Tökéletes! Ìrjàtok le ki mit szeretne, összesítjük a kívánságokat és úgy csináljuk, hogy mindenkinek jó legyen. Gyergyó a szülövárosom és az összes vendéglátóst 50 kilómeteres körzetben jól ismerem
Hátha sikerülne ezt összehozni! Vinnék jó kis Erdélyi szilva meg vegyes gyümölcs pálinkát
Kissé szomorú vagyok amiért a májusi találkozó nem jött össze és nem is értem mi lett itt a fórumtársakkal... Ennyire el legyen mindenki foglalva... Na de ez van. Viszont ha esetleg a tisztelt fórumtársak szeretnének egy nagyobbat Erdély fele is kirándulni én is szívesen szerveznék egy találkozót itten. Első nap megérkeznétek, megszállnátok lemosva és leöblítve az út porát
(400 - 600 km attól függően ki hol lakik) Második nap le majd átmennénk a Transzfogarason, ott is megszállnánk az aljban. Több hely is van ahol meglehet szállni. (kb. 350 km) Harmadnap vissza a Transzalpinán szállás ugyanott mind első nap. (kb. 400 km) Negyedik nap lehetne indulni haza. Ha érdekel akkor csinálok egy tervet térképen mindent bejelölve és belinkelem ide. Én leszerveznék mindenhol mindent és az útvonalat is úgy alakítanám ki, hogy minél több látnivaló legyen benne
és körmotorozás legyen. Vagyis nem ott jönnénk vissza ahol megyünk, hogy minél többet lássatok és élménydús legyen a gurulás
Ha kerül érdeklődő akkor közösen az időpontot is kiokoskodjuk úgy, hogy az mindenkinek jó legyen! Motorra fel!!!
Megkaptam az Sc 24 es ,,bazárokat,, Tökéletesen 100 % ban megvagyok velük elégedve! Öröm volt veletek üzletet kötni