Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon benned van most a savazosdi fiam..

gondolj bele igy ki mer die beiirni fiam..
de aranyos vagy koszi a segitseget

jaaaa te nem is a vik vagy?
de hogy is...imádom a csajomnál is a nehéz napokat.....utánna meg ..nem csak szopásból áll az élet
én fa furoval furtam meg... azzal gyors s jóó.
mar ki is kozositesz,m nehez napjaim vannak?
ugy érzem neked megjött...
nugodjá meg...ne mvagy t olna hülye szerintem ..ha tévedtem..elnézést kérjé
forditott menetü legyen..
haaaaat neeem hiiszem el,h a forumon meg tanacsokat sem kerhetek,kisajatitottad magadnak a gg forumot,szegyelhetned magad!

vidiafuroval furjam elo?v furo kozpontositoval?
rély.
ugy érzem te kostolgatsz engem mint a kutya a lószar...
a mentete csak is witvort legyne 55fokos mente..az 54 az már nem jó..a 60 meg pláne....
szoruljon az anya rajta mint benned a kaka
Nem az a baj 35 hosszú a csavar...a közepén kopottabb a gumi ott nem fog eleget a menet,talán nem szorul meg eléggé mert nincsen végig menet úgy érzem hogy szorít de csak a menetnek van vége..nnna veszek rövidebbet aztán jó lesz!
elnézést csak vicc, volt.

ha huzod a gázt akkor nix hsizti, ha nem huzo akkor van hiszti.
Ne aggódj Filkó...próbáltam normálisan..tükröt tartani eléd ahogyan a falonbicikliző dokink írta..próbáltam bunkón..az sem hatott ..akkor én nem tudok mit tenni veled olvasom amit írsz mert néha nem is hülyeség..érted nem? szarhatunk egy helyre
Vik,millen menetemelkedesu legyen a csavar?
kik
állat
foszt az elenged heggeszd le... vagy dupla csavarral lekontrázod.
maki.
neked azért rugta le a csavarokat..mert az 5pár lovat még elbirjaa sima anyás megoldás..de az olna xr 250 lóerősökkel már nem bir el a sima
oda titánnitrides kell megheggejtve mázas tecsnikszkával..mázas mint a cserép
es ragasszam a csavarokat?
előre én most 25öst vettem.. az uj gumiba..a 13mm magasság simán megtartja a 12mmes kilógást...ninél kissebb a bütyök annál kissebb kilógás scélszerű..kb a gumin lévő bütyökmagasság a jo kilógás..
...
ez a gumi is olyn hogy a csavarok nagyon maszivan vannak benne...de szerintem a viliék csináltak 20mm kilógással..elöl..nagyon szar volt főleg nem is valami új gumiban...
emez a gumim is szinte új és abban is annyi volt.. nem 7-8mm mert reggel megnéztem tolatómérővel...
de hátra a 20mm az nagyon jó...
nem kell saválló..csak ha fórumozol vele
de legalább 8.8as legyen...nagyanya alátét...bálint a 8asra esküdik nekünk is tt fagyott földhomokon a 6os a nyerő..
figy nevem Pipi nem vik,

önmetszö, 25 mm, a 30mm hosszú. 4.4. D fejü. olcso hiszti pisti.
ne kérdezd mennyit logjon, max 8mm.
hátra pedig én 6 tettem olcsot dupla anniavál ...
a drága 8.8 kapupánt azt csak viktoRon ék engedhetik meg... maguknak.
abbol érdemes megvenni a 30mm hosszut.
hát a kétsoros beugatásokat nem is lehet unni

nix élménybeszámoló..mert ha nix élmény nem lehet élményeket generálni a szárító gép előtt
huh gec maki készül, tölti a 20 literes lavort nyakon önteni a zsirkutyát..
Vik,millen hosszu csavarokat vegyek elore?mennyit logjon ki?alatetet tegyek?rozsdamentes csavart vegyek?

ezek a kerdesek merultek fel bennem

ja ,es rugos alatetet tegyek az anya ala?

figy ksi szeritem olyan pici ami a folksájszékba megy azt érdemes rakni bele... olcso de ne tul nagy... mert csak azt birja majd tolteni, megnézem milyenek vannak mert több is van.
aki olyn hülye hogy szöges gumival télemna akar itt vergődni.. hát azt nem lehet gyönge lelkületű eghsztrém endúrósnak hivni...
a gyönge lelkületűek.. voltak kint zarándba..nem kértek zariból .. de a patakba fekvést azt tudták szimulálni 3 perc után

szóval aki itt van okossággal ossztya..penkó...vagy halgasson mind örökre.. vagy nem volt még házas mint feri is