jaja,tanúsíthatom,kb 3 éve ilyen volt a hátam me poshadt vizet ittam Ma már olyan széles,a mai bajnokok(van a családban női-férfi)hozzám járnak edzésre
blazuzsirak...
beszéltél csák ronis-szal
szervezd filyam szervezd. .. a csetverg...9,45kor kor a kúton? már pikk pakkba..
a bánya melletin...az nekünk az a legegyszerűbb...
persze ha nix senkinél hiszti. ..
jaja tudom én is. csak hát valami jó módszer kéne megerősíteni, azért kérdeztem. ránézek erre a fegyenc edzésre, már régebben néztem. csinálni még nem csináltam
Meghívtad már motorozni?Nem? Akkor meg mit akarsz te ajándékokat? Ha meghívod,szépen beszélsz és dicséred agyba főbe (a szponzor gumit is amit visz) mindenféle szép kommentet nyomsz a videóihoz,akkor esetleg,mondom csak esetleg kapsz egy víz poshasztó gépet,amitől nem leszel beteg,cserébe olyan ragyák jönnek rajtad,hogy krossz pályára hasonlít majd az arcod meg a hátad!
ez hülyeség.. bénán nyomtad..mert volt hogy egykerékreált..s éa za gumi a mi nem tol az en áll kerékre... látszik a zindulásnál is hogy tolt...
itt hóban más a technikszka..de a zért ügyes vagy..neme lesz töb szonzprcsavarosgumielkészitő leirás...mert ne mfigyoltál eléggé
első keréken gurantani vagy hátson ?
az bármilyen nigger tudja..
de jo futomuvet már kevesen...
ez jó zozi ez nagyon jó....
blazuzsirak...
beszéltél csák ronis-szal
szervezd filyam szervezd.
a bánya melletin...az nekünk az a legegyszerűbb...
persze ha nix senkinél hiszti.
itt hóban más a technikszka..de a zért ügyes vagy..neme lesz töb szonzprcsavarosgumielkészitő leirás...mert ne mfigyoltál eléggé