Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan minden
Az jó kell a térkőhöz,me fogyik
Vagy eladta a papír nélküli terepjárót!
nem szerintem lajos aranyba illetve ferensz aranyba
oldal szalonnám is van vagy 4 itthon két lábon meg,nem is tudom ma mennyit adtak le,de van vagy 30 röfcsi Az már 2 vagy 3 éves oldal
Fura Ktm-en látni ezt a marhát...
má euró is van?Akkor igen
Már weboldalad is van? Aztakurva!
Eladtad az aszfaltozó gépet és beruháztál?
De euro ugye?
Vadölő ékhorgász,aki nem mellesleg a vízen jár!
Az sok mindentől függ... Látnom kell a belét...de az átlag megvan eleje hátulja komplettó 35 körülből,átlemezelve is!Ha nem kell bele felújítószett.Azok ára megint csak teló függő,úgy 8-12 a szett.
Csak neked:www.lmsport.hu
tudjuk
Jó sokat mondjáá! Vagy csak simán kérjél egy CBA-t ajándékba!
Ja,mint a borcet!
mesterem mennyiert szervizelsz meg elso hatso telot szerviz
komplet szerviz
forintban ?
Áááá,má fent vagyok a csúcson,innen csak lefele van
az nem ragya ..az gilva...
de nem akár mekkora...lekicsinyitve is világit

gecsa.
akkor az szíp de nem lyaú
akkor az szíp de szar.
grat hozzá

olyan kipufit csináltass mint a goldentooth(aranyfog) rnedszerem..assze pró szörcsi vagy mi...az alul ia középen is és felül is mindenhol egyformán erős nyomatékos és homogén

de probálni kell lehet a hangolással tudol rajta javitani...de van olyna ia hogy nem tudod hozzálőni..mert szarul van a gázlengése.. és na 380asnál jártam úgy..mert egy 250 esiksz rezóból akartam csinálni..de nem találtuk el az öblösséget..ment az de igazán olyna jó mint a gyári szétégett kipuhult rezózlyával volt olyan nem lett soha...
csak eladáskor raktam fel(de adta ma gyári csunyát is)..mert a kiccsávó ugy sem érzi a próbánál hogy nem 110%os a teljesitmény leadása...
szóval az enyém is szépvolt de szar..szart viszont ne rakly fel tes e..elbassaza a motorozás élményét...
Nem az a lényeg,kibaszott erős vagyok
csika ne huzd fel magad
Akkoe elmentem,egyből mind elköltözött me azt hitték batman mutáns vagyok,és fertőző a harapásom
én is ezt mondom
Jobbat kell csinálni mint a másik Nem százezreké semmit
Gratulálok! Nem tudtam kinek vannak ilyen ötletei!
Azonnal mennyé el bőrgyógyászhoz!