Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja ez hibádzik a zsirgazdagság
és és..mi van még? makogva élvez?
BB az a havasi jeti volt amiről ferensz beszélt
zsirferi maga a triálos fórum!
zsírferi a triálos fórumban
Akkor megis igaz volt a hir,h Ordog Nora......
:-)
zsirferi
nekem nem a triál jutott eszembe először ...
elmondanám viktor szomszédfalujából való az ördög
gyorsteszt a fórum olvasók és írok közt, mi az első szó, ami eszedbe jut a pénz hallatán?

Próbáltam a triált, nekem nagyon nem jött be
Lehet idővel megtetszett volna, de akkor 10 perc alatt úgy elfáradtam rajta, mint endúróval 1 óra alatt
bejön neked Nórika
igy van...

régota mondom ha valaki tényleg sokat akar motorozni terepen és szereti a kihivásokat, de fejlődni is akar, annak érdemes mindkettőt tartani 1 triált és 1 jo endurot.... ideális házasság...

persze ehez nemárt zsirgazdagnak kell lenni...
nade beszéljünk inkább ördögnori puncijárol...

különben meg zsirferi megfenyegetett hogyszálak le a csajárol, mert ő már bitorolja...
elmondott olyan részleteket hogy borzasztoan szőrös ott alul.. de még a háta is kicsit...
Meg napjaink ászai mind triálon nevelkedtek.
én azon szoktam magamban mosolyogni jokat hogy napi szinten vannak ezeken a tudományos csatornákon az ilyen világvége filmek, oriás vulkán, mega cunami, üstökös, kisbolygo, élet az ember után, giga virus, átfordulnak a polusok és sok hasonlo áltudományos dolog...

de 1 filmet nem mernek arrol a valos dologrol csinálni hogy igen persze lesz komoly crah, de azt az emberiség fogja okozni saját magának a felgyorsulo gazdasági kifosztás, olaj válság miatt.....

kicsit álszent....
A tetves kva nénikéjét az összesnek, aki még ebből is üzletet csinál ha lesz is valami, remélem ezek mennek a levesbe, akik kihasználják az emberi tudatlanságot/butaságot...
háhh ne is mond.. tegnap olyan rész volt a discoveryn hogyha jönne a neutron csillag a naprendszerünk felé akkor az emberiség milyen oriás űrhajot épitene amivel 250 ezer embert kimenekitenének a bolygorol és 100 év alatt jutnának el egy földhoz hasonlo bolygora hogy benépesitsék....

rendesen ütötte a fantazit ...
ne gondolkozz... nem áll jol...
zsir a helyzet , szakad az eső , de nix hiszti mert akkor van a gázgáááázz.
szerintem te a fiadnak egy jo triál motort kéne adni... triál bicajjal is jol nyomja, szerintem rohadt ügyes lenne motoron is...

ráadásul az pont lofaszt fogyaszt, a karbantartása pedig szinte nulla...
mi a zsír ?
van rolloverjük