Tetszik , nem tetszik ez van!!!
) ennyi. Amikor elmegyek mellett és az látja, hogy mozog a szám, rázom a fejem és sűrűn mutogatok, furcsa jeleket
remélem nem arra gondol, hogy megdícsérem milyen szép az autója
Oszt ránézek, hogy elküldjem a jóó qrva annyába, rám se néz (nem mer
)mereven bámúl előre
tudja, hogy mit csinál a szemétláta
érzi, hogy bünöző egy gyilkos
Előre eltervezi amikor kiáll a garázsból és elfordítja a kulcsot
És aszt mormolja fohászként
- valaki ma úgyis megdöklik miattam már megint
ó add istenem
65-el fogok egy 100 km-es forgalmas főúton végigcammogni
és felkenődik a szemközt jövő török kamionra
k és megvárom a rendőröket, hogy seggítsem a munkájukban
Majd elmondom, hogy, hogy tört ki mögüllem eszeveszett sebességgel szinte öngyilkos módon az elhalálozott pára
ismét benne leszek a Blikkben
A lefojtását meg sokért vállalják
Nekem csak egy 2005 ös stiftem van,,de rühellem a tötymörgést,szarakodást,,,.A kocsisorba 5 rendőrkocsi,,+kisbusz,/mentek a határvadászok Halasra a migránsokat rendezni bizt.../Szal tötymörgés,,,má kezdtem anyázni hátul,,rendőr elöl kivág villogó bekapcs,,utána a többi,,én is persze, 120-130 al előzés,,,,hát az istenverése elöl a mittomén milyen hiper szuper toyotájával faszoskodott 80-al.Mi a kurva annyának vesz olyan kocsit ha nem használja ki???
aztán ha valakinek nem teccik teszek rá,,,nincs rosszabb mint a forgalmat feltartó tötymörgő ráérek sofőr.....
hogy lényegesen okosabb és széles látókörűbb vagy minálunk
Mi csak egy dürhő paraszt, rakás hülyegyerek vagyunk
Egyszerűek mint a faék
Ez van
Meghajlunk tudásod és bölcsességed nagysága előtt
Nincs olyan fórum és nincs olyan téma
ahol ne tudnál rá koppintani bugyuta, eggyügyű fejünkre
mint egy helyes irányba terelve bennünket eltévedt báránykákat, az igazság az erkölcs a becsület a pontosság kikövezett útján.
Pont az ilyen szabályokat betűre betartó életveszélyes lassúsággal úton döcögő ,hétvégi úrvezetők,
akik a forgalom ritmusát, rugalmasságát felvevő
haladni szándékozók akaratára fittyet hányva beintenek és azt mondják ha ettől is gyorsabban akarsz menni - előzz meg
Őszintén szólva útálom a dezsavűt
és a te vezetési stílusodról határozottan a 25 évvel ezelőtti tanuló 20 órám jutna eeszembe, ahol az első mondat is úgy hangzott, hogy "10 óra 10 perc"
Hangjelzést meg előzés megkezdése előtt lehet használni, de nem elterjedt ez a szokás, én sem használom.
Ez csak a te véleményed, hogy mit csinál....... jogod van bármit gondolni.
Csak jogilag nem így van és a döntések nem magánvélemények alapján történnek.
A te logikád szerint ha sorban állsz valahol és előtted egy idősebb, lassú beszédű talán nehezebben eligazodó ember intézi az ügyét, akkor téged feltart? Mert ugye elintézhetné 2 perc alatt is a dolgot? Szóval akkor te jogosan előzöd meg (lököd félre), mert téged erre a viselkedésre kényszerített?
(A kényszerítés az az, ha valaki bevág eléd hirtelen és fékezésre és/vagy irányváltoztatásra kényszerít. Tehát a viselkedésével előidézett helyzet miatt cselekvésre kényszerít a baleset elkerülése érdekében. Szerintetek ugyanez történik egy lassabban haladó jármű esetében is. Csak gratulálni tudok! Ideologizáljátok csak tovább a téves eszméiteket. Egész más, ha azt mondja ilyenkor az ember, hogy az a véleményem: Zavar, bosszant...stb...kapja be! De ti eldöntitek, hogy szabálytalan, veszélyhelyzetet teremt és még előzésre is kényszerít! Bravo!