Már bálintnak is ígérgetem hónapok óta.Összehozhatjuk,de előre szólok,mi csak lelkes amatőrök vagyunk,csekély tudással.Egyszóval csak turisták vagyunk,nem versenyzők!
Baszki amennyi ilyen egészségtelen kaját eszem,már legalább 10-15 éve halottnak kellene lennem?
Van a kedvenc pecsenyesütőnkbe egy kaja,az a neve hogy koldus pecsenye. A sütő tepsi alján amik maradnak hús meg kolbász darabok,ahhoz rak a srác krumplit,hagymát,nyakon önti tejföllel és összesüti az egészet! Kb ezercsilliárdmillárdgiga kalória van benne,de kibaszott finom!Olyan igazi abdét!
A reload című napjainkban készült, a filmről és annak készítéséről szóló rendező, versenyzők visszaemlékezéseket tartalmazó filmet neked nem küldtem el, mert azt mondtad megvan.
Ha nem erre gondoltál és ez nincs meg akkor jelezz gátlástalanul.
jahh lehet az alsoval hugyozás közben csapkodott, a varázs cuccal meg a másik kezével rombolta a várost.... a kis terrorista...
azonnal az Azkabanba vele...
én az elöbb olvastam a neten a hirt hogy részege balhézott a Harry Potter....
képzelem csapkodott össze vissza a varázspálzájával a kis kiválasztott, és folyton rossz varázsigét mondott hozzá.... lehet már lerombolta fél Londont...
a mágiaügyi minisztérium meg majd nem győz magyarázkodni...
Nem azért küzdöttem fel a tápláléklánc csúcsára hogy zöldségeket egyek!
Van a kedvenc pecsenyesütőnkbe egy kaja,az a neve hogy koldus pecsenye. A sütő tepsi alján amik maradnak hús meg kolbász darabok,ahhoz rak a srác krumplit,hagymát,nyakon önti tejföllel és összesüti az egészet! Kb ezercsilliárdmillárdgiga kalória van benne,de kibaszott finom!Olyan igazi abdét!
Igyatok vizet,jimmy fizet! A vadasról mi a véleménye doktor úr? Az egészségtelen? Csak azért kérdezem,mert most nyomtam be egy baszott nagy adaggal!
Ha nem erre gondoltál és ez nincs meg akkor jelezz gátlástalanul.
olyan béna volt hogy lengyelben is "csak" második lett...a világ legjobbjai között...
azonnal az Azkabanba vele...
képzelem csapkodott össze vissza a varázspálzájával a kis kiválasztott, és folyton rossz varázsigét mondott hozzá....
a mágiaügyi minisztérium meg majd nem győz magyarázkodni...