Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faszt de már vártam az irigy (ron nem neked szól) mikor ir be egy ilyet...
be is fog, tegnap este kiugrot a bokorbol a kis fiu..
de öreg volt... a clor-rol nem is beszélek..
brutál veszélyes...
most a mai világ mérge a cukor meg a clor, plusz amit kapunk célzattal.
részemről nincs vita. 10 év betegség nélkül, no antibiotikum sem más.
ennyi bizonyiték tobb nem kell.
ha bőrön át is veszel fel állítólag nagyon mérgeződsz ha szar mérges wasserbe mártogatod a gyíkod....

ez jo volt...

legjobb lesz basszátok meg ha hipoba vagy domestosba fürdünk...

bocs feri nem akartalak savazni...bár az komolyan fertőtlenit...
tudom már... te ilyen szűrő kereskedő vagy...

ugye hogy eltaláltam...
olvastam doktorjangot és említi többek közt a víz amit iszunk és testünk nagyobb része az 60-70 % ...mennyire fontos és mennyire fontos, hogy tiszta legyen.....meg jó...stb...
erre nem figyelt az ember bár voltak a történelem olyan idők mintha ezt tudták volna egyes civlizációk...biztos az ufok mutatták nekik..na mindegy ..lényeg öröm hogy az ember ismét felfedezgeti ezt a dolgot ennek fontosságát...és kezd vele foglalkozni meg törődni...így világvége előtt közvetlen egy héttel

DE
(figyelj feri ha nem akarsz cigánygyerek lenni kint az utcán szaladgálni )
dr jang aztállítja ezen túlmenően, hogy mit iszol.....

hogy mibe fürdesz.....
állítólag ez egy sarkallatos pontja sőt vannak olyan tanulmányok miszerint legalább ugyanolyan de sokak szerint fontosabb hogy tiszta vizbe fürödjünk mint igyunk....
most ezen kutakodnak ...
mert ahogy a vízfelvétel a testbe nemcsak cigóknál....ha iszod akkor szűrődik így úgy immunrendszer stb...de ha bőrön át is veszel fel állítólag nagyon mérgeződsz ha szar mérges wasserbe mártogatod a gyíkod....
szóval ilyenbe kéne fürdenünk is ? hmm......
tény hogy sok szart megeszünk a kajákban, de nem azért élünk sokkal tovább hanem azért mert a lakhatási szociális körülmények fényévekel jobbak,(van fűtés, nem az utcára folyik a szennyviz stbstb)
a táplálkozás változatos és bőséges,
az orvostudomány, a gyogyszerek betegségek százait tudják kezelni gyogyitani,mig régen akár egy sima törésbe, vagy nyilt sebbe is belehaltak , ma belédnyomja a doki a tetanuszt, kitisztitja, és összevarja a sebet és mehetsz dolgodra.....és akkor a műtétekröl ne is beszéljünk.
vizet régen is ittak, kutbol, és a talajnál jobban kevés dolog szüri meg a vizet .
a rák mind betegség régen a középkorban is létezett , csak nem tudták mibe hal bele aki elkapta..... amugy a sejt olyan mutácioja hogy nem birja elpusztitani önmagát és tovább burjánzik,(mert a sejtek folyamatosan elpusztulnak és új képződik helyettük egyszerüen fogalmazva.) gyakorlatilag mndenkiben benne van ,csak van akiben soha nem váltodik ki a folyamat.

nekem semmi bajom ezzel hogy ilyen vizet iszol, de elhiheted ha holnaptol normál csapvizet innál... ami megjegyzem már amugy is tul van klorozva szürve... se neked se a családodnak nem lenne semmi betegsége továbbra se.....
nézzétek meg ez a gépkönyve a cuccnak.

s ujra 60 pénz a piacon minde ilyen cucc 180 rol indulnak pedig abele detto u.e.
http://www.kisvaros.hu/userfil...

higyetek el nem vagyok paranoiás de 1eru az észjárásom....
1000 osztva 33 = 33.
most 65 s mondom még 100 év és 75 lesz az átlag élet kor.

