Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért ahoz tul nagy melo hogy másoknak csinálj szöges gumit...

gondolom jol megfizetnek...
Ferensz nem is kap?hat ez nem szep,tudod nemsokara jon a szeretet unnepe
Nehogy le vedd a kepeket!meg a motor gazdaja,ha odaallt volna egy foto erejeig
mitcsiálsz dév...
há most csináltam meg az újat csandinak..ittvan ni
Fel, a franc essen beléjük, azóta a hidegben 3 nap állás után nem indul a kocsi.
ac 10 az egy szar jó lesavaztalak ...

mondjuk szögesnek jó...

amúgy nem értem miért nem új gumiból csináltok szögeset ? csak jó lenne szerintem ha lapátolna is vagy nem? jó ez csak egy kérdés....
most anyagiakra nem gondolva mondtam ezt ....
olyan trelleborg volt nálunk akcijában nem is drágán amit itt hegesztgetett az ólommadár hondás veréb minap a videón...talán 45 eur lehetett.....lehet csak nekünk ..nem emléxem pontosan
de olyanba beletenném a jó csavarokat stb..aztán 2-3 évig toppon lennék...mert azért nem megyek annyit télen ..mostmár ...régen meg szögesgumi nélkül mindennap mentünk .....
öregszetek
De ez 30 as, csak az AC10 túl puha szerintem...
Befeszítettem egy fát 2 csavar közé, majdnem lapjára fektettem
ok tuti segítene rajt a nagy alátét, amit kifelejtettem, de akkor is hosszú a megérzésem szerint, ami meg nem szokott cserben hagyni, így még ma felalátétezem, meg levagdosok belőle legalább 5mm-t.
Meglesz az esti program főleg hogy már fent van a motoron
nem 30-ast vetté fiam ?
hu dew ez csalás gec...
vasárnap akkor hsizti pisti lesz...

a mentés megy commandból.... cobian backup command tools pluszban van email küldöje....
tudja... s vizmüvek nem...

indexen volt erröl cikk most fejlesztik majd magukat a vizmuvek, hivatalos közlemény van róla... csak hoyg tudj róla.
Konstatáltam, nem jó a hátsó gumim, érzésem szerint, túl hosszú a 12mm kilógás és ehhez gyenge, túl puha az AC10

vagdoshatom rövidebbre
Jó napot!
nem olvasom vissza
Tudtok írni
felszerelték a kocsikat gps-sel ?
Én meg vízműnél dolgozom de inkább nem szólok a víz témához!

Azért kíváncsi lennék hogy ezek a kütyük pl. a hölgyek által preferált régi fogamzásgátlók szedése után, mikor a vizeletük bekerül a körforgásba, azt a sok hormont ki tudja szűrni? És a vízmű miért nem? És még tudnám sorolni!
ezt a világ kormány dolgot biztos hogy végig fogják csinálni..... de elötte még lesz 1-2 nagyobb csetepaté, ilyesmi...
csak jövőre .... egyértelmű

pihenünk ....
pedig elvileg lenne munka nap nem ? ezért három értelmü...
nem is megyek
de gec ez kurva jo hangosan nevettem LOL köcsög duma...
mondom szolok Kubának gec... de lehet te vagy a csöndes társ egyben tulaj csak it szivatsz minket mi...
egyik jobarátomnak az ismerőse aki ilyen vizszűrőkereskedő volt marha sok pénzért... annyira nyomulos tolakodo volt a csávo, egyenesen ide jött hozzánk.... ezzel a tudod a Gábornál már találkoztunk és van-e 5 perced rám hogy elmondjam ezt a piár szövegemet de meg is mutatnám...kezdetü szövegel...

na aztán a kapun nem mert bejönni a kutyáktol, azt mondta ő oda biztos be nem jön , szoval a kutyák jol megszűrték a szűrő kereskedőt....

rendkivűl gyorsan elköszönt, és nyikorgo kerekekel távozott.. sokat röhögtünk rajta...
zozi ne roszalkodj mert szolok richinek holnap ne is menj dolgozni (két értelmü vigyáz)
sőőőt doktorjang arra még nem jött rá hogy a motort mibe mossuk...mert az is fontos
téma váltás - beszarás behugyozás.

http://euro-med.dk/?p=15289
te tényleg cigánygyerek vagy
jah tudom azt a vizet is szurjuk fiam...
durv komoly rendszer van. lágyit meg minden... nem mesélem el mert ha megtudo mibe kerül akkor beszarsz. egy motor ára...
lehet fikázni, csak kamu... az egész...

máris megyek ki s a havat meg a sok szart eszem a földröl.. Ron