Ilyent néztem én is, de az drágább volt. Néztem a gyárit, de annak horror az ára, ez meg volt itthon és egész jól bírja.Két csavarral fogattam fel, plusz még átkötöttem a sárvédő alatt. A falmászást nem bírta se a csatja se a kötés. Még két csavarral meg kell fogatnom, hogy normálisan bírja.
na persze de nekem most az xr-en ami van hebo táska..az se különb semmivel sem..talán csak annyi hogy azért mondjuk elkérnek vagy 10ezret..ér is annyit, hogyne
amúgy semmi értelme a kdx-re azért raktam mert csomagtartó rács volt ott...az xrt meg így vettem
nekem kdx-en ilyen volt...valami 500forintos igénytelen női táskábol csináltam,amit talán a teszkóban találtam..szerintem elég jó lett azért, sőt mintha erre csinálták volna
ilyen spaniferes vonórészt én is csinálok, már meg is van a cucc hozzá
eredeti német spanifer jó kemény nemigen fog lobogni útközben
az övtáskát a kormányra szoktam tenni, van 2 oldalt hely 0,5 literes flakonnak
valami szerszámos kellene az oldalidom alá, mert amit csináltam pvc csőből az nagyon ratyi lett
dr350en is kétféle karbi volt...a régebbieken szerintem pont ez a tm 33, szedek le manuálokat, majd abból pontosan kiderül.
de nézd a képeket:
a tm33nak látszó tárgy az mondjuk egy 1990esben van link
a másik pedig egy 97esé(amire te gondoltál): link
természetesen nem azt mondom hogy nem lenne vele szopás, de fórumokon találtam hozzá pár részletet hogy miből mekkora kéne a jó eredményhez(tű,fúvókák), meg persze tisztázni kell hogy ez konkrétan az a karbi e, de esélyes
Nem a dr 350 en nem ilyen van azon egy mikuni vákumos karbi van az hogy irnak róla csak azt jelenti hogy arra javasolják ezt a tuning karbit.Mivel ezek tuning karburátorok ezeket gyárilag nem találod meg motorokon.
Igy hogy kicseréltem rajta egy jó pár dolgot(tömítések,tűszelep,fúvóka,rugók)kb 60.000ft nál tartok. sajnos a használt karbiknál ezeknek az alkatrészeknek a cseréje szükséges hogy jól működjön.
mindegy is, közben tovább olvasgattam és azt írják hogy a legnagyobb javulást tm33al lehet elérni-az meg amúgy is 4t karburátor, 250dollár körül van újonnan postával...
dr350en van ilyen, majd egyszer ha ráérek rákérdezek bontóban, bár kétlem hogy lenne, fenetudja.
Főfúvóka lehet ilyen nagy , alapjárati 35-55 ig szokott lenni . A 4T nek kell a plusz anyag , ott nincs forgattyúsház , elősűrítés ahol keveredik az anyag , ezért elszegényedik , torpan egy pillanatig , de utána már nem kell a sok anyag , mert belefullad , sokat eszik de nem megy jobban .
de hosszú volt a nap, 5kor keltem..
amúgy lehet hülyeség, de végigmondom..
szóval választok egy karburátort ami mindkettőből van, 4t-ből is 2t-ből is..ez a tm36
a 4t-nek az alapjárati fúvókája a 135, a sima tm-nek meg 280...a bespriccel kis üzemanyagot fedezi az a öklömnyi fúvóka, nem?
amúgy semmi értelme a kdx-re azért raktam mert csomagtartó rács volt ott...az xrt meg így vettem
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
eredeti német spanifer jó kemény nemigen fog lobogni útközben
az övtáskát a kormányra szoktam tenni, van 2 oldalt hely 0,5 literes flakonnak
valami szerszámos kellene az oldalidom alá, mert amit csináltam pvc csőből az nagyon ratyi lett
Filléres enduros ötletek.
de nézd a képeket:
a tm33nak látszó tárgy az mondjuk egy 1990esben van link
a másik pedig egy 97esé(amire te gondoltál): link
természetesen nem azt mondom hogy nem lenne vele szopás, de fórumokon találtam hozzá pár részletet hogy miből mekkora kéne a jó eredményhez(tű,fúvókák), meg persze tisztázni kell hogy ez konkrétan az a karbi e, de esélyes
dr350en van ilyen, majd egyszer ha ráérek rákérdezek bontóban, bár kétlem hogy lenne, fenetudja.
amúgy lehet hülyeség, de végigmondom..
szóval választok egy karburátort ami mindkettőből van, 4t-ből is 2t-ből is..ez a tm36
a 4t-nek az alapjárati fúvókája a 135, a sima tm-nek meg 280...a bespriccel kis üzemanyagot fedezi az a öklömnyi fúvóka, nem?