Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ja főleg a tiedet
Nem is volt mostanság élménybeszámoló
küdd a képet.. meg postát.. szerzek aghsyt...akhsit..akcsit...elemet.. laposelemet...

-hova mész kisfilyam..
-lapos elemér..
-hülyegyerek... nem a nevedet kérdeztem
Maki,

dupla annnia... ennyi vagy ráhegesztesz...
huh gec itt kitaláltátok a sósvnál is keményebb savat a Zarizoozeemaki savat bazz
Tökön rúglak ha kóstolgatsz
Mit csináljak ha meglazul?...az erdőben is utána húztam aztán ráéreztem a tempóra és mentem mint az állat mikor megálltam megnézni mi maradt...sok elveszett és defektet kaptam akkor most mi van?..teszek be 8-ast középre és 2 kalapácssal össze ütöm az anya után...
Zari,

ezt te is tudod igy van de nem is sokszor amamlasz béna kutyáknak van gec jo 5letük...
szerintem minden ide belefér csak a üzenet savazzuk egymást de ne a finom lelkü donort.
anyira dÚÚrva hogy te sem mered beirni mert akkor futni kén e a korcsmánkból
vagy azt akarod mondeni hogy a hold túloldalán nem nárci kiképző tábor van hanem zsidaly kinalyi pilyac
hát ezt tudtam..csak nem sejtettem
Zari,

szünetmentest kapsz tölem ajándékba annyi szerez bele aksit zsir ?
nekem sok van ki hisztizet, nem rosszak de aksiuk mekk.

szolj ha valaki megy le küldök..
várjá....savazás következik védőmaszkot fel...39%os sósav lesz..ez olyna erős ilyen valóságban nincs is de a fórumon ez a leggyengébb marató anyagunk

ha itten olvas..a embered...és erről van a véleménye..mért nem ir be?
han meg nem akar itt beszolni..akkor forduljon másik asztléhoz..nincs hiszti...beszélgessen ott..van ktm ..rmz...huski..stb...
ha meg tetszi ka szöveg meg a duma meg a társaság üjjön ide közénk meséljen..halgatjuk..úgy is unjuk már egymás hülye szövegelését
semi a szöges gumi hiszti... jó 5lete volt..
csak parázik beírni ennyi..

zoozee gec mjad lelöklek a hegyröll... waz...
.micsoda? .. mit szívsz ...? mire gondolsz ? mi savazunk? soha
mostmár megtöröm a hallgatást ..
vajon mit akarhatott beírni a srác ? (amit nem mert ) nagy bátorság ... yamahásat be ne írjon az tényleg gáz lenne ...de mást írhat

most ezt fogjuk kitalálni ..megfejteni ....mi is ami olyan titkos
riki.
ha nem fűrsz elő(4,8as 25mm önmetsző D fejű.. gyakorlatilag 100%os bütyökmagasságú gumi)3mmeressel előfúrni.. vagy akkor legalább médium legyél hogy jó helyen jöjjenek ki a csavarok mindenhol.

kétszer nekiállás..másfél óra pikk pakk.

pálfi.
hát te már két hónapja is megmondtad...
én kb 2007 óta igy csinálom
hátra nem kell az önzáró...makin kivül mindenkinek jó a sima.. csak meg kell úgy húzni hogy a bütykök kissé meggömböjödjenek oldalra...nyomorodnak össze 2mm-t körül
ha nem húzod meg leforog hamar.. de ha meghúzod.. nekem még eddig 2-3darab forgott ki az 5 év alatt..
jó én éves szinten csak keveset mendegéltem szögessel..bálinthoz képest

a szünetmetes még nem vetem meg..de lehet még az idén bejátszom
te zari, Gec ez zsir uj guma....
lehet a végén gec te fogsz sponyorálni ittene a forumon mindenkit a szöges gumi próbával...
A kemény mag Csika, Ron, Zari, KT.maki, Zoozee, s a fikázok krémeje !
természetesen akinek inge vegye magára !

most nemrég fészen megkeres egy srác s mondja:
"nem merem beírni a forumra de.... trala la trallala...
s meséli egy ötletét nekem...

ezzel csak azt akaromm ondani s mindenféle sértés nélkül, hogy azért bazz azért is van itt sok titok olvaso, Wazz mert az emberek nem mernek beirni mert tudják kurvára le lesznek savazva...

ez elgondolkodtato, tudom ez ahogy irta zari egy asztal ami privi is tud lenni de waz ... azért gondolkodjunk ezen el... nem...
most mindjárt jön a sav..... serv serv ...serc... köcsögök..
ja, nekem se szerintem nagy marhaság, csak érdekességképp raktam ki..
Én is erről beszéltem 2 hónapja önmetsző csavar
Hátra meg a kapupánt alátét önzárós anya

szünetmentes jó ?
Nem bízza a véletlenre a srác
Nem csináltam még ilyet!
űűűűűűűűűűhhhhhhhhhhhhhh
JOGOS!
másképpen honnan tudnád hol kell kihajtani...
te BB azt mondta hogy te a hátadon szoktad vinni a motort haloka
Ennek előfúrtál?
ha érdekel
izombol mindent