Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mezőnynek integet Kornél?
Reggelt!
Hali mindenki
morgen
érdekes volt a rendőrös videó. elég amatőrők . ráadásul eszük ágában sem volt foglalkozni a sérült rendőrrel. inkább hadakoztak az osztrákkal. azt hagyni kellett volna a picsába szerintem. úgyis elfogták volna 10 perc múlva, ha menekült volna.

a civil élesztgetni akarta a sérültet , de a telefonáló nyakkendős álrendőr nem engedte neki azt sem. inkább nézték meg telefonált. . mondjuk én nem értek hozzá de valahol tanítják hogy a gyors beavatkozás életet menthet vagy mi.

zsír ja. jól mondod . nem tudsz megvenni egy szaros gumival. a 100 ezer meg 150 már mondtam. és még nem látom a számlámon
Na megoldódott a problémám. Gyúri hengert új Wössner A-s dugóval. Át volt repedve a kipufogó felől (én meg azt hittem csak lepattant a Nikasil ). amúgy meglehetett volna még menteni... hát ez van így csak nyugodtabb vagyok bár anyagi csőd van most
Ez se nem egy állat
Megsúgom,nincs is értelme

Már megint mennyit írtatok most nem fogom visszaolvasni
Nem az anyámé,csak Ő lóháton jött
A háttérben az asztalon az a fehér sisak kié? A lefejezett Jedi lovagé?
Na,az is egy megoldás
Azt hittem, hogy adnád el
Kíváncsi maradsz, ha arra vársz, hogy Csika válaszoljon , de addigra ki is tavaszodik és újra meleg lesz és a motorod megint jó lesz
Egész véletlen nem azóta csinálja, hogy bejött a hideg?
Jó estét!
Sündisznó kész, felrakva
Én szedném széjjel
de így van csak kiváncsi lennék mert te már régóta benne vagy ebbe a dologba ahogy elnéztem
Pfúú,van ott annyi jó szerelőőő,mint csillagon az ég Vagy nem így van?
Szóljak az érdekedben?
vazeg holnap menek a csillagos gyárba kecsora
Hali! Csika láttam hogy elég régóta motorozol :) esetleg te tudsz segíteni abban amit a motorszerelés fórumban írtam? nagyon megköszönném :)
tudod mint betmennnek
húúú,milyen?Az nagyon sokat ér