Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még elválhaccc...... tudok jó ügyvédet
azt meg végképp nem...

pénzbeszedős fos műsor....
a feleségem utolsó hónapban van, januárban jön a baba-itthon kell segíteni-ez az oka, hogy takarékon vagyok ebben a témában.
mega ziksz faktort
jahh az van itt is ilyen médibox.. néha meggárgyul az agya és szétesik a kép olyankor ki kell kapcsolni és mezei tévézni... 1 dolgot szeretek benne hogy bármilyen film közben bele tudok nézni pl a tartalmába ,érdekel-e vagy leszarom kategoria...
doktor ur... állj a tükör elé, nézz bele és lassan mond utánam....
: - férfi vagyok.... terepmotorkerékpárral közlekedem.... mijaza tavasz?
meséljek a tévémröl...? igy reggeli kv-hoz...

szoval van az elején egy ilyen üveg cucc... ha bekapcsoljuk világit... és mindenféle viziokal sugároza tele a szobát...

például van vagy száz csatorna meg beltéri upc, műsorválasztás , kérhető filmek meg a kiskutya fasza, mégis van hogy bárhová kapcsolok csak ilyen amerikais helyszinelős, darabolos, rothado emberi testeket éppen boncolos sorozatok vannak ....

és akkor csodálkoznak az usában hogy hetente kétszer valaki beront egy nyilvános helyre és elkezd lövöldőzni, mikor náluk már 25 éve ilyen szarok mennek és 300 csatornán....és mellesleg a helyi cba mellett mindig van egy guns áruház....ahol bárki bármit megvehet a hamburger mellé..

ennyit a televiziorol.... én csika junosztjára szavazok...antenna nélkül.
Én már ledobtam a szíjat, tavaszig.

Nem beszéltem senkivel erről. Kérdezd meg gabulyát.
én szivesen felmérőzök ördög norikával...

például felmérnénk hogy mutatnak a hosszu lábai a nyakamba....

remélem titok olvas ...
hálistennek én magasrol leszarom ezt a tv problémát....

alig nézem akkor is inkább csak ilyen tudományos csatornákat, meg magyar 1-2-ön szoktak még értelmes műsorok lenni, kereskedelmiket száműztem...
gecsa, nem küldtem még el mert takarito néni valahova elpakolta.
most reggel megtaláltam küldjem még ?
mondom ahogy felrakod teljesen univerzalis.
nem kevés k erős... 12/12=1 amper az nem pöcs.

zari mi van a six days szamitással amit igértél ? tudod a belseje ?
cm3 = ?
Zari,

s még egy fontos vannak multimedia tv-k amikre meg be tudo kötni a netet, vagyis internet böngészést (gas gas forum) filemeket, lehet megnézni, telefonoddal összekötni... érintö képernyös stb stb

ennek is néz utána.... de lehet egy komoly media boxal jobban jársz.
Jo reggel Ron.
mesélj a tv-dröl.
TV s hatása

még egy kis okoskodás: a tv nem más mint a zár falak közt létező házadba be engedsz egy olyan világot aminek tartlmát s kisugárzását nem te szabályzol, vagyis ultra brutlálul befolyásolja az életed, olyna mint a hatás amit tett itt rám a zari rám meg én rá.....
na jo reggelt.. hogy fogy a tv..
Zari,

nekem képzeld hogy van tévém, a suózomszédom ki duss gizda... átjöt nézzem meg az uj tv-jét valmi ultra x nagy tv, s mondja nem kell e nekem az ö régije 50-ért, mondom, zsir az ö régije egy 2 éves plazma 50m, amit végül sikerült 30 letornásztatni. De hogy lásd mennyire vagyok tv függö a 50 plazmát megkapták a srácok a játszo szobába ott virit a palystation 3 elött mert hogy 2-3 szoktak jatszani rajta.
Nekem egy régi katod csöves sony-m van 50 centis, megmértem fogysztását, hat a palzma 2x anyit eszik mint a katod csöves régi sony.

szoval nekem levetet rég 50" palzmám van pana, képileg a legjobb a palzma sak drága és sokat eszik, az LCD beszarik az a baj vele.
s a LED ovatosan mert azert led mert a LCD tv rendszerét nem egy nagyfeszültésgü 25.000 voltos sövel világitják hanem LED ekkel, szoval a lényege a LED tvnek hogy a gyenge fényü lcd pixeleket nem a régi nagyfeszültségü megvilágitással sinálják hanem ledd-el világitják meg.

Én ha vennék csak plazmát, a hiszti már kevés van s drágák, mert olsobb a LCD-LED tvk gyártása, plazmat sak progik vesznek....
ennyit a TV-kröl.
kellene valahogy csinálni kis felmérőt jelenkezenek ittene az aktiv olvaosk s a titok olvasok.... csak tudjuk meg kik is ullnek a zari asztalán.
én is elöre tervezek egy kis szögest...
hátra amit mondtam okkoságot dévára...
tegnap ki is probáltam a csavi 17mm belüröl nem a bütyök közepére furom hanem pont a zélére az élére, nem látszik s ha hiszti van tép, zuz ás, vág..
zari,

nem kell, te meg a Ron vagytok ketten aszem meg a 525 aki tudjátok valojaban en itt mit csinalok. ész kell hozzá.
szoval nincs hiszti.
ventid lesz viszek le. a spongyori dolog az már tulzás.
ez a spongyori olyan dolog hogy kell hozzá érzés s afinitás.
zidegeny embert spongyoralni... ha valakiben latsz valamit ami jo akkor van miert segiteni de csak azert.... értelmetlen.
kb mos tmondom hűátra szegmentes lesz...
elöre sem lesz csavaros amiből kiáll 300db 1mm magas éles csavar..max ötven 4mm magas 7mmescsavarfej
Nem fosok,de......
Ez nagyon komoly volt feri!
hály.
na ez aztán válylas wolt a jawa-ból . ...
de elmondom a situt...
most otthon a tévéképernyők felülete..ha képátmérőre kiszámolom..120cm ez hogy jon ki...axa a terület és átló legyen (c/1,41)2...gyengébb matekosok kedvilyé...átló per gyökkettő a négyzeten...
mertt van két70es tv meg egy 52es..
de mint látszik a matek sokszor MEGcsal! mert igaz hogy a teületük akkora mint egy 120as plazmának de az élvezeti értéket csúnyán lerontja az hogy háromat látok belől....

