bár nem értem a szűrő miért nem fogta meg ezeket a trutyikat..
találtam a határszélhez közel egy erdős szakaszt üzemzavarozás közben.
Tele volt vele a hátizsákom, ...stb! Többet ott nem tankolok!
Ma mentem egy rendeset, és gyönyörűen muzsikált!
Először abból indultam ki, hogy a sajátom hogyan készült, persze az nem hasonlítható egy gyári rendszerhez.
Ha megvannak a gyors kioldáshoz szükséges adapterek akkor nincs vele gond, nagyon praktikus konzol.
Nem értem, miért nem készítenek valami kis akár mobil-alapon is ami a trafón lenne, és akkor kezdene működni, ha behatás éri a gépet!
De a másik: Nem kellene trafót lopni!
Normális ember ilyet nem tesz!
A nagyját megszűri a szűrő, az esetleges szulfátokkal, kicsapódásokkal és a vízzel elbánik a Spuri, ami egy csodaszer! Ezt csak az tudja aki használja és azt is, hogy tényleg fogyasztáscsökkentő hatása van. Amúgy a Csühösön is Keihin karbisor van
, de még szerencsére belülről nem láttam, nem mintha nagy kaland lenne kitisztítani... persze jobb az ha nem kell piszkálni.
Én meg megszívtam a Kei-hin-t! Betankolhattam valami szemetet, mert tankolás után 5-6 km-el elkezdett prüszögni a műszer. Így a napokban "szabadidő" motorrá alakult a CBX!
A szabadidőmet töltöm vele!
Szereléssel!
, már azt hittem a telefon romlott el, de nem
, működött az isteni gondviselés
mert munka után szétkaptam a Csühöst és beállítottam a szelepeket (következett).
A platninál arra vigyázz,hogy az alu rész ami magát a platnit tartja az a platnin tartozéka, nem a karé.
Írj nyugodtan. Esténként nézem a postafiókot ! Gyertek!