Úgy látom nem sokat tévedtem....
Egyszerűen nem lehet+állapítani,hogy telefonál az illető vagy csak a fülét vakargya...
Mongyuk engem nem érdekel az egész
mert aki ismer,az tuggya,hogy elég antiszociális faszi vagyok és a motorról is gyakran lekaptam a rendszámot...
Bár akkor még fiatalabb voltam...
De az+hogy megöregedtem,azt bizonyítja,hogy tudok valamennyire vezetni,mert nem haltam+közben...
Ahogy már többször leírtam csak a telepítésükön lenyúlt pénz volt a lényeg(meg a buta parasztok ijesztgetése)
Én konkrétan 20szor elmentem alattuk autóval telefonálás közben....sose jött csekk,meg nem is fog
Csak arra volt jó , hogy az ország zsebéből valaki aki kegyenc , egy csomó pénzt kisajtoljon! Teljesen felesleges hulladék!
Múltkor belinkeltem a cikket,ahol a felelős fő-fő rendőr válaszolt a kérdésekre.Burkoltan kiderült belőle,hogy a beharangozott funkciók felét nem is tudja
Meg azok is szarnak rá,akik telepítették,mert csak az érdekelte őket,hogy micsoda fasza pénzt
lehetett lenyúlni ezzel a sok ócskavassal háromszáznemtudom hány helyen,hogy kiépítették
És még ők voltak a faszagyerekek,hogy mennyit tettek a közlekedésbiztonságért...
Na erre jó,hogy baleseti veszélyforrást idézzen elő....mert ez az újgazdag szépfijú is ugye nyomja neki 160nal,de a 30ezres büntetéstől már lefossa a vádliját,ezért fékez...
Hajrá Magyarország!
én csak elviharzok alatta
persze csak a megengedettel
én hinni akarok neked, mert mindannyiunknak így a legjobb
csak így pont nem sok értelme van az egésznek a hatóság részéről.
Az is felettéb gyanus ezt miért mindíg a leghosszabb egyenes szakaszba telepítik?
Bezzeg ókor-ókor leérek a tengerünkhöz 65 perc alatt kicsiny falunkból.
Persze még csak nem is maguknak, hanem a költségvetésbe kell. Tehát akárhogy is be tartunk minden szabályt a büntetések nem tűnnek el. De amúgy nekem is pozitív tapasztalataim vannak az igazoltatások alkalmával, mindíg normálisak vóltak. Még amikor meg is büntettek mert lejárt egy hónapja a jogsim. Normálisak voltak 5000e megúsztam ezt a szigorú szabályszegést. Persze lehetett volna több is.