a mostani tvhelyett gy 82est akartam...mert fateréknál is ha nézem kb olyna távról a 82es is már élvezetiben ott vna hogy baxa az ingerküszöbömet....akkor a 106os már az az hogy jaj de lyaú hogy a nagyobbat vettem
de pénzt szánni max8 hátcsó kenda áráért fogok
nem 1ért..mert azért a motorozás élménye.. az azért odabax...hogy fél évig hádtcshó gumi nélkül mennyek felni .

viszont ez a 124ezre az jó...a 150felejtős..mert a cél az a 100...
ezekszerint amit néztem az a 110ért 100hz az a legjobb bár képet láttam 50hz lcd lg és az álati jó volt...bát nem néztem túl közelről..1,5m...de 10mről is jónak mondtam.. a környléken lévő tévék közül az volt a legjobb...pedig...150-350ig voltak tv-k
szoval.. vágom..
ugy lesz..
ha ma megkapom a kivánt lóvét akkor lesz tév ha meg nem akkor meg marad a régi mert..igazándiból a mit tv zek meg fime zakk..azokhogy a csikajunyosztja is elég lenne...

feri venti kell....megbótoljuk..csak hozzad...
szali is jön...gondolom akkor vele egy kocsiban jöttö..nem kell szervezzem neki a fuhart
dew te nem értessz nagyon a tv-k hez ugye ? először is ezt a led tv-t mint led tv ezt felejtsd el mert amivel leddel kapcsolatba kerülhecc az manapság a samsung felsőbbkategóriás .telefonok kijelzője ..na azok ledesek...

ezek amiket árulnak led tv címmel ez mókusvakítás hülyéknek ez is lcd tv csak a háttérvilágítása led ...ennyi ...

ami persze előny a sima lcd vel szemben nem mondom ..ha akarod majd leírom miért is..

(amúgy van tényleg ledes tv panel nemrég mutatta be 106 cm asszem az lg de még x millió forint ...)

ha pénzt adsz akármiért is manapság akkor mindenképpen csakis full hd led 3d lcd (3d nem fontos abszolút de már benne ) ...és lehet fokozni nagyobb hertz-el itt már nem 50 hz ről beszélünk minimum a 200....de magasabb tipusoknál 400.. 800...
lehet smart tv (internet miatt) ebből van egy gyengébb téma amin futnak alkalmazások a másikon komoly netet tudsz fakasztani ...meg pár csati ..esetleg benne hogy lejátszik usb ről külsővinyóról meg vesz is fel rá...

az igazi kérdés inkább szerintem , hogy plazma vagy lcd technika legyen

ezt kell eldönteni ..a régi plazmát felejtsd el...kutyaszar....az új ilyen 6 -odik generációs plazma ami már lehet akár jó is ha olyanra használod, de sajna nem nem olcsóbb mint a ledes backlight lcd....

példának okádék...most is volt euronicsba olyan akció, hogy a 106 centis samsung 3d full hd lcd 124 ezer ..ingyen adták...napokig
most kb 150e ft környékére mehetett vissza ...(egyik alternatíva rögtön ez mint jó bolt, jó tévé )

egy baja van hogy ilyen kicsit nem szabad venni ..min a 116 cm ugyanebből tudástól függően 200- 260 pénz között ( ez az amit jószívvel ajánlanék) esetleg áfát leszeded róla és már olcsón is tv zel...(mindegy honnan nézed szegény ember dumája hogy nem jó...) faszság...
legfontosabb hogy tv ből nem tudsz akkorát venni hogy elég nagy legyen...erre otthon jönnek rá emberek...hogy elbasztak 190 ezret és ha tudták volna adtak volna még rá 30 forintot de már nem lehet hogy tv jük legyen ...de mindennap megbánják éveken át hogy milyen faszok voltak aznap mikor megvették a tyelevízorjukat ...úgyhogy elején gondolkodni ilyenen...hogy ne legyen bosszúság a hiradó minden este akárhányszor ránéznek a tv re ...

amúgy mai világban van full hd tv adás is elérhető minden szolgáltatónál 8 10 csatorna egy két ezer többletért havonta...ezenkívül blu ray otthon ..meg töltöd le a hd meg bluray filmeket a netről... és ez simán játsza őket drága mediaplayer meg egyéb lejátszó nélkül is akár hálózatról is ... ha jót választassz és elején beledobtál még 4 db film árát meg két mozijegyét és már nagy tv- d is van......és utána spórolsz a filmekkel is pélnzt nemcsak a lejátszókkal ......

(végül még annyit ,hogy igazából egy rendes nappali esetében és ha filmnézős vagy kicsit is akkor 140 cm a tv).... jó de ez 350 környéke sajna) na ilyet kell venni
de alap helyzetben mit csinal hivatalos polaritassal?fuj,v sziv?

persze megcs a vezeteket megf a forgasirany,csak a lapat nem arra van kikepezve,csokkent hatasfokkal dolgozik

12w?nem kevesaz?