. Semmi negatívat nem akartam a válaszba bele vinni.
. Nagyon nagy mákom volt az eséskor mert hihetetlen módon a tank egyáltalán nem sérült
A bal oldali "spoiler" panel és a hátsó idom bal oldala lett karcos. Azt még elviszem fényezőhöz és mehet vizsgázni :) Mindenki kérdezi hogy az esés után nem e untam meg vagy nem félek e... Hát rohadtul nem. Szar volt elesni és szar volt új sisakot, kabátot venni, motoralkatrészeket vadászni, de a motorozás feledtetni fog mindent
Hála még, hogy jó helyen voltam jó időben, ezért ez a szett egy fityingembe sem került! Csak a beépítés visz majd el pár százast!
piros színű ETZ 250-es, ugyanaz az évjárat mint az enyém és a rendszám is csak az utolsó betűvel tért el. Még temetéstől nem féltem úgy mint akkor, hiszen "gyerek" voltam ezekhez a dolgokhoz és még fel se fogtam, hogy akik most ott fekszenek azokkal még nemrég jókedvel beszélgettünk. Sokszor eszembe jutnak mikor motorozok, még most is ennyi év után és mivel már hagyománya van az emléktúrának a Kékesen miattuk hajtom meg ott a fejem minden augusztusban. Nagymamám sírjától néhány lépésre nyugszanak egymás mellett, szinte sírnak azok a kövek rajtuk a fiatalok fotójával.
Szerencsémre elég sok (számomra elég sok) gépet ki tudtam próbálni, így képet kaptam arról, hogy ahol Le-k vannak ott szimplán az a baj, hogy megállni jóval nehezebb mint gyorsítani. Hisz nem mindegy, hogy egy adott út alatt duplájára gyorsulunk fel vagy sem! Simán leszűrtem mikor rendre kiderült, hogy tesztvezetéseimkor rendszeresen vészfékeznem kellett, hogy meg tudjak állni, hogy nekem nem való erős gép! Tuti húznám, tuti gyorsan mennék, és előbb utóbb tuti előfordul olyan esett mikor én, vagy más hibájából durr lenne a vége! Meghalni meg nem szeretnék! Ezért lett a választás a kifutó CBF500! Akciózták, még így is alkudhattam, én meg megtoldottam a hitelt (svájcit persze!
), és elhoztam a drágaságot! Azóta sem bántam meg! Nagyon jó kis szerkezet! És ez is szedi rendesen a lábát! És el is tud vinni bárhová, ahová akarok! Ennél több meg nem kell KÖZÚTRA!
Egy kis segitseget szeretnek kerni nemsokara szeretnek egy cb500-as tulajdonosa lenni 400-500 ezret koltenek ra. Ennyi penzert kb milyen evjarat es km erteke korrektek. Vasarlasnal kell-e kimondottan valami meghibasodasra figyelnem ami jellemzo erre a tipusra. Amugy meg minden jotanacsnak / tapasztalatnak nagyon orulnek. (szervizek, alkatreszutanpotlas, stb stb)
Elore is koszi!