Lehet, hogy megmosolyogtató de ez a legújabb művem:
Homemade kardio és kar erősítő. Számításaim szerint elég jól imitálja a kar mozgását, és erőbehatásait-a szóbajöhető szárazedzésekhez képest. (és a bontott 80-as évekbeli szobabringa fillérekbe került)
10en 4szer lőttek...hát ha én lettem volna ott ..az öszes golyót a buciban kelet volna keresni..igy meg ...még a végén beperlik a rendőröket szabájtalnságért.. mert ezen a vidin az jön le ..a rendőr a hibás.. legalább is a németeknek ezt sugallta le
ez az a hammeres vidi amin a mi megyénk rendőre meghalt gyanús...
azt mondták nem eléált a motorrral...nem a lófasz.. azért ütött el mert eléállt...azé tudom jó keresnek a rendőrök is...de annyire hogy egy hammert is feltartóztatna testel
na ezt nem lehet megfizetni ...mármint a családnak apát
ja ha befizetne valaki az nekem is lyaú lenne...
de idén.. a 83assal lett a tsávó a legjob idővel... ő pedig csak 3mal indult eőttem...tehát én erölködés nélkül lehettem volna a 3dik is...
de erölködtem igy lettem vagy 49dik a prológon..
ezt másnap véressen be is nyaltam...mert mire azt a 20 embert beelőztem... az első helyne a várakozás ez miatt vagy 20 perc volt...és ilyenből volt sok...
másnap már sokkal jobb volt.. mert akkor tudtam időt menni...igaz szart de idő volt...havri is meg nagy is előttem volt 20mp vel..de legalább szalit megcsináltam
tudom tudom csak azért mert szar volt a QÚplungod..is amugy te vagy a jobb gec
lapátolnád ki alóluk a szart meg viláznád be nekik a szénát.. és az is edzés a lyawából...mert a ló is egy extrém endúrós.. főleg felétek...
1szer székelyben voltunk hajtani..valahol csik meg székely között székelytől 10km re.. és ott egy hegyoldalt(kishegy) épp keresünk valami dúrva helyet mikor egy ilyne triálos szekérrel jött a székely...
hát mindenkinek forgott a szeme hogy ezek megy hogy birtak ide feljönni..mert ő tudta hogy lovaskocsival fel lehet jönni de hogy motorral is...
bakker csak néztünk mint rozi a moziba... mikor alágépészkedel
sima exc csak ki kellene azonban fizetni a nevezesi dijat mert akkora rajtszamot fogok kapni megint h a prologon vegig csak sorbanallas lesz mint a tavaly vagy az erzbergen
ugy látom ha jöttök... dévára... megent kettővel hátrébb leszek..
300exc..vagy ikszvécé..képzeld ha a 300assal igy tudsz menni..egy jó öreg 525tel még zocit is beelőznéd:-)
istallo itt is van sok, csak mind tele van szenaval elturnek , akkor mar inkabb mennenk ukrajnaba. Zsoci mar volt ott, tengerparton nagyon kiraly helyek vannak
hat ez az osz alatt sokat tanultam, foleg h uj motort kaptam az egy nagy lepes volt voltunk azota egy ec es egy crossversenyen hogy noveljunk egy kicsit a tempon, azon kivul meg nyomtuk a hardendurot... jovo evre kaptunk par szponzort, remelem a technika sem fog annyit kibabralni velem mint iden
bakker..
istálót tudunk szerezni..csak 1 délutáni edzéshez el kéne indulni előtte való nap
el kék menni zadarba meg splitbe..ott most is lehet hajtani.. meg az isztrilyán is van ilyen idegen vezetősös téma.. bár nem tudom a suliban hogyan tolerálnák az egy hét kiesést...
indok..
lelki-rehabilitációs üdültetés
azóta volt másik hajtás is gondolom..
mesélj már te is ...a sok mostani plázamotoros élmények után kéne 1 kis frissités.. új imput...
valami race vagy valami tanulás ...mint pl ez a legutóbbi amit zsockó mondott ez a lefelé nem hátul álok hanem középen ha nagyon nagyon meredek....
thnx
hat most eppen havat lapatoltam. de akkora ho van h szögessel sem mész messze akartunk keresni valami istallot vagy nagyobb raktarepuletet ahol edzhetnenk de nem talalktunk szoval egyelore csak a kondi edzes maradt
mi celbol vannak azok a szeles rudak a pedal helyett?arra akasztod a hurkat ,kolbaszt?
Homemade kardio és kar erősítő. Számításaim szerint elég jól imitálja a kar mozgását, és erőbehatásait-a szóbajöhető szárazedzésekhez képest. (és a bontott 80-as évekbeli szobabringa fillérekbe került)
azt mondták nem eléált a motorrral...nem a lófasz.. azért ütött el mert eléállt...azé tudom jó keresnek a rendőrök is...de annyire hogy egy hammert is feltartóztatna testel
na ezt nem lehet megfizetni
de idén.. a 83assal lett a tsávó a legjob idővel... ő pedig csak 3mal indult eőttem...tehát én erölködés nélkül lehettem volna a 3dik is...
de erölködtem igy lettem vagy 49dik a prológon..
ezt másnap véressen be is nyaltam...mert mire azt a 20 embert beelőztem... az első helyne a várakozás ez miatt vagy 20 perc volt...és ilyenből volt sok...
másnap már sokkal jobb volt.. mert akkor tudtam időt menni...igaz szart de idő volt...havri is meg nagy is előttem volt 20mp vel..de legalább szalit megcsináltam
tudom tudom csak azért mert szar volt a QÚplungod..is
1szer székelyben voltunk hajtani..valahol csik meg székely között székelytől 10km re.. és ott egy hegyoldalt(kishegy) épp keresünk valami dúrva helyet mikor egy ilyne triálos szekérrel jött a székely...
hát mindenkinek forgott a szeme hogy ezek megy hogy birtak ide feljönni..mert ő tudta hogy lovaskocsival fel lehet jönni de hogy motorral is...
bakker csak néztünk mint rozi a moziba... mikor alágépészkedel
300exc..vagy ikszvécé..képzeld ha a 300assal igy tudsz menni..egy jó öreg 525tel még zocit is beelőznéd:-)
istálót tudunk szerezni..csak 1 délutáni edzéshez el kéne indulni előtte való nap
el kék menni zadarba meg splitbe..ott most is lehet hajtani.. meg az isztrilyán is van ilyen idegen vezetősös téma.. bár nem tudom a suliban hogyan tolerálnák az egy hét kiesést...
indok..
lelki-rehabilitációs üdültetés
mesélj már te is ...a sok mostani plázamotoros élmények után kéne 1 kis frissités.. új imput...
valami race vagy valami tanulás ...mint pl ez a legutóbbi amit zsockó mondott ez a lefelé nem hátul álok hanem középen ha nagyon nagyon meredek....
thnx