Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na majd holnap kiderül ki kinek a padavanja. megfigyelem ki kivel feltűnően kedves és segítőkész. megpróbálom majd a népet valami szemét helyre vinni, ott kiderül ki kinek a kecskéje. remélem gecinagy sár lesz azon a feljárón is amit fikázott a kecskeebaszó. aztán majd holnap kiderül feljutunk e rajta avagy nem. és megisszuk e a csapvizet vagy csak a szűrt a jó. vagy esetleg jó a patakvíz is.

amúgy remélem rigával jönnek. legalább én is megláthatnám ,hogy kéne csinálni. mert nekem nem sikerült. kurvanagy atitkolózás amúgy. senki neem tud semmit viktor kivel jön. lahat jarvist szervezte be csak nem akar szólni senkinek.
Me nyalógép NEM VAGYUNK ELADÓK!
szerintem viket megvette kilóra valaki. azért van hirzárlat. lehet megvették a telefonját is vele együtt. kurvaélet. remélem az erdőt nem vette meg ahova holnap megyünk.
mert az ERŐ veled van...
belőled ki is nézem...

van itt nálunk is egy oriási arc, neki is ez a mondása, minél kövérebb,meg rusnyább annál jobban tolja...
neki is van egy fura gusztusa..

elmondanám a csávo régen dolgozott bécsben sex bárban mint ungarische bika...
ki az a hülye aki elengedi az erőben a kormányt?
azért ha már együtt jártok, egy helyre 10 éve motorozni, legalább intsetek egymásnak az erdő mélyén...
Menek én is
Basznám mint az elmebeteg lesz annyi perverz csajom,beszartok
csikusz...ő is szeretne veled csetelni...
mivan viktor. jó fura lettél a telefonban. ragasztassz még? vagy zsírferi megtiltotta ,hogy beszéljünk? különben nem lesz tv meg ventilátor karácsonyra mi? muhahah. csak akartam kérdezni ma holnapot ,de vili segített. már csanival meg ákival összebútoroztunk. holnap mi is megyünk remélem nem zavarunk nagyon. szöges nélküli banda leszünk. majd szóljatok ha útban vagyunk arrébb hussanunk. délután nagy kajálás lesz a hazaúton kopáncsnál a négysávoson egy fasza csárdában! remélem ha máshol nem ott összefutunk. kökénydombi csárda!
Egyetlen reményem volt a pinára A kecskétű tuti jobb
Ákos: gépszabadság

"A kéken vibráló dobozban él
Néhány lény, aki szebb mindenkinél..."

Ebben benne van minden, azoknak amik tudnak a sorok között olvasni.
hát basod.. fogazni biztos nem fog...

fene a gusztusodat...
Ez után nem kell szaladgálni,ez jön magától jaaa és nem igényes,bírja a benzin meg az olajszagot
jó szíjjas kivitel....
csikusz a multkor még ő volt a szerelmed.... hátedikmáneee.. lecserélted 1 fiatalabbra..?
Ez a divat,meg a zsír
haho!

eladó a mocid ?
én hívnálak ha tudnám a számod......
mégazok a parizeres bimbok..
Most lesem csak,bammeg aggyá má ilyet szponzorba Leszel a barátom?Gumit sem kell húznod
azaz összehozza a családokat és melegséget áraszt.