érdekes volt a rendőrös videó. elég amatőrők . ráadásul eszük ágában sem volt foglalkozni a sérült rendőrrel. inkább hadakoztak az osztrákkal. azt hagyni kellett volna a picsába szerintem. úgyis elfogták volna 10 perc múlva, ha menekült volna.
a civil élesztgetni akarta a sérültet , de a telefonáló nyakkendős álrendőr nem engedte neki azt sem. inkább nézték meg telefonált. . mondjuk én nem értek hozzá de valahol tanítják hogy a gyors beavatkozás életet menthet vagy mi.
zsír ja. jól mondod . nem tudsz megvenni egy szaros gumival. a 100 ezer meg 150 már mondtam. és még nem látom a számlámon
Na megoldódott a problémám. Gyúri hengert új Wössner A-s dugóval. Át volt repedve a kipufogó felől (én meg azt hittem csak lepattant a Nikasil ). amúgy meglehetett volna még menteni... hát ez van így csak nyugodtabb vagyok bár anyagi csőd van most
Kíváncsi maradsz, ha arra vársz, hogy Csika válaszoljon , de addigra ki is tavaszodik és újra meleg lesz és a motorod megint jó lesz
Egész véletlen nem azóta csinálja, hogy bejött a hideg?
a civil élesztgetni akarta a sérültet , de a telefonáló nyakkendős álrendőr nem engedte neki azt sem. inkább nézték meg telefonált. . mondjuk én nem értek hozzá de valahol tanítják hogy a gyors beavatkozás életet menthet vagy mi.
zsír ja. jól mondod . nem tudsz megvenni egy szaros gumival. a 100 ezer meg 150 már mondtam. és még nem látom a számlámon
Már megint mennyit írtatok
Egész véletlen nem azóta csinálja, hogy bejött a hideg?
Sündisznó kész, felrakva