mocskosul le lehet fáradni rajta... 1,5 liter benzinböl...
De jó hogy ezt ide firkantottad,már hónapok óta egy triálon töröm az agyam,az hogy nincs tempó az kb mit jelent hány km/ó,sajnos még nem volt lehetőségem kiprobálni egyet sem
na ez pl egy igazi gizda csira dolog... mikor egy felvezető végén mennek rinyálni a hiszti pistik és kivesznek részeket, merthogy nehéz vagy miaszösz....
hát mia náthás faszomnak hivják ezt a sportot ha nem ENDURO!
készitem a gumit csanádnak.. ugyhogy lehet hogy még az idén találkozunk .. dévnél
28adikán...jó?vagy 29 választhatsz mint a malac a böllérek közül...
mondjuk ez hasonlatnak szar volt...
vicknek meg kifejezetten szar.
te haverod..
kb annyi közöm van hozzá mint neki szalihoz..ha nem mehetsz szögessel..ne mennyé..a barátcshág többet ér...
szögessel nem jó menni..hagyd a faszba
csenel van ..felelycsenel.
ha mondjuk eská mondan ilyet.. akkor nincs hiszti..mert sk amúgy sem előzöm meg...mert nekem meg ö olyan mint neked dzsidzsi áki
most mit csináltok hogy leesett a hó...havat lapátoltok
telis teli vagyok érzelmekkel..érzem például ha éhes vagyok
te most akkor melyik vagy..akivel a szombatin az esőben dumáltunk..a szállásotokon.. vagy aki befejezte zsoci előtt.. a b nyomot
mert beszéltem veled akár melyik is legyé..de akkor melyik...
jakszi mondja hogy ott már gec nagy hó van... balánban...és ott székelyben is
most beszéltem az amerigai elnökkel...vagy legalább is ugy mutakozott be...
de ugy is mondhatom hogyha lemék a horvát tengerpertra nyaralni..és kérdik a haverok hogy hol voltál..erre azt mondom :hát az ....
jól mondom zsiri
csak mondom hogy biztos legyek benne nem a HH van a név mögött.
mocskossul képben van racelok ugyben... de az alfődiekről nem sokat tud..csak azt amit zsirferi beirt:
vidéki suttyóbunkó...azaz kistérségi dumával megáldott....
de mostmár képben van és ö is jön a szombati silyófoki fhórumtalira
a szaros kis homokbányánkban az enduro kör tiz perces...edzésnek pont jo... nade versenynek, 100 induloval... kb vicc kategoria ...
az más kérdés ha nagy sár miatt vesznek ki szakaszt, merthogy megmászhatatlan , vagy szinte alig.... nade az nem a felvezető körben szokott kiderülni.
amugymeg akár le is zárhatjuk ezt a meddő vitát, mert mondom leszarom a versenyzést, tőlem aztán 3 perces körökön is mehetnek, hajrá.... akinek az a szive vágya hogy a réten nyelje a port ..ám tegye....
Írtam neked mailt,kéne egy kis segítség.
Légyszi segíts!
a triálnak nincs kimondott terep....
szoval felesleges egyböl rohanni valami triálos helyre.
meg amit szerettem benne hogy 1 perc alatt menetkész vagy nincs az a nagy beöltözősdi... csizmát kell venni 3 csatos triált, mert a krossz csizma tul merev hozzá, meg egy nyitott triál sisak is kell mert a krossz sisakban nem elég jo a látotér..... a többi akármi lehet , én nyáron alul egy halász rövid gatyában meg poloban motoroztam mindig...
probáld ki jo játék, más mind az enduro, rájössz hamar vannak olyan izmaid is amikröl nem is tudtál....mocskosul le lehet fáradni rajta... 1,5 liter benzinböl...
hát mia náthás faszomnak hivják ezt a sportot ha nem ENDURO!
28adikán...jó?vagy 29 választhatsz mint a malac a böllérek közül...
mondjuk ez hasonlatnak szar volt...
vicknek meg kifejezetten szar.
kb annyi közöm van hozzá mint neki szalihoz..ha nem mehetsz szögessel..ne mennyé..a barátcshág többet ér...
szögessel nem jó menni..hagyd a faszba
ha mondjuk eská mondan ilyet.. akkor nincs hiszti..mert sk amúgy sem előzöm meg...mert nekem meg ö olyan mint neked dzsidzsi áki
te szopatod le az embereket csak rám akarod húzni a vizes lepedőt
az elejét akarod szopni látni