Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fent vagyunk a listán bibibi
Előre hobbitok

http://www.motoclubhaita.ro/db...
na voltál-e hoba szögessel..? vagy most mész?
te dew ez túl jó mester..
mész eplénybe, miller vagy
Én eltettem,mert puding vagyok! Ilyenkor inkább a sí pálya!
Majd jól nemkérdezem meg tőle!
en letettem telire,szepen eltakaritottam

inkabb a jo meleg pina
mi vaqn gec..nem is egy úly motorra hajtol..hanem kettőre
a másik..már ug kivagy mint a fos.. és már uy gérzed ennél rosszabb már nem is lehet és iszol...
ekkor két eset van
egyik semmi bajod nem lsz ..
másik estére elkap a higfosás...akkor két eset lehetséges.. szétforsd magad de 3dnapra tiszta vagy ..kivül beül...
vagy elkapsz valami dögtől valami döglesztőt és lehet hogy méág sokáig kezelgetnek majd a kórházban.. és itt is két eset lehetséges..vagy kijössz a korházból vagy megdöglesz...
töb eset nem lehetséges
patakbol ha iszol az kétféle képp is történhet..redzsimentesen mikor azt mondták a bontott ásványvizes palackal kinált -kissé sem átláccó anyagdarabkákban bővelkedő- valamivel kinálták és kérdezték ez nem patk viz..nem nem ez ásványviz...
és az is volt telis teli ásványokkal.. egészen a csakkponttó felfelé vagy 100mre található ásványokkal

na ott ferensz nem tom hogy oldotta meg a 101%os vizet
mondja itt a +5 fokot meg sok esőt meg minden 3 napig..és akkor ez elmossa a havatot nálad dév?
majd kiderül...mert egyszer eljő a karácsony előtti nap és akkor vagy 22dikén vége lesz a mindennek.. a majabarmok szerint..vagy 23dikán ott elszünk, csavaros guma, csavaros észjárásu csavargók

kiváncsian várom a hétfő reggelt.
mutassak egy hüje álat

a számitásukat.. hát ha igy lett voln akkor nem megtalálták hanem elbaszák a számitásukat

déved ugye hogy jó ha az alátét összenyomorhgatja a bütyköt és tök stabil lesz...

ez a dzsarviksz ez ügyes gyerek majdnem olyan ügyes mint nagyanyám..aki félgázon is tud.. .turóscsuszát főzni
http://www.youtube.com/watch?f...
annak aki desztilált vizet iszik annak az! na meg kölcsön vizet sem ér meginni!csak a hozott az igazi a szürt 100%os.bajba leszel geci
Mé? nem tilos patakból inni?
Az nem gyenge
szerintem iszol te még patakból ha kellően megszomjazol .
Ééééééééééééééééééééééééén,me má van eszem
Másutt is gyarapodott a mennyiség?

Ki az aki letette az endurót télire?
Erre esett még egy kis hó
Mennél a csajokkal szörfölni?
Mit szól az asszony?
Viktor, ezt csak a te kedvedért

Most már nyugodt vagyok, ami a hátulját illeti, ezzel megyek sziklásra is simán
Atlanti óceán-Földközi tenger-Fekete tenger-Duna-Tisza.

Ahogy behajóztak ezen az útvonalon, Szegednél meg is álltak, azzal, hogy már itt megtalálták a számításukat:-)
Akkor a te szüleid is amerikából vándoroltak be valószínűleg....
minden lyaú dolog amerigából való ..
dzsorzs bus.. nyúlyork...meg hálivúd..és még ez is