Megköszönték és mentek tovább!
Gondolom siettek!
Közben szembe is már jöttek,szóval komoly baleseti veszély alakult ki.
hogy árkot fogott....
ő meg szájáról olvasom: hát most mit csináljak
legyintek azt go.
Mondjuk engem konkrétan az zavar,hogy még véded is az ilyen über balfaszokat,aki a többi embert szopatja a közlekedésével...
Mert szerencsére ebből van a kevesebb...
úgy,hogy nekem még fékeznem is kell....na jó,előzze meg a lassabbat és menjen vissza....
De baz+nem megy vissza,hanem még megy 120al vagy 2-3 kilométert,mert még ott is lesz egy teherautó.
Na itt két eset van,vagy annyira balfasz,hogy észre se veszi magát.....
Vagy egy kivagyi segg,aki bármit megtehet,azt hiszi.
és nem érhetünk fel szellemi nagyságodhoz
sofőrök akkor is ön és közbeszélyesek nem csak a notórius gyorshajtós folyton előzők...
de ez már nem közlekedés
majd leelőzzük, morcosan integetve
Amikor lejárt a tilalom, ez általában szombat hajnal 5 órára esett
ezt az alkalmat "szabadításnak" hívták. Na mi már éjfélre lent voltunk vagy 5-en foglalni a helyet, hogy legyen.
Tudni kell aki nem ért időbe az csak nézhette, hogy pecázik a többi,mert olyankor irgalmatlan sok pecás eljött lepróbálni a könnyűnek ígérkező szerencséjét.
Volt nálunk a csapatba egy fiatal titán, vadi új horgászvizsgával, zéró tudással. Az első pecája volt. nyílván segítettünk neki, összeszereltük a botjait felcsaliztunk, majd a dudaszó elhangzása után egy darabig bedobálgattuk neki a cuccot.
Gyűltek szépen a horgászok. Mirre virradt 5 órára televolt a tősi strandrész horgásszal. Ezt kb. úgy kell elképzelni, hogy olyan szorosan voltunk egymás mellett, hogy a jobb válla az embernek a jobb oldali horgász szomszédjához, a bal válla pedig a bal oldali szomszédjához ért
8 óra körül, mikor már meguntam bedobálgatni a srác botjait,( mert az enyémet is folyton kellett állandó volt a fogás
) Mondom neki - bazmeg feri 3 órán keresztűl láttad, hogy csinálom, most már próbáld meg te
Mondta is okés szerinte nem nagy gond nem tűnik ez olyan veszélyesnek. Na amikor elhaítja az egyik botját kb. 4 vagy 5 szomszéd botjain dob keresztül. Azok húzzák is kifelé rögtön, mert ha a dobott zsinór alól húzzák akkor nincs összegabajodás
Feri komám sűrűn elnézést is kért, bocsánat ne haragudjanak, bocsánat, bocsánat. Na kitekeri dobja a másik botját. Azt meg jobbra hajítja énrajtam meg vagy másik 4 horgászsportás botjain keresztül
Aztán megint ugyanez, elnézést, bocsánat, jaj ne haragudjanak stb.
MENNYÉ MÁ KI A FOCIPÁLYÁRA ASZT OTT GYAKORÓJÁ JÓ?
Egyszerűen ismételnek kell -és nem az ők védelmében-, hogy amiket rákiabáltok az mind faszság.
Ami igaz, az az, hogy lassabban halad...balfasz. Ennyi.
De nem okoz veszélyhelyzetet, nem kényszerít senkit előzésre, nem biztos az indokolatlan lassabb hajtás sem (hidd el, nagyon könnyű érdemben megindokolni, ha a hatóság számonkérné)...stb....stb. Ezeket kiabáljátok rá.
Az autópályás kielőzés egészen más tészta! Sanyi ezt te is tudod, hogy nem jó példa a lassabb haladásra. Az egy barom és ő valóban okozhat veszélyhelyzetet. Na de ott is az előző okozza, nem az előzött! Na, ennyiben hasonlít a két eset.
Én is bosszankodok a lassabbak miatt, írtam már sokszor. De nem erre pazarlom az energiám.... amikor tudom leelőzöm, kikerülöm..stb.
Nem csámcsogok vérbeforgó szemekkel a dolgon és kezdem rákiabálni az általam kitalált vétségeit, mert....
Nekem erre nincs időm.