azért sem vesznek le mint a nagykabátot, + tök mindegy hogy hol van látható legyen. na bazzz, akkor még a mi világunk van lemaradva a malájoktól
káoszba fordítani ! így egymás között is gondok lesznek pedig csak annyira lenne szükség hogy ahol lehet 60-70 es tempót engedélyezz ! de nálunk a 33 kivezetőn is 30-as tábla virít km-n keresztül a nagy semmire. az sem piskóta hogy csak a munka végzés idejére engedélyezném a sebesség korlátozást. annó mikor győrteleken vissza fordultam a rohadékhoz a polgárvédelmi huhukihoz, az út szélén az aszfaltra ledobott 30-as táblát őrizték a nyomorúltak, de senki nem dolgozott azaz nem volt értelme a táblának ! kérdezem ez így jó? ennek az országnak biztos ! senki nem venné fel a fejét ott a hivatalban hogy hhéééé ez így nem jó ! ha megkezded a munkát kirakod a táblát ha végzel beveszed ! ez ekkor nagy cécó, csak ebben a cigány országban van hogy a meló megkezdéskor kibasszák majd mikor átadják és rá két hónap beszedik ! héééé du. 5 után a kutya fogja keresgélni a csontot árkokban azután senki nem végez munkát nincs veszély nincs értelme a lassításnak. csak nekem nehéz ezt felfogni ?
Közlekedőként én sem szeretem, hogy sehol semmi, de mégis vánszorogni kell, ezért sajnos semmi más nem okolható, mintsem a bürokrácia, amíg a műszaki átadás-átvétel megtörténik. Ez elvileg a te én- és mindenki biztonságát kell, hogy szolgálja, de hát nem megy minden olajozottan.