Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát végül jó ez rezsónak is egy kis hajtás után.
most kezdtem nlézni.. az első oldalon vok túl a vidiken meg a képeken.. a vidik..lyaúk az idő is már jó!nem 4 mpsek
az a hely is fassza

s.k....nem
gecsa ez gyönyörű
bontosbili.. köszi a nevezést.. már csak a pézt kell kűdd és ott leszek
de azért köszi
Mar irtam, 350 es befecsk ,6 napos verzio.
milet szeretnél?
Egy kis csemege a nem csak nekifutós motorozásokból...
http://youtu.be/6bTFB3DhXpY
Nem vagyok nagy igenyu,legyen vadi uj a motor.Nix hiszti,csak itt lenne mar a motor....
Aztat adok én van egy 4x4-es,felmegy mindenütt,lefelébe gurul az oldalán
áá a motorhoz kérjél mühelyautot is azért nelegyél occsssó jános
Hát a háromlábú
hat okosba

na jo egy kam szemelyit tudok adni,dehat ferensz megigerte nekem a motort,m EN ELISMEREM A TUDASAT,MINDEN MUFAJBAN
nekünk is van ilyen kolega 6dik telin verte a szarvast addig mindig elöl ment na utánna csak hátul poroszkált mindig meg szét ment a válla
ja ilen részlet letagadásos megoldás
Engem szoktak a jányok így hívni!

A vadölő meg azért vadölő,mert múltkor telibebaszott egy szarvast,az meg bosszúból pofán rúgta! Azt se tudta az ember hogy merről jött!
Azóta egy vadriasztó síp van a bukójára felragasztva!
Hogyne menne. Feri Blazussyak!
Ha bebankolhatnal nekem egy 350 six days t ......mert mint korabban is mondtan nagggyon mesz ott a zorrokban
vadölő ez jó és ki a hosszupuska
Persze mert te meg csak nyarvogsz! Amikor lehet menni akkor picsogtok,mikor szarrá fagy minden meg mennétek!

Jaja,hárman voltunk.A vadölő,rosszláb meg én.Majd küldök videót,mert a vadölő megint megcsinálta az okosságot!
Schwantz csinálta?
Régi vágyad egy bank.
Akkóóó má megy az egykerék-elsőkerék?
Azt olvastam ,rezsóóóó
Húúú,akkor te vagy az én emberem Nem adod el?Megveszem....
franszi fizeti ha szépen kéred
Te geci!:-) Amikor meg mondtam hogy mindenképpen kimegyek, akkor jöttél az oltó szöveggel, hogy akkor kellett volna menni amikor itt volt az ideje...
De nem vagyok irigy, örülök hogy kijutottál!
Egyedül? Vagy a szarvaskúró is ment? Netán a Rosszláb?