figy 8 pénz a venti 12x12x2,5 cm ip55. ez van a shercoban
még régen tettem fel képet. nekem ebböl van kááto fent a mocimon, bal s jobb hütön s köztudot sokat megyek. gart adok 2 évet ha nins sérülés.
de a hiszti az a 10 db ami jöt már el is kelt.
megint kell rendelnem. sajna sokan várták a szállitmányt.
nem fosok imadok, söt gyorsaságiztam s nem rosz eredményekkel.
de gec ha egy fát vagy egy bokrot vagy egy ugrato aljaba zuhansz akkor hiszti van. s már elég öreg hogy hiszti legyen.
nekem kell a két kezem lábam egy igazi jo kecske baszashoz, aki ugral meg gyorsan megy elöb de utobb hisztije lesz... ennyi.
apám monta ki sokat látot már, nekem pedig kezd a kis tojás hély leválni a seggmröl...
szoval nem fosok csak hülyeség, detto az ivás, meg a füvezés... ennyi.
azt szoktam ondani azok az emberek akik isznak füveznek rossz uzlet emberek, mert pár óra élvezetért serébe másnposak egy egész nap... ez nem jó üzlet, a füvezés detto csak ott a hirneved lesz olyan...
innen nektek kecske baszo, nins hiszti nagy gaz.. a fosos gazdag zsido.
aki mindenkit kilora megvesz.
jah s Zari kap ventilátor.
még egy ucsó. abban az esetben ha a t-home nál vagy mint szolgáltatónál. holnap hivjál föl! addig ne vegyél semmit. ha nem ott vagy akkor tárgytalan .mármint akkor nem tok okosat.
na megnéztem. az enyém már ökövület. annak idején petipistát jól beszopatták vele. egy fél motor áráért vette a marha...
amugy vegyél legalább 106 cm eset! sőt ha lehet 117 est! én 5 méterről nézem ,ha tehetném inkább 117 est néznék. 82 est felejtsd el. kibaszott kicsi. vagy ha azt veszel rendelj hozzá 2 méterre egy domború tükröt!
mint mondtam nem 600éer veszek nem vagyok én jaúlmenő bútorkészitó kizsiparos
csak egy tsóró..nekem elégh a 100ezres is..
csak legyne benne mindentlejátszó usb port
déw...
kész vok tőled... te hogy nézed a tévét.. keresztbe ..mert akkro azért tényleg 3 méter a szoba...de amúgy meg 5...
és mivel amerigai konyhás a nappali(hogy felvágózzak mint aki felvágózik )...ezért ha konyhában teszek veszek.. akkor simán nézem vagy 6-7m ről...
a 72es tv sem rosz..mert az 50es után az is jó...de...
érted...
a fulhd az ár szinte mind...
a fogysztás..hogymost 80wos vagy 120hát az már mindegy..mint levezetttem..
bár 10év múlva az már 60ezere..60év múlva meg 10ezer...
szoval a havi 500ft ért nem fogok talán átmenni egy másik városba...egy A-s tévéért
igen akarok jogtiszta internetről letöltött filmeket nézni.. pl még nem láttam de szeretném egyszer ha összejönne megnézni...
rámbó2 iletve három...
perdátor..
illetve a gagyimami egyet..ezek talán elérhető álmok
vik- árban százszor jobb plazmát kapsz ugyanannyiért mint ledes vackokat. igaz kicsivel többet eszik de ahogy irtad is le se szarja az ember azt a különbséget! a hűtő egész nap megy sokszoros fogyasztássáal. pl. nekem kibaszott jó a plazma! kurvszép a kép bár igaz digitális jelem van. t-home . ami tetszik benne hogy rendesen füt! nyáron egy percet se tv zek. kb naponta 8-9 ig este vagy annyit sem. szóval leszarom menyit fogyaszt. az enyém panasonic viera th-42pv 600 e. keress rá hátha találsz még bár régebi tipus. lehet már nem gyártják. kibaszott nehéz! kétemberes. kurvajó a hangteknikája. néha megijedekm mert fura helyekről jönnek háttérhangok.
szerintem ne vegyél LCD TV-t, vegyél inkább LED TV-t jóval kevesebbet fogyaszt, kb. a fele vagy akár 1/3 át az LCD-nek...sok TVzés esetén megmutatkozik a villanyszámlában.
Frissítési frevenciára se kényelmes hosszútávon lesni az 50Hz est minimum 75, de jobb minél magasabb.
A felbontás jó a HD ready, sok TV adó simán jön ezen, a full HD ritka, inkább a PC-vel való kapcsolat vagy a kamerád esetében jó,
vagy ha DVD filmet nézel.
A válaszidő se elhanyagolható infó...
A képméret ne tévesszen meg, 3 m es szobába szerintem tök felesleges a 100cm es képátló...bőven elég a 80cm, de te tudod!
Mindenképp kérdezz meg szakértőket és döntsd el, hogy mit szeretnél(mire van, lesz igény), meg milyen távra veszel TV-t, bár ezek lehet 5 év múlva megdöglenek alapból
Ja nekem egy 36cm es ezer éves katód csöves funai van
de nem is szoktam lesni
ez már válasz..
akkor az plazma? és nem zabál sokat
ez persze ez a lényeg ez a a tévély 100ezer... megy a 100hz ugyan az 110...
de talán usbről lejasik mindent..mint a médi lejátszók...120w fogyaszt..ami napi 8 órára leosztva...55ft/nap..amit felszorzok 21gyel mert anyi munkanp va negy hónapban és a tévének is csak akkor kell dolgoznia..hétvégén nálunk adásszünet van
szóval...55x30az 1650ft/hó
az eddigi tévé ha ingyen vót is..az az 1650ft talán valahogy..kispóroljuk..a többi tévé azok A sok azok 60-70wot fogyasztanak...az is 800ft szoval 800ft difi miatt nem kell az a osztályos 150ezerét
a gumiról komolyna beszéltem.. remeber..mikor csoresszal 3an kétszer sárban ..mindég pirelli skorbutod volt és a nagy takonyban csak ia köbködtél rá...szoval gondold meg..nem inkább a jaú kis rigga
sajna kendal nincs már mert megvettem mind
univerzalis.
12w, 12 volt