?
Ezmiatt megcsúszik a játékidő
Akkor ki kit csap be????
Mert neki már a 70en sem elég mielőtt elhagyod a laktertábla végét jelzőt, azt akkor kell egy mély kövérrel tudatni az idijjótával, hol áll a dolgok rendszerében.
) és ezzel veszélyeztetek valakit,az tehát az én felelősségem....
megy továbbra is 50nel...Itt a városunkban is van ilyen,naponta tapasztalom.Előzni viszont nem lehet,mert folyamatos a szembe jövő forgalom.
Aztán legalább oda nem is nagyon mertnek bemenni.
együtt menünk a kálha ezüsttel én vezettem kivételesen. Na mondom most kipróbálom milyen tetütündérnek lenni, lak.teren 40-en kis falunk elhagyva 80van. Láttad volna azokat az arcokat akik megelőztek, én visítoztam a röhögéstől nejem meg idegállapotban volt mellettem.
Ugye emellé még hatványosan párosul a bájerishe márka!
Eltudom képzelni a saját bucka arcom mikor lehúzzák a rolót az ilyen lekváros táskák miatt. A másik oldalról sem jobb semmivel, de legalább én fürkésztem a tekinteteket.
Mert objektíven látom a dolgot és nem a saját elfogult (elborult) véleményemet erősítem, mint ti?
Neked is mondom, hogy egyszerű vagy, mint a faék!
Mert ugye más mondok (és nem a saját véleményem, hanem objektív dolgokat), mint ti.....akkor biztos én lassan megyek és lassan haladó vagyok!
Gratulálok.... büszkék lehettek magatokra, veled az élen, hogy ilyen messzemenő következtetéseket tudtok levonni.
Azt már biztos nem olvastad -vagy nem értetted-, amikor azt írtam, hogy én általában a megengedett +10-15 -el megyek. Ha meg olvastad és ezek után mégis azt gondolod -mert azt írod-, hogy én vagyok a lassan haladó, hát akkor nálatok sem a szomszéd fejével van a baj!