Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én ötletem volt...
az mi ?
első keréken gurantani vagy hátson ?

az bármilyen nigger tudja..
de jo futomuvet már kevesen...
ez kurva jo labancz czetka
ja látok ott egy ragyát orvosnak feltétlenül mutasd meg
jajj,akkora,lemaradt a kép a poshadt víz átka
jaja,tanúsíthatom,kb 3 éve ilyen volt a hátam me poshadt vizet ittam Ma már olyan széles,a mai bajnokok(van a családban női-férfi)hozzám járnak edzésre
terry blazuzsirak
ez jó zozi ez nagyon jó....

blazuzsirak...
beszéltél csák ronis-szal
szervezd filyam szervezd. .. a csetverg...9,45kor kor a kúton? már pikk pakkba..
a bánya melletin...az nekünk az a legegyszerűbb...
persze ha nix senkinél hiszti. ..
köszi a tippet!
de jo,h belinkelted,eszembe sem jutott,de tenyleg Szentte kene nyilvanittatni
jaja tudom én is. csak hát valami jó módszer kéne megerősíteni, azért kérdeztem. ránézek erre a fegyenc edzésre, már régebben néztem. csinálni még nem csináltam
http://hu.wikipedia.org/wiki/A... annyit segit itt mindenkinek hogy csak naaaaaa
na azért
Ettől félek én is!
Na jo,hiszek ennek a ferensznek,mert eddig meg mindig betartotta amit igert.
ferensz majd segit nyugi
Érted, gáz van nix hiszti,van hiszti nix gáz,gáz hiszti nix....Ááááá faszomtudja hogyan van,megint belekeveredtem!
Ne akarjunk egyből a csúcsra törni jó! Előbb ki kell érdemelni az apróságokat,aztán kaphatsz nagy dolgot is!
ááá ez durva vannak nevek
Ajandekok?egy labanc czetkat kertem csak,nix gumi,laptop...
Így az egész pontos,csak elírtam az előbb véletlenül!
Meghívtad már motorozni?Nem? Akkor meg mit akarsz te ajándékokat? Ha meghívod,szépen beszélsz és dicséred agyba főbe (a szponzor gumit is amit visz) mindenféle szép kommentet nyomsz a videóihoz,akkor esetleg,mondom csak esetleg kapsz egy víz poshasztó gépet,amitől nem leszel beteg,cserébe olyan ragyák jönnek rajtad,hogy krossz pályára hasonlít majd az arcod meg a hátad!
az Ferry Blazuzsírak
akkor keresd zsir ferit
ez hülyeség.. bénán nyomtad..mert volt hogy egykerékreált..s éa za gumi a mi nem tol az en áll kerékre... látszik a zindulásnál is hogy tolt...
itt hóban más a technikszka..de a zért ügyes vagy..neme lesz töb szonzprcsavarosgumielkészitő leirás...mert ne mfigyoltál eléggé
Megkérek én bárkit nagyon szépen ha ingyé van.