, kihordtam lábon.
!
?
Ennyi pénzből egy 25 éves, sokat látott VFR kijön, kicsivel az is azért 500ezer fölé megy. Talán most picivel lejjebb mentek az árak így a szezon végére, de már nincs meg az a régi szisztéma hogy télen olcsó, tavasszal drága. Viszont most nincs túl jó választék, tavasszal sokkal több jó motor volt hirdetve. Figyelni kell folyamatosan a piacot, mert bármikor felbukkanhat valami jó gép.
Inkább megveszem a drágább, de jó műszaki és esztétikai állapotú motort egy értelmes tulajdonostól, mint valami olcsó hulladékot, amikből szépen lassan előjönnek a csontvázak, és ki kell cserélni a fél motort a végén. Aztán összeszámolva a költségeket többe jön ki a mutatvány mint a drágább motorral, plusz dolgoztam rajta napokat, vagy esetleg olyan nyűgje jön elő amihez már se szakértelmem, se szerszámom nincsen, és vihetem szervizbe a gépet.
Kb ennyi.
Így elsőre ennyi amit észreveszek. Erre tuti lehetne költeni egy keveset, abban biztos vagyok. Ár/érték arányban még mindig ez a legjobb gép:
Igen-igen, mikor milyen gikszerrel, viszont most lehet hogy egy hangszert veszek...