Ettől nem kell jobb Múltkor úgy megijedtem a d-s tv től majdnem csináltam vagy 4 milla kárt Kijött elém a mosógép.abból meg a ruhák,mentem hátra az meg gyütt,én meg egy tv sornak Mentem is onnan a faszomba,gyerekeknek való az
jahh tényleg lehet hogy nagyobb babérokra tör viktor.... megindult a lejtőn és elforrt a fékolaja..
vérszemet kapott a szponzor gumitol, most jol lekenyerezi zsirferit valami vacak televizioval, és beszponzoráltaja magának a MB 500 AMG ...
szerintem beszorult egy kecskébe a kecskebaszó! valaki pesti nézze már meg mi van vele! lehet segítségre szorul.
vik. én esküszöm rákattintottam,de bazki fingom sincs. azt tudom amit én bótoltam petipistával ingyen az kibaszott jó. de az 5 kiló volt mikor vette aztán meg leselejtezte mert rászállt az apeh. én megsegítettem ,hogy elhoztam a gragéból. azóta jó. pláne hogy új volt. ez amit linkeltél,ez új? szerintem annyiért jó lehet . a plazma tök jól fűt és ne hallgass azokra akik azt mondják a plazmának szar a képe! hülyeség. az ára nem rossz.
itt van egy csóka aki tv kkel seftel új garanciás. pár ezerrel olcsóbban tudja ugyanazt amit kinézel. de át kel érte jönni akkor meg kb ottvagy.
a samsung outletet kerüld el mesze szegeden! vagy ha mégis oda térsz be akkor gusztustalanul alkudj! pl 170 ezres tv re mondj 120 at ! 14 ezres riga tv re mondj 6000 ret stbstb...
más. eltájoltam magam. ma kedd van. kimaradt a hétfő.
Tök mindegy.Nem fogod észrevenni a két képminőség között a különbséget.Max akkor látnád,ha a két tévét egymásmellé tennéd,de ezt meg nem nagyon fogod megcsinálni.Nyugodtan vedd meg az olcsóbbat!
most az hogy50hz az akkor szar..
mert láttam egy ilyne 50hz képet..nem volt szarabb...sőtolyna élénkebb volt mint a többi.
de ugyan ez va n110ért 100hz ben..most akkó melyik..
na elmentem aludnyi további jo tévézést..
ez az a tv ami maga a Plazma.
vérszemet kapott a szponzor gumitol, most jol lekenyerezi zsirferit valami vacak televizioval, és beszponzoráltaja magának a MB 500 AMG ...
kemény dolog ez a popszakma..
Riki? ti?
vik. én esküszöm rákattintottam,de bazki fingom sincs. azt tudom amit én bótoltam petipistával ingyen az kibaszott jó. de az 5 kiló volt mikor vette aztán meg leselejtezte mert rászállt az apeh. én megsegítettem ,hogy elhoztam a gragéból. azóta jó. pláne hogy új volt. ez amit linkeltél,ez új? szerintem annyiért jó lehet . a plazma tök jól fűt és ne hallgass azokra akik azt mondják a plazmának szar a képe! hülyeség. az ára nem rossz.
itt van egy csóka aki tv kkel seftel új garanciás. pár ezerrel olcsóbban tudja ugyanazt amit kinézel. de át kel érte jönni akkor meg kb ottvagy.
a samsung outletet kerüld el mesze szegeden! vagy ha mégis oda térsz be akkor gusztustalanul alkudj! pl 170 ezres tv re mondj 120 at ! 14 ezres riga tv re mondj 6000 ret stbstb...
más. eltájoltam magam. ma kedd van. kimaradt a hétfő.
szóval csütörtökön menet lesz?
mondjuk már a röhögéstöl is meghalnál...
mert láttam egy ilyne 50hz képet..nem volt szarabb...sőtolyna élénkebb volt mint a többi.
de ugyan ez va n110ért 100hz ben..most akkó melyik..
tálym iz ráning áut