Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja asztali dvd -n nem indul ki is írja, hogy no women no cry

de gép jácca ...mert gép az ember barátja
Az aradi versenyen elfogadják a magyar linencet ?
Ez érdekes nekem egy szett lett rakva a robogóra..henger görgők rugó kipufogó és ff....gondoltam kellene karbi is..adott a robogó tuningos egy karbit..hát csak szürcsögött meg sokat zabált de nem volt olyan hűde sokkal jobb ..maradt is a gyári karbi ezzel nem eszik annyit de élvezet vele a városban repeszteni...
jó reggelt !

nekem számológépen simán lejácca... asztalin nem néztem .. de meglesem pill...
nekem a gépen ki van huzva belül a dvd olvaso, mert egy másik vinyoba van dugva a szalag...a laptopot szétcseszte a nagylányom.... szoval még nem volt időm megnézni... tán majd jövőre...

mondjuk 21.én ugyis világvége... addig már csak 3 nap....
ne is mond doktor ur... pont ezzel szopok bőszen...

van egy bws robogom, szereztem rá 1 malossi racing rendszert, de ezzel akkorát öblit a szerencsétlen mint atom...nem kis melo volt összegörgözni, variátor rugo , főfuvoka, most már megy de kéne rá a nagyobb henger legalább 70-es meg nagyobb karbi, mert ugye hiába rak az ember fia nagy ff-et attol a karbi torok még marad a régi... szoval ez egy végtelen történet....

már azon agyaltam vissza rakom a picsába a régi kipufogot, mert most pont olyan mint 1 krosszmotor... mondjuk a fiam szeret vele igy menni...
Jobb reggelt!

Annyit írtok, hogy vissza nem olvasom...

Motorozott valaki 7végén? Helyzet?
ferensz!
Beteg a" szobalány hegy" hogy ktme voltál?
most olvasgatok vissza , tegnap beájultam olyan jo volt ördögnorival...

azt se tudom hol a telefonom...
ááá, már elintézte... többsször is megvolt..elölrő-háturu...alulru-felülrü-... lejárt lemez...
eltüntél Ron.
küldtem sms-t.
kv
1 értek.
nem attól vagy nagy fasz ha 1 cr 500 asod van hanem attól a ha depóból indulva 5mp múlva betakartsz
http://youtu.be/3MmIcXj4mAQ
bontós készülj csütörtök ön van a tesztnap
ki vagy te valami műértő amatőr.. ..ha szép akkor lyaú is...
amúgy nem mindég az a cél hogy jobb legyen a gyáritól.. van hogy akkor jobb ha rosszabb...kicsit fullad..kicsit köhög ha húzod neki légszűrő házból szörcsög...
5ezer felett meg kifejezetten csörög...
6000felett meg már nem is pörög
derbi sandra élyáhó

amúgy kibaszott jól néz ki...
nem annyira mint csika gilva. .de szép...ahogy a mérteteit nézem.. egy 380as henger..vagy egy szÍ Ár ötszázas hengerrel lehet menne is mint a barom
.
.
most beszéltem a sráccal...nekem csinálnak egy külön kis kört...mint a 3 éveseknek a kroccracékon...azt mondta megérti és 1ütt érez velem...1szer sem hozna kellemetelen szituba

lesz ny..nyom is..
nyúl nyom..oda a vadászokat fogja állitani és aki vergődik..azt lelövik....
ha van gáz hiszti van pisti. ha nincs akkor gáz van hiszti. pisti. mivan?

megjött az alaplap. jónak látszik de fura mod semmiféle szám nincs rajta a gyárin meg van egy kevés. 3e vagy mi, nembaj biztos jólesz . vagy nem de az biztos .
marhá
Zoozi! Ronis!

Nálatok futnak a filmek?

Ha probléma van szóljatok és megoldjuk.
A kétütemű motor működési elvéből adódóan a légszűrőháztól a tompítóig egy oda vissza lengő rendszer.

Ha változtatsz a kipufogón a henger, a karter és a porlasztó hatásfoka is elcsúszik. -általában előnytelen irányban-így összességében lesz egy kisebb-nagyobb negatív eredmény.

A számítógépes rendszerek is csak közelítő értéket tudnak számolni, ami után hosszas kísérletezgetéssel állapítják meg a gyárak a végső kivitelt.

Mivel a KTM-el ezen a téren nem vagy partiban, szerintem akassz rá egy 300-as hengert, mielőtt annak az árát rádobod a kísérletezgetésre. És biztos megoldódik a problémád.
A fájlok azért látszanak rajta?

-a számítógépen.
Szia!

Nem tudom a formátum nevét, de olyanok vannak benne, hogy VTS 01, video ts, video ts bup, és hasonlók.

Az extrém csatornáról vette fel a haverom.

Nekem lejátszotta TV-n minden gond nélkül.
Akkor miért jó ez a kipufogó ha a gyárival jobban ment ?