Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kemény vagy gec ..mint a megfagyott vakolat...meg úgy is hullol alá

feri én azóta vagyok szolgát mióta szali lehozott..szali is a szolgád..azon van ha lejössz megszolgáljon rendessen...
év elei hajtások nálunk nagyon lucskosak lesznek.. a nagy gáz az kicsi lesz oda.. oda nagyon nagy gázok kellenek majd..mint idén is...
de remélem azóta fejlődtél sárban..mert ide az hogy van egy jó motorod meg egy lapátolós gumid...ide az még kevés(nem nyár lesz ideális talajjal mint a legutóbb...
mondjuk gyagyást örök szolgának megkaptad..majd ö viszi a motorod ha valahol nem menne

meg jön rély az új 351essel.. magasitott üléssel hog jobban beláthassa a tályat ..vagy nagyobb völgylábat lehessen vele csinálni
annyi szolgád lesz zsidaly úr hogy csuda...nem is férnek majd hozzád..gigi..szépfilyú...eská...
nem is tudol motorozni mert mindenhol kiveszik a kezedből.. motoroznak helyeted...egy kettő a szálléáson nem maraedjon és még..azt is csinálja.. helyetted...
igen igen jól gondoltad..azt is.. a fészbukszot is..az azért már NAgggyon dHúrva volna
mondtam hogy jol mesz.....a mosodeszkan is ahogy atkuldod szabalyzason,szinte sehol nem vetted el
figy 10:015 tol nézd a gyorsaságis időszakom..

http://youtu.be/MFPRAxv93jI
az ilyen pöcsöket szoktam magasról lefosni . csóró vagy fiam te ahhoz ,hogy engem megvegyél. sose nyaltam segget semmilyen kacatért se milliókért. ez így is marad .
ja amúgy kurva csíra a fórum szarrá unom magam mire egy nap termését visszaolvasom.

itt kicsivel több izgalom van az életben. de esténként még beleolvasgatok hátha van valami nevetni való. de nem sok.

láttál te már dingót zsír? nézegesd hátha legközelebb felismered! olyan kis jámbor kutyaszerű de aztán hamar rájössz hogy mégsem az.

az egyetlen ami még mosolyt csal a savanya pofámra az Raay írásai. szopatja a búrátokat.
te nagyobb mediasztar vagy mint vikk!
figy de lesz egy nagy darab droidom élete végéig engem szolgál..
ettol retteget vik haverja... ezért menekult fejet veszeve..
huh gec pedig.. simán lehet...
én is ettől fosok, én is fával fütok, nekem autoban, garázsban s minden emeleten porolto. van a kazán elött szobában egy nagy.
s msot készülök egy tuzvédő ajtot csinálni a pincébe ... mert foso kfeljon a tuz 1cer.
meg a labtopot is ki ne feledd..
megveszlek kilóra mint a csavarokat a gumiba
ez pedig az első menet életemben enduroval
http://youtu.be/K78DgD-Vxzk
feri.
lebtobhoz nem értek.,.de az áramforráshoz sem..
valami 20W körüli vagy max 30W...
kb az amit irt a últkor hogy 12v 7Ah az neke egy 3,5 órát kibir...
elkezdett hülni a hause...kimék megnézem a kazit...hát szépen leégettem a fát de nem kellett újra gyújtóssal mert marad benne 4 parázs..és igy az a 4 meg is gyujtotta az újra feltöltött kazánt..de csak belülről..kivülről
hülyén néznének rám.. valszeg nem birnák ki röhöglés nélkül ha oltani kéne a házamat....
na jó ez vickenk szar volt..
figy ezt nézd sirok 2011 ktm 2009 690-el. 87 méter mekkora zugás figy.
http://youtu.be/8-YsFS7iEO8
most irigykedsz,h a ferensz vesz nekem egy 350t?te megkapod a aramforrast+uzemanyag+riga gumi
öreg,

én ugratokon soha nem ugráltam s zorrot sem, én csak a sima föld uton meek.

nagygáz ..nix hiszti
van hiszti az viszont nagy gáz
telleg jol mesz,ahogy az ugrokat is elvallalod,valami fantasztikus

hat jo,ha a vik jobban bejon neked........

akkor nem is mesz jol
rély..
magasitott ülés..mekkora lóbaszó vagy te..nekem a 186cm hez jó a normál..akkor megkora wagyol..165cm .
Vik et akartál mondani,

itt ne fényez engem mert vik s barátja sokkal jobbak mint én s lehet nemsokára jön a sav s bántanak mert hogy...

de bocs Vik, már nem most öt készülök megvenni,... vissz szivom várjál...

Vik,
mekkor áram forrás lesz a szüntementesen fiam ?
ferensz,tattam a videoda a jutubbon,kuuurva jol mesz,meg a gyors zorroban is

a magasitott ulessel kernem a 350t,ez az egy extra keresem van
most vettem magamnak egy zsir uj novicento 17 colos lepit..
a régi kellene Zari... leküldöm. az egy 15 collos kb 6 honapos. core i3. acer
8 giga ram 500giga disk.
kell...
még egy aghsy sincs benn vagy legalább eg 42colos képernyőjű labtop.
öreg ha ennyi az árad megvezslek.. csak utana nincs panasz...

nezd meg Vik barátját hogy meg hurcoltam... szegényt...
képzeld .. egy motor esetén lehet öngyilkos leszel...
jaj szia kedves Gábor ki ugortál a bokorból

titok olvasó lettél..

szia jo fiu.
de az oda -vissz uzemanyagot se felejsd kifizetni....

en szivesen haverkodnek veled,egy 350 six days re vagynek....
rád kéne irígynek lenni ?jó szar világ lenne.
te vik ed ne bantsd mert kezdünk összemelegedni..

most egy haszált szunetmentessel készülök megvenni.. kilora...
ezt fogja majd a barátja kihozni majd nem sokára a kis irgy féltékeny... fiu..