11,68 liter 295 km re
és átlag 7000-es fordulaton.
köszi :)
!
egyébként most vettem egy 600-as cbr f-t nagyobb túrákra mivel a kis 250-es futóművileg(hátsó rugóstag leginkább)nem bírja igazán a kiképzést kétszeméllyel és megpakolva...
Elő sem hoztam a garázsból a gépet. Kénytelen voltam autóval járni. Pedig, azt nagyon nem szeretem.
De vasárnaptól kezdve, minden nap letekerek vele 50-100 Km. Én is motorral járok melóba mint Te. Oda-vissza kb. 40 Km jó minőségű sík egyenes főút. Nem sok, de imádom a kora reggeli száguldást.
nemrégen... mi a helyzet veletek nagy a csend itt a fórumon nem sokára indulok haza melóból a mocival ma szép az idő, motorral rendben minden a Continental gumi még bírja hátul.
1050 km mentem vele eddig, szerintem a jövő hónapot még kihúzza a gumi elvileg most értem vele a kopáshatárolóig. Reményeim szerint, a másik gumim 2 évet elkell menjen ilyen alapon... sziasztok széles utat.
Mecsekben tesztelve kb 10km kanyargós szakaszon Orfű felé...
De a másik aszem Dunlop már nem is tudom már ott figyel a garázsban Nagyjából ennyi.
Várom hogy javuljon az idő... olyan kérdésem volna hogy a hátsó rugós tagon hogy lehet feszíteni még kicsit. Alattam jó most, de egyik haverom szeretne nagyon eljönni velem egy kis motorozásra a közeljövőben. Ketten meg hát leszünk vagy 180 kilók a motoron de csak eltudunk menni vele óvatosan jobb úton... Felétek milyen az idő? reméljük május nem lesz ilyen szar ...
Típus és kategória váltás miatt eladósorba került 23 éves Xelvis-em, 20150414 - ig forgalmival.
Szerintem jó állapotban, 55.000 km - rel. A műanyag elemeken apróbb karcolások vannak . Hidegben melegben pöcc-röff, napi szinten használom. 3 és fél éve van nálam ezalatt 20.000 km mentem vele. Most kapott ( 500 km rel ezelőtt egy pár Michelin Pilot Activ-ot. Aksi 3 éves Láncszett 3 éves. Az ára rugalmas, mert van egy komplett 1996 os (papiros ideiglenesen kivonva a forgalomból) Xelvisem is működőképes kisebb sérülésekkel de a sérült elemek szakszerűen ragasztva ( nincs festve). + van egy vázam kerekekkel kábelkötegekkel, elektronikával, lengővillával-ezek mind működő dolgok.
A motorok Budapesten vannak, a hirdetést pénteken-szombaton fogom feladni, gondoltam előtte ide írok, hátha valaki kedvet kap.
Kérésre képeket tudok küldeni.
Üdv