!
). Teljsen jól ment a 300 km-es távon, és tudtam magam tartani. A pályán betartva szeretnék egy stabil 120-130-as tempót diktálni magamnak. Meg vettem az esőruhát, sikerült egy nagyon jó kesztyűt is találni egy katonai ruházati boltban. Van vmi jó gumijavítószett ötletetek, biztos ami biztos viszek magammal?
, persze ha valakinek tetszik azt tiszteletbe tartom, nekem nem jön be bocs.
szép kilátásokat mutatsz Laci!
Szerintem már 1 hónappal előtt csinálok el listát, Timi is és azzal kezdjük, hogy lefelezzük mindkettőt :D no majd lesz valahogy, előre nem húzom fel magam
na jah...tudod a remény hal meg utoljára
Csak van már egy osztrák háztartásban porszívó a kutyamindenit!
Ha nem akkor a henger vákuumcsonkjával szívatom ki a levegőt... :) Amúgy az is sokat segít, ha ráülsz, úgy is kb. felére összenyomható a ruha (a motorozz.hu-n tanácsolták nemrég)
Én is pont a mai napon szereztem be az utolsó, középső dobozt, Hepco 48 lityis. Most már lehet pakolni :)
és nem tudtam milyen 160-al menni) :)) Nekem a CB-n 130-nál indult az a jelenség plexi nélkül, hogy elkezdett a bukó nagyon erősen belenyomódni a fejembe (mintha kb. 10kg lenne a fejem tetején). És 160-nál már levegőt sem kaptam...
Ez után elvislehető lett a szélzaj, és megszerettem. Hosszú autopályázáshoz füldugót fogok rendszeresíteni, hosszú távon 130 körül azért durva.
Kíváncsi lennék már a dobozaidra Zoli
Annyira nem lényeg csak ha van időd. üdv Laci