Szóval kész a kábelezés! Vagy 3 órát ment a cucc az asztalon! Úgy tűnik müxik is! Bár mindent lemértem, ettől függetlenül 1 kicsit félek, hogy valamelyik kábel pont 1-2 cm-el rövidebb lesz a kelleténél. Pedig mindre vagy 10cm-t ráhagytam!
Szóval Pénteken legyártom a tartókonzolokat, üvegszálas műgyantával ráragasztom a tavaly elkészített farokidomomra, aztán szombaton megcsiszolom, bemérem, majd lefestem, aztán előkészítem a terepet a vasárnapi összeszereléshez! Szurkoljatok, hogy semmi se jöjjön közbe, és végezzek!
A sebesség persze csak viszonyítási szám! Erő is kell, hogy elérje azt!
Azt hiszem benne volt a gyári és akkor, h az első hátsó fogszám változtatásával, hogyan változik az áttétel... Ha valaki emlékezne rá mikor is volt ez, vagy lementett valaki akkor azt megkérem, h ossza meg velem. Előre is köszönöm!
Egyébként elgondolkodtató, hogy milyen sok embernek kéne szerintem ilyen szerkezet, és talán még ezt a 35-40eFt-ot is hajlandó volna rá kifizetni, csak szerelje be valaki más a mociba, mert a szerkezet összerakása, kipróbálása, és főleg a beépítése az elég nagy macera! Gondoltam is rá, hogy kéne esetleg erre egy céget alapítani!