ezért vannak benne a rotschildék meg a Billi Kapus (Gates) az ember mérgezésben levegöböl, oltással, mert tul sokan vagyunk.... s tul hosszu az átlag élet kor... ez nem vicc szisztematikusan elkezdtek minket irtani

ez pl a kötelező oltásokkal történik, tudjátok ki annak a legnagyobb támogatoja a rostschild család, a madár influenza oltás az mi volt ?
stb stb nekem egyetlen orvos haverom se oltatta be magát tudják miröl szol a hiszti pisti...
s technikai számok: a vizszüröröl.
a ppm-je a viznek kb 300 pesten ezzel a szürövel 30 lesz.
de vidéken lehet 1000 is a ppm (part per million) ezer esetén 100 lesz.

a haromszaz durva szar viz.
a víz veszélyes mert a fulladásos halálokat is majdnem mind az okozza....

volt nemrég facén ilyen hülyeség a vízről..láttátok..? visítottam....
feri nem akar meztelenül rohangálni az utcán meg homokos zsíroskenyeret enni ...
inkább víztisztít.....

amúgy nem rossz cucc....
pár haveromnak is van köztük kettőnek a vadabb fajta... és ne tudjátok meg amerikábúú van nekik még nem a made in china de hozzáteszem az is működik a többieknek..majd egy motor ára volt nagyon zsír belehugyozhatsz és megihatod ha kell...kb. tizenéve van ez a drágábbik .../bevált csak jó tapasztalat... tiszta us army cucc...de ipari méret...ott is haccáz szűrés...fordított ozmózis ...ph neutralizálás(tehát ami nagyon lényeges ebben a szakágban csinál 9.1 es" tündérvizet ")...sőt valami átionizálást is tud ....nem tudom mi a neve de valami molekuláris szinten átpolarizál..na szóval ez az ami kell az emberfiának a lúgos tiszta víz, hogy kiszakadjál a savas témából...vagy legalább a ph -dat semleges irányba vigyed elfelé ami mondjuk 7 a semleges érték és a sok szarral amit iszol eszel azzal viszed savba 2 irányba ..ez meg lúgosítással viszi ellenirányba ......../csak én iszok mellé 3 liter coca colát is/ ...amúgy tényleg .tök jó én iszom is a tündért mint az állat és működik...nincs gyomorsav a torkodban többet..meg sorolhatnám....
esetleg ha érdekel valakit írok tapasztalatot...de neten is firkálnak róla...

kiszámoltam egy liter colához 20 liter tündért kell inni persze hogy nem leszel szomjas....

jól van csak írom milyen veszélyes a coca cola...

de jó....
jah jah az is de nem ez a igazi hiszti vele...
vagy igen,,, nincs benne semmi s kioldja a cuccot belöled..
de erre az a válasz hogy annyi szart viszel be nap mint nap a kajával hogy nincs hiszti pisti..

vagyis nem gond hogy ki old...

jah s még egy..
ezzel fözünk, vasal az aszony nem kell deszt viz..
tea fözés kávé,
annyira más lesz a kaják ize hogy de... s persze ha megszokod soha többé nem vagy hajlando csap vizet inni mert annyira érzed utána a vizben a szart.... érdekes nagyon...
jo látni a tea fözöben nincs viz göz... a tea huh de jó.
Lágyvíz
jah ez igy van

de tudni kell egy cigo most 2012 mennyi idöt él tudod ?
europa átlag élet kora 65 év, m.o. 60.
egy indian dél amerikában 30 évet él.
m.o. 1000 év történelme alatt 33 király volt ha elosztod 1000 / 33 = 30 körül igaz ? vagyis mig szart ettünk s ittunk addig 30 évet éltünk.

s még egy régen nem volt iható viz mindenki bort ivot még a gyerek is, miért mert a viz volt a halál oka...
most pedig ezzel a modszerrel mint mondtam 10 éve nincs betegség a családomban.
s igen együnk zsir, meg mindent de ne igyál szar vizet...
az immun rendszered azt a 20 tonna dodszert a dunábol nem szüri ki. sem a mérgeket amik rákot okoznak.
1 hiszti van ezzel a vizzel amiröl én beszélek de várok hátha rájötik mi is az.....
én még fel sem szereltem a szöges gumikat.. honak még hire sincs...
a placebo is fontos dolog.... legalábbis a dokik már kimutatták...
kávéééé
feri erre a mániákusan agyon tisztitott vizre csak 1 gondolat...mondat....

a cigo gyerek ugy nő fel hogy meztelenül rohangászik a poros utcán, a kézmosást hirből se ismeri, mosatlan gyűmölcsöt eszik, ha a zsiros kenyér leesik a földre simán felveszi és joizüen megeszi, a patakbol iszik a koszos kezéböl...... és mégsincs allergiája és soha nem beteg....

a dolognak van neve...ugy hivják.: immunrendszer.
morgenny ...

nem tudom mi lett itt éjszaka a nettel vagy inkább a sportmotorral......ezt a vidit feltettem ide még az este ...nemcsak a faszbukra...
meg az evans hűtőlevet is megtaláltam írtam is hogyan ....és már üzentem is németh haveromnak hogy intézze ....igéret van is már....jó az még nem hűt de....
én amúgy angol oldalon kapcsolódó termékek között találtam a bavaria motort onnan jöttem le németbe...

úgyhogy mindjárt lesz rá költség kalkulálva aztán akkor biztos tudjuk majd próbálni olcsón...

amúgy nem tudom mi volt este mágnesvihar hogy csak a féééssz....
na mék a dolgomra..mert a hátsó gumi nem csavarozza be magát nélkülem

pedig a furót meg a gumit meg a csavarokat észa a ka kazán mellé raktam ..hátha annyira összemelegszenek hogy reggelre kelvén..egymásba költöznek...de nem volt estes semmi buzulás
igen.
én is igy érzem..savazás nix...
csak akkor ha beugat valaki...és az nem beugatás hogy hogy csinálja szögesgumit.lehet a mi 5-hat éves tapasztalatunktól sokkol lyobb a shrácz
egyáltalán olvasni azért mer..vagy te szoltá az miatt hogy ha nem is olvas de olyan okos és irjon már valamit hogy olvassunk valamit....

szali még mindég kint van a kártélyemek országába..kinnragadt.. lesz neki egy 2014ös ktmje..mer jól keres..csak addigra nehogy 2020 legyen
igy nez ki a cucc
olyan 7 Ft per liter.
itt olvashatsz
http://www.kisvaros.hu/haztart...

a rendszer 2,5 ora alat csinál 5 liter vizet, nekem 2 x5 literes tartályom van, mert az 5 liter naponta nem volt elég,
ami durva a tea, a leves bármi amit vele fözöl más izze lesz.
tudni kell a sör alapja a viz s a söröket is ilyen vizzel fözik.

a srac aki értékesiti nagyon profi, ezen tul mindig tudja mikor hogyan járnak le a szürök, s felhiv és egyeztett idöpontot kiviszi s cseréli a cuccos.t
a cucc maga 60 pénz vannak ilyen ultra nevü termékek aminek u.e. a belseje de azok 270e aruljak ez igy a konyha pultod alá megy s van egy kis csap.
Nálunk 10 éve van s nem nagyon betegszünk meg azota..
se doddszer se semmi. s persze álla cerka.

árak a kütyü: 60e
A négy szűrő bruttó ára: 8.125 Ft.
Kétévente célszerű cserélni a membránt: bruttó ára 9.000 Ft.
7-8 Ft-ra jon ki egy liter.
milyen költségvetése van egy készletnek?
saját házam víz tisztító rendszerének szüröi csere
nézzétek a két fehérnek hó fehérnek kellene lennie.
Lépcsők
lépcső: 5 mikronos "sodrott fonalú" előszűrő
lépcső: aktív szén előszűrő
lépcső: 1 mikronos "sodrott fonalú" előszűrő
lépcső: RO membrán
lépcső: aktív szén utószűrő (5% ezüstözött aktív szénnel, és 5% KDF-fel!)
Háát,jaa Nem tudok pihenni,még fáradtan sem,valami tehernek mindíg kell lenni rajtam,me repülnék mint